Pierwsze słyszę o takiej diecie, więc Ci nie pomogę. Myślę, że mało kto wie, oco chodzi,dlatego pustki pod Twoim postem. W internecie jest trochę na ten temat, ale to wyglada bardziej na reklamę niż informacje od użytkowników. Mimo wszystko powodzenia!
zakładając ten wątek mialam na mysli dietę, która jest rozpisana szczegółowo jesli chodzi o przygotowywanie i ilość posiłku z naciskiem na ostre przyprawy. To o czym ja do tej pory wiedziałam, to dieta z udziałem dość duzej ilości ostrych przypraw stosowanych do przyrządzania dań w czasie stosowania diety 3Dchili.
Teraz widze, ze piszecie o kapsułkach...??? no to się zdziwiłam !
Ma ktoś może jakieś doświadczenia, jakieś uwagi odnośnie diety 3D Chili ?
Napiszcie proszę co myślicie o tej diecie ? A może jakieś przepisy... ?
Pierwsze słyszę o takiej diecie, więc Ci nie pomogę. Myślę, że mało kto wie, oco chodzi,dlatego pustki pod Twoim postem. W internecie jest trochę na ten temat, ale to wyglada bardziej na reklamę niż informacje od użytkowników. Mimo wszystko powodzenia!
Wiem,,że to stary wątek, ale może ktoś jest ciekaw tej diety...
Polecam , - 12,- 13 kg [przez półtora cyklu stosowania tj. dieta rozpisana na 4 tygodnie, ja stosowałam 6.)
wow !! niezły wynik :-))) gratuluje :-)))
A możesz napisać coś więcej na jej temat, jakieś przepisy, harmonogram posiłków?
po jednym cyklu wiem na pewno: odwadnia i nic poza tym
mam dwa pudełka do oddania,
ogólnie bez sensu
Dziewczyna była na tej diecie i namówiłem ją, żeby przestała, bo tylko by sobie krzywdę zrobiła
Kolejny sposób na szukanie naiwnych na schudnięcie,dzięki jakimś rewolucyjnym kapsułkom?
Ja bym uważał,bo więcej krzywdy można zrobić organizmowi niż pożytku!
zakładając ten wątek mialam na mysli dietę, która jest rozpisana szczegółowo jesli chodzi o przygotowywanie i ilość posiłku z naciskiem na ostre przyprawy. To o czym ja do tej pory wiedziałam, to dieta z udziałem dość duzej ilości ostrych przypraw stosowanych do przyrządzania dań w czasie stosowania diety 3Dchili.
Teraz widze, ze piszecie o kapsułkach...??? no to się zdziwiłam !
Ja mam fotki jadlospisu diety 3dchilli takze jak chcesz do napisz na priv :)