Hej :D Mam takie mały pytanko :D Co wybrać na śniadanie, tzn który chleb graham,baltonowski a może alpejski bądź słowiański (dwa ostatnie do kupienia w biedronce) ? A może zwykłą bułke pszenną bądź grahamke ? Lubie także chleby tostowe może pszenny,ciemny albo "3 ziarna" ?
Co Ty jesteś z innej planety? :)) Próbuj różne pieczywo i wybierz to, które Ci najbardziej smakuje, nikt za Ciebie nie zadecyduje, bo każdemu smakuje co innego:)
Ja lubię wiejski chleb żytni, moja córka ciemne bułki z ziarnami, mąż chleb baltonowski, a chłopcy kajzerki..
Masz naprawde cieżki orzech do zgryzienia i to do rozwiązania przed śniadaniem . Czy nasze zycie musi być tak skomplikowane ... wystrczyłby tylko 1 rodzaj chleba i bułki .. ech zycie pisze takie scenariusze ..Polecam entliczek pętliczek na co wypadnie to .. do koszyka '' niech los zadecyduje ''
Hej :D Mam takie mały pytanko :D Co wybrać na śniadanie, tzn który chleb graham,baltonowski a może alpejski bądź słowiański (dwa ostatnie do kupienia w biedronce) ? A może zwykłą bułke pszenną bądź grahamke ? Lubie także chleby tostowe może pszenny,ciemny albo "3 ziarna" ?
W Biedronce jest chrupkie razowe, pieczywo Pano, w 200 gramowych paczkach, bardzo dobre i ma mało kalorii, moja mama cały czas je kupuje. Polecam, bo cena bardzo przystępna, coś około 2 zł :)
ostatnio posmakował mi piastowski...w mojej okolicy można taki kupić....ale czy w Twojej również tego nie wiedzą nawet najstarsi górale....życzę udanego wyboru bądź wypieku:)
My wyleczyliśmy się z grahama. Był krótki czas, że mąż kupował bułki grahamki. Jednego poranku mąż trafił na kamyk i ząb pękł pionowo z góry na dół. Od tego czasu nie chce słyszeć od grahamie.
Co Ty jesteś z innej planety? :)) Próbuj różne pieczywo i wybierz to, które Ci najbardziej smakuje, nikt za Ciebie nie zadecyduje, bo każdemu smakuje co innego:)
Ja lubię wiejski chleb żytni, moja córka ciemne bułki z ziarnami, mąż chleb baltonowski, a chłopcy kajzerki..
A ja uwielbiam bułki czosnkowe pozdrawiam Mamę Różyczki ,,każden kupuje to co mu smakuje,,
Na śniadanie wybierz mleko z płatkami nie będziesz musiał codzinnie do skepu ganiać :P
Dobry żart tynfa wart.
Masz naprawde cieżki orzech do zgryzienia i to do rozwiązania przed śniadaniem . Czy nasze zycie musi być tak skomplikowane ... wystrczyłby tylko 1 rodzaj chleba i bułki .. ech zycie pisze takie scenariusze ..
Polecam entliczek pętliczek na co wypadnie to .. do koszyka '' niech los zadecyduje ''
Zyczę smacznego śniadania i nie tylko ...
Hej :D Mam takie mały pytanko :D Co wybrać na śniadanie, tzn który
chleb graham,baltonowski a może alpejski bądź słowiański (dwa ostatnie do
kupienia w biedronce) ? A może zwykłą bułke pszenną bądź grahamke
? Lubie także chleby tostowe może pszenny,ciemny albo "3 ziarna"
?
życzę Ci tylko takich problemów
Nie zrozumieliśmy się :D Chodzi o to, że nie moge sobie na wiele pozwalać ze względu na nadwage.
nadwagę mówisz,,,,,to zdecydowanie bułeczki i chlebek jasny odpadają kolego sympatyczny:)
W Biedronce jest chrupkie razowe, pieczywo Pano, w 200 gramowych paczkach, bardzo dobre i ma mało kalorii, moja mama cały czas je kupuje. Polecam, bo cena bardzo przystępna, coś około 2 zł :)
Trudno było zrozumieć,skoro nie napisałeś o tym od razu.Ja potraktowałąm to jako żart.
no to mleko z płatkami jak znalazł :)
mleko niskoprocentowe i do niego mussli
ostatnio posmakował mi piastowski...w mojej okolicy można taki kupić....ale czy w Twojej również tego nie wiedzą nawet najstarsi górale....życzę udanego wyboru bądź wypieku:)
To chyba w tej samej okolicy mieszkamy, taki mały i okrągły ?
taki prostokąt ,chleb waży 1kg...akurat na naszą rodzinę,bo wszyscy lubimy z ziarnami pieczywko
Przy nadwadze każde pieczywo odpada.
Niezupełnie mozna jeść 2 kromki pieczywa ( na dzień) ciemnego w przypadku mężczyzm pewnie trochę więcej
Ja uważam, że węglowodanów powinno się jak najwięcej unikać.
to zalezy od rodzaju diety
Niedawno wpadł mi w ręce chleb tygrysi. Pierwszy raz go jadłam, pyszny, jeśli masz możliwość to spróbuj! :)
Wybierz bramkę nr 3
Ja polecam graham, jest najlepszy przynajmniej dla mnie. Albo..sam upiecz chlebek
http://partnerinvest.pl
Ja polecam graham, jest najlepszy przynajmniej dla mnie. Albo..sam upiecz
chlebek http://partnerinvest.pl
http://partnerinvest.pl
My wyleczyliśmy się z grahama. Był krótki czas, że mąż kupował bułki grahamki. Jednego poranku mąż trafił na kamyk i ząb pękł pionowo z góry na dół. Od tego czasu nie chce słyszeć od grahamie.
Ja bardzo lubię grahamki, dobre są:) Najlepiej lubię odrywaćpo kawałku i zjadać, takie suche mi najlepiej smakują.
wybierz to, co ci najbardziej smakuje