Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Kaufland-produkty Tefal za 1 ceny

• Autor: ani75 Data: 2013-03-08 16:54:13

Od wczoraj za zakupy w Kauflandzie wydawane sa punkty za każde 10 zł 1 punkt zebranie 10 punktów daje możliwość zakupu za połowę ceny patelni lub garnka.W ulotce podają że to produkt firmy Tefal Right zajrzałam na stronę firmy Tefal i tam serii Right nie ma wcale,w internecie nic o jakości serii Right też nie ma.Zastanawiam się czy taki produkt warto kupić czy to nie jakaś podróba-ciekawa jestem co Wy o tym sądzicie?

Pozdrawiam cieplutko bo za oknem znów zima.

• Autor: gabigold Data: 2013-03-08 17:36:41

reklama dzignią handlu, ale kiedys kupiłam patelnie z tefala na punkty, chyba z 7 l temu i mam ją do dzis

• Autor: gabigold Data: 2013-03-08 17:37:06

dzwignią miało byc:)

• Autor: alicja_bt Data: 2013-03-08 18:35:03

To może być produkt tylko dla określonej sieci i w jakości Tefala. Mam patelnię Tefala kupioną kilka lat temu w Niemczech w Kauflandzie, też Tefal coś tam, a w sklepie z  grami o takich nie słyszeli. Ogólnie patelnia bardzo dobra jeszcze jej używam

• Autor: megi65 Data: 2013-03-08 21:43:17

Szczerze ...mnie tam w takie '' chwity marketingowe '' nie kręcą . Zawsze jest drugie dno ...a po co mi to .

Świat handlu będzie zawsze dbać o swoje ,żywotne intersy ,drenując nam kieszeń albo wmawiając to jest suuper okazja , naprawde warto lub musisz to mieć ..

Po co mi np . kolejna patelnia niewiadomo jakiej jakości i trwałości .. Akurta używam firmy Tefal ale tej ''świadomie '' zakupionej , wymarzonej , dobrej jakosci ..

Zyczę rozważnych i rozsądnych zakupów

• Autor: agacia3323 Data: 2013-03-08 21:46:15

no popatrz megi też mam tefala.....już trzecią ......

• Autor: spajdermen Data: 2013-03-09 08:26:34

Musisz wiedzieć że czasam sieci handlowe zamawiają  specjalne partie tylko do swoich sklepów tak też chyba jest z  lidlem i wtedy nie ma ich w katalogu, natomiast moim zdaniem jest to towar wątpliwej jakośći przy zakupie naczyń teflonowych jednak kierowałbym się jakością a nie ceną.

• Autor: monika131211 Data: 2013-03-09 10:19:35

Z mojego śledztwa wynika, że Tefal Right to nic innego jak seria Tefal Only - ta sama rączka, kształt, tylko kolor inny. Chyba jeden z najsłabszych i najbardziej podstawowych modeli tej marki. Na Allegro komplet 3 patelni - 24, 26 i 28 cm można kupić już za ok. 120 zł, w Kauflandzie po zebraniu wystarczającej ilości punktów (czyt. zrobieniu zakupów za ponad 300 zł) za te same patelnie zapłacimy... 132,47. Może i nieduża przebitka, ale jednak różnica jest. Chyba rzeczywiście lepiej bez ciśnienia na Kauflandowe patelnie robić zakupy tam gdzie zawsze, a przy okazji odkładać na porządną patelnię, z nieco wyższej półki, która posłuży nam zdecydowanie dłużej.

• Autor: ani75 Data: 2013-03-09 22:39:21

Dziękuję Wam za odpowiedzi wymianę patelni mam w planach więc może na jedną się skuszę.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Przejdź do pełnej wersji serwisu