Forum

Kuchenne porady

Garnki firmy Swisshome

• Autor: aniula1609 Data: 2013-03-11 13:52:28

Mam pytanie tak jak w temacie.Czy ktoś je ma lub wie czy są warte swojej ceny?

• Autor: Mama - Różyczki Data: 2013-03-11 16:28:54

Moja córka kupiła sobie w Biedronce w promocji bardzo fajne garnki ze stali nierdzewnej. Są masywne i świetnie się w nich gotuje, bo już robiła próbę.:)

• Autor: ekkore Data: 2013-03-11 17:45:21

A po co licealistce komplet garnków? Nijak tego nie wyobrażam sobie. mój równolatek - choć od kuchni nie stroni, lubi gotować i gotuje dla kolegów - nigdy by nie wpadł na zakup kompletu garnków.

• Autor: Mama - Różyczki Data: 2013-03-11 18:12:24

Dziwne pytanie,  my już nie mieszkamy w Warszawie, tylko w swoim domu na wsi, bywa tak, że córka nie raz śpi w naszym byłym mieszkaniu.To mieszkanie jest już jej, była promocja, to sobie kupiła garnki , nie widzę w tym nic dziwnego.

Kupiła też sobie sofę nową i dywan, powoli się dziewczyna urządza po swojemu.

Ja w jej wieku też kupowałam sobie różne rzeczy do domu:)W końcu jest kobietą , ma chłopaka i widocznie ma swoje plany.

• Autor: ekkore Data: 2013-03-11 19:22:05

Nie mogę wyjsć z podziwu - o takie podejście.

Mam równolatka - widzę jego kolegów, koleżanki - ale żadnemu nijak po drodze do zbierania wiana. Z całego towarzystwa gotujący jest jedynie Marcin.

• Autor: aniula1609 Data: 2013-03-11 22:20:26

Mój syn raczej woli patrzeć w garce-co też dobrego zrobione :-)

• Autor: Barbara_24 Data: 2013-03-11 20:59:21

Mam pytanie tak jak w temacie.Czy ktoś je ma lub wie czy są warte swojej
    ceny?

• Autor: KarmelowaOna Data: 2013-03-13 16:18:50

Mam garnki tej firmy. Ich plusem jest to, że długo trzymają ciepło, mają dość grube dno, aczkolwiek żadna rewelacja moim zdaniem :)

• Autor: aniula1609 Data: 2013-03-20 22:55:17

Mam garnki tej firmy. Ich plusem jest to, że długo trzymają ciepło, mają
    dość grube dno, aczkolwiek żadna rewelacja moim zdaniem :)

Hej,mam pytanie odnośnie tych garów a mianowicie jak to jest z ich instrukcją?

• Autor: Czeslaw Data: 2013-03-22 02:18:28

Swisshome nie znam. Mam Zepter'a duży zestaw (dostałem od rodziny na 60 urodziny) i bardzo sobie chwalę. Tym bardziej na im więcej osób trzeba gotować. Buduję wieże pod sufit na najmniejszym palniku gazowym i się samo robi. Trzeba ostrożnie podchodzić z początkowym grzaniem, bo potem nie ma co z ciepłem zrobić.Co do instrukcji, to w moim zestawie była płyta DVD z dokładnym przedstawieniem co i jak.

• Autor: aniula1609 Data: 2013-03-22 09:26:26

Swisshome nie znam. Mam Zepter'a duży zestaw (dostałem od rodziny na 60
    urodziny) i bardzo sobie chwalę. Tym bardziej na im więcej osób
    trzeba gotować. Buduję wieże pod sufit na najmniejszym palniku gazowym i
    się samo robi. Trzeba ostrożnie podchodzić z początkowym grzaniem, bo
    potem nie ma co z ciepłem zrobić.Co do instrukcji, to w moim zestawie była
    płyta DVD z dokładnym przedstawieniem co i jak.

W moim nie ma płyty  :/ Jak to jest z tym ustawianiem temperatury gotowania?Mam najpierw zagotować i ustawić na pokrętle,a może od razu ustawiać przed gotowaniem?Zrozumieliście o co mi chodzi?Bardzo chaotycznie to pisze.

Przejdź do pełnej wersji serwisu