Rozmowy wolne i frywolne
Karuzela na przekąski..
"Dostać" to będzie raczej ciężko, natomiast kupić można w poznańskim Starym Browarze (galeria handlowa)
hahahahahahhaha;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
jak bede w POznaniu musze kuknac no tam;))fajowa ta karuzela
bahus..oczywiscie... chcę kupić..) bo wiadomo...za darmo to tylko można kopa w 4 litery dostac))
do Poznania mam kawał drogi...nie na moje nogi...okolice Krakowa tak..))
bahus..oczywiscie... chcę kupić..) bo wiadomo...za darmo to tylko
można kopa w 4 litery dostac
Zgadza się, tyle że w Poznaniu nawet za pieniądze nic nie dostaniesz. Można tylko kupić.
To w Poznaniu słowniki nie obowiązują? Miło słyszeć. Bo myślałem, że tylko u nas, w Zagłębiu, nikt się słownikami i poprawnością językową nie przejmuje.
A wiesz, że przodkami Poznaniaków byli Szkoci wydaleni ze Szkocji za skąpstwo? Teraz już rozumiesz dlaczego u nas nic nie można "dostać" (nawet za pieniądze) ?.
to wygląda jak zestaw do "fondue" czekoladowego - w górnej miseczce rozpuszcza się czekolada, w której zanurza się kawałki owoców, nadziane na "szpadki", widoczne na zdjęciu w miseczce. Kiedyś widziałam coś takiego w sklepie DUKA. Może jest takowy w Twoich okolicach?
Dopisek: znalazłam w jednym ze sklepów internetowych taki zestaw - trochę podobny do Twojego zdjęcia:
Ja mam coś takiego od lat, tylko dużo większe, i bardzo sobie chwalę. Kupiłem to w jakimś sklepie z artykułami pochodzenia azjatyckiego.
Akurat ta karuzela była swego czasu dostępna w sklepie Weltbild.pl,teraz jednak jej nie ma.Możesz napisać do nich maila,może niebawem znowu pojawi się w ich ofercie.
Jeśli masz obrotową podstawkę na ciasto to sama możesz takie cudo wyczarowć.

Witam-).. marzy mi się...chcę kupić takie" cacuszko"....pytanko do Was..gdzie to dostanę..?dziękuję ..pozdrawiam -)