Śliczne karteczki. Ja się zabieram do jajek quillingowych, jak znajdę trochę czasu. Powiedz, gdzie kupiłaś te srebrne i złote ozdóbki? Czy one są naklejone?
Cieszy mnie,ze karteczki podobaja sie, dodatki do nich kupilam w sklepie papierniczym, łatwo się je nakleja, wiekszy wybór róznych dodatków widziałam w internecie. Ja tez w tym roku zrobilam jedna pisanke :)
Kazdy ma dwie lewe rece do czegos tam, ale ma i dwie prawe do robienia rzeczy, ktore naprawde lubisz a wtedy sie okazuje,ze to co zrobilas jest dla innej osoby arcydzielem. Wiecej wiary w siebie, pozdrawiam :)
Nie są one znów takie równiutkie, ale po odklejeniu z kartonika biorę napis na koniec długiej szpilki i wtedy mam możliwość manewru, napis przyklejam, przytrzymuję i dopiero wyciągam szpilkę.
W tym roku postanowiłam zrobić kartki na świeta wielkanocne.
Bardzo ładne:)
Sliczne sa te karteczki! zdolna jestes!
Piekne:)
Bardzo ładne i na pewno obdarowanym bardzo będą się podobać i sprawią wielką przyjemność:)
Śliczne!
Śliczne! Miało być tutaj:)
Prze śliczne, sama radość otrzymać taką;)
Zaraz podaję Ci adres :)
Ale cudne
Śliczne karteczki. Ja się zabieram do jajek quillingowych, jak znajdę trochę czasu. Powiedz, gdzie kupiłaś te srebrne i złote ozdóbki? Czy one są naklejone?
Może ja pomogę ?
najlepiej na allegro np. tu
albo wpisz na allegro słowo STICKERSY wielkanoc i wyszukaj jakie chcesz :)
Piękne dzięki Malinko!
Cieszy mnie,ze karteczki podobaja sie, dodatki do nich kupilam w sklepie papierniczym, łatwo się je nakleja, wiekszy wybór róznych dodatków widziałam w internecie. Ja tez w tym roku zrobilam jedna pisanke :)
zazdroszczę talentu.ja mam lewe rece niestety
Kazdy ma dwie lewe rece do czegos tam, ale ma i dwie prawe do robienia rzeczy, ktore naprawde lubisz a wtedy sie okazuje,ze to co zrobilas jest dla innej osoby arcydzielem. Wiecej wiary w siebie, pozdrawiam :)
są piękne, dzieła sztuki :)
Piękny quilling! Ale jak Ty to robisz, że Ci napisy takie równiutkie wychodzą?!
Nie są one znów takie równiutkie, ale po odklejeniu z kartonika biorę napis na koniec długiej szpilki i wtedy mam możliwość manewru, napis przyklejam, przytrzymuję i dopiero wyciągam szpilkę.
Ach, to się gotowe szablony napisów i konturów graficznych kupuje w wybranym kolorze i nakleja na kartkę :)
Cudne
Śliczne i czasochłonne :)
Śliczne.!!
Kochana! Gratuluję takiego talentu! Karteczki są przecudne!!!!! Pisanka również. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt:)))
piękne te kartki :)
Podziwiam cierpliwosc i dokladnosc wykonania. Na quilingu sie nie znam, tym bardziej pelen podziw dla slicznie ''wyturlanych'' paseczkow.
cudeńka :)
śliczne :)