17 marca minęlo 10 lat jak przebywam na tej stronie...Tak sobie myślę ...czy nie czas na "emeryturę" ? Pampas i wkn nie za bardzo dbają o weteranów. No cóż. Miłych słów mimo oczekiwań, nie za bardzo można się doszukać...Kasa...kasa i jeszcze raz kasa. Rozumiem to bo waśnie teraz na to składa się życie...Ale miło by było gdyby admini pamętali o osobach, które w jakimś tam sposób przyczyniły się do rozkwitu WŻ-etu. Ja pewnie się nie przyczyniłem, a całą moją pracę nobilitującą moje kochane WŻ, można pewnie o kant d*** rozwalić
Śpisz i śnisz, czy na jawie się użalasz? a kto by się przejmował 100-letnim facetem, toć to już nawet na emeryta za stary! Ale skoro mówisz, że 10-lecie ... wobec tego następnych 10-leci w dobrym zdrowiu i humorze życzę
Witajcie w klubie! ja też mam już 9-letni staż (chociaż oficjalnie za niecałe dwa miesiące), doskonale pamiętam tamte pierwsze lata.
Chyba ta nieciekawa pogoda wpłynęła na Ciebie, bo nie późna pora - odkąd pamiętam to jesteś "nocnym Markiem". Nie myśl o emeryturze od WŻ-tu, na to zawsze jest czas, a tutaj bez Ciebie byłoby smutno.....
Dużo, dużo zdrowia Ci życzę i 10 ulubionych browarków!
Po ujrzeniu nowego wątku z uśmiechem wskoczyłam do środka, żeby gratulować, ale po zapoznaniu się z treścią zrobiło się średnio przyjemnie. Dieta Ci zaszkodziła Bahusie, wracaj szybko do piwa, od niego przynajmniej głowa się wesoło kiwa i nie przychodzą do niej takie głupoty. Chyba najwyższy czas Cię zapędzić do moderowania
Prawie w jednym czasie obchodzimy rocznicę wkroczenia w progi Wielkiego Żarcia.7 marca minęło niezauważalnie 5 lat. Gdybyś się nie pochwalił swoją datą, ja pewnie przespałabym gruszki w popiele. Wszak 5 lat to jest powód do dumy, nie wspomnę już o twojej dziesiątce. Emerytura jeszcze Ci nie grozi. Nie strasz mnie bo za kolejne 5 lat musiałabym też o tym pomyśleć. A ja nie chcę Uwielbiam tę stronkę, wraz z wszystkimi, którzy udzielają się na forum, służa dobra radą, pocieszaja, dyskutują i podtrzymują na duchu. Czuję się tu jak w rodzinie.Dobrze mi z Wami.
Pogody ducha życzę Tobie bahus, by dobry uszczypliwy humor zawsze towarzyszył Twoim wypowiedziom. Sto lat z nami i mi z Wami siuuuuup!
Za rok z kawałkiem też mi "stuknie" 10 lat :) Ja niestety nie mam czasu aby codziennie byC z Wami ,raz na jakiś czas hurtem się wymądrzam :( Nie rejestruję kto z kim się wziął za łby ale widzę tu stałą ekipę ,która jest niezawodna od A do Z.Ty do niej należysz :)
Bez Ciebie kochany ,to forum już nie byłoby takie samo !
Więc nie marudz i dalej, Nam mieszaj szyki , obśmiewaj różne głupoty ,zadawaj pytania nie na miejscu i na miejscu i proszę ! jak do tej chwili -zarażaj Nas swoim humorem :)
Życzę Ci byś z Nami babami nie postradał zmysłów i nadal kochał Nas tak jak do tej pory
Ja Ci nie tylko 10 lat z nami życzę ale 20.30 (potem się zobaczy ;P )
Ps Nie za dużo tych pochwał ? jeszcze Ci ego za bardzo urośnie :) i przesłoni to co najważniejsze :)
Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci z całego serca kolejnych 10 lat :)
A....... 17 marca mój mąż ma imieniny więc zapamiętam sobie o Twojej rocznicy ;)
17 marca minęlo 10 lat jak przebywam na tej stronie...Tak sobie myślę ...czy nie czas na "emeryturę" ? Pampas i wkn nie za bardzo dbają o weteranów. No cóż. Miłych słów mimo oczekiwań, nie za bardzo można się doszukać...Kasa...kasa i jeszcze raz kasa. Rozumiem to bo waśnie teraz na to składa się życie...Ale miło by było gdyby admini pamętali o osobach, które w jakimś tam sposób przyczyniły się do rozkwitu WŻ-etu. Ja pewnie się nie przyczyniłem, a całą moją pracę nobilitującą moje kochane WŻ, można pewnie o kant d*** rozwalić
To ja Ci łyżkę dziegciu dołożę: policz, ilu użytkowników przez Ciebie odeszło w ciągu tych 10 lat, a potem każ sobie pokłony bić. Jakie byłoby WŻ bez tej kolekcji strat? Ciekawe...
To ja Ci łyżkę dziegciu dołożę: policz, ilu użytkowników przez Ciebie odeszło w ciągu tych 10 lat, a potem każ sobie pokłony bić. Jakie byłoby WŻ bez tej kolekcji strat? Ciekawe...
W naturze nazywa się to dobrem (selekcją) naturalnym. Najlepsi i najbardziej wartościowi pozostali...Twoja wypowiedź jest dla mnie ogromnym komplementem i sprawiła mi wielką przyjemność. Dziękuję. Forum jest teraz miłe i sympatyczne. Kłótnie zdarzają się sporadycznie... Czyli parafrazując: warto było doczekać X - lecia.
Ja na WŻ dopiero raczkuję bo w lutym mi dwa latka stuknęło , ale nie wyobrażam sobie jak by miało na forum zabraknąć Ciebie. Zawsze mnie rozbawisz . Dlatego proszę nie myśl o emeryturze jeszcze przez co najmniej 50 lat. A z okazji rocznicy Sto lat!
Wogóle mam propozycje do 10 -cio jubilatów by się tu podpinali :) Jako że jest to gatunek prawie wymarły to tym bardziej odkurzenie z kurzu naszych gęb i innych takich, będzie ciekawe ;P
Śpisz i śnisz, czy na jawie się użalasz? a kto by się przejmował 100-letnim facetem, toć to już nawet na emeryta za stary!
Ale skoro mówisz, że 10-lecie ... wobec tego następnych 10-leci w dobrym zdrowiu i humorze życzę
Gratulacje. Sam też już mam 9 letni staż, chociaż na moment przerwany poprzez różne wydarzenia na tym forum.
Witajcie w klubie! ja też mam już 9-letni staż (chociaż oficjalnie za niecałe dwa miesiące), doskonale pamiętam tamte pierwsze lata.
Chyba ta nieciekawa pogoda wpłynęła na Ciebie, bo nie późna pora - odkąd pamiętam to jesteś "nocnym Markiem". Nie myśl o emeryturze od WŻ-tu, na to zawsze jest czas, a tutaj bez Ciebie byłoby smutno.....
Dużo, dużo zdrowia Ci życzę i 10 ulubionych browarków!
Wytrwałości,siły i takiego poczucia humoru jak do tej pory
Życzę Ci dalszych takich rocznic:)
Czyżby kryzys spowodowany dietą i brakiem złocistego napoju ?
Nie gadaj głupot i zostań z nami. Gratuluję stażu.
Po ujrzeniu nowego wątku z uśmiechem wskoczyłam do środka, żeby gratulować, ale po zapoznaniu się z treścią zrobiło się średnio przyjemnie. Dieta Ci zaszkodziła Bahusie, wracaj szybko do piwa, od niego przynajmniej głowa się wesoło kiwa i nie przychodzą do niej takie głupoty. Chyba najwyższy czas Cię zapędzić do moderowania
Uderzyłem w stół, nożyce się odezwały i o to chodziło
Widzę że udała się mała prowokacja:)))
Prawie w jednym czasie obchodzimy rocznicę wkroczenia w progi Wielkiego Żarcia.7 marca minęło niezauważalnie 5 lat. Gdybyś się nie pochwalił swoją datą, ja pewnie przespałabym gruszki w popiele. Wszak 5 lat to jest powód do dumy, nie wspomnę już o twojej dziesiątce. Emerytura jeszcze Ci nie grozi. Nie strasz mnie bo za kolejne 5 lat musiałabym też o tym pomyśleć. A ja nie chcę
Uwielbiam tę stronkę, wraz z wszystkimi, którzy udzielają się na forum, służa dobra radą, pocieszaja, dyskutują i podtrzymują na duchu. Czuję się tu jak w rodzinie.Dobrze mi z Wami.
Pogody ducha życzę Tobie bahus, by dobry uszczypliwy humor zawsze towarzyszył Twoim wypowiedziom. Sto lat z nami i mi z Wami siuuuuup!
Mój Ty kochany bahusie, jeszcze raz grateczki)))
Nie gadaj głupot, bez Ciebie wż, to juz nie wż:))
Za 3 i pół zapraszam na moje 10-cio lecie, mam nadzieję że dotrwam
Kolejnych 10 -tek, piwa w dostatku i koniec marudzenia.
A masz, Ty Gadzie jeden stuletni :)
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=559836&post=559836
Za rok z kawałkiem też mi "stuknie" 10 lat :) Ja niestety nie mam czasu aby codziennie byC z Wami ,raz na jakiś czas hurtem się wymądrzam :( Nie rejestruję kto z kim się wziął za łby ale widzę tu stałą ekipę ,która jest niezawodna od A do Z.Ty do niej należysz :)
Bez Ciebie kochany ,to forum już nie byłoby takie samo !
Więc nie marudz i dalej, Nam mieszaj szyki , obśmiewaj różne głupoty ,zadawaj pytania nie na miejscu i na miejscu i proszę ! jak do tej chwili -zarażaj Nas swoim humorem :)
Życzę Ci byś z Nami babami nie postradał zmysłów i nadal kochał Nas tak jak do tej pory
Ja Ci nie tylko 10 lat z nami życzę ale 20.30 (potem się zobaczy ;P )
Ps Nie za dużo tych pochwał ? jeszcze Ci ego za bardzo urośnie :) i przesłoni to co najważniejsze :)
Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci z całego serca kolejnych 10 lat :)
A....... 17 marca mój mąż ma imieniny więc zapamiętam sobie o Twojej rocznicy ;)
Skoro tak mowa o stażach, to poszłam sprawdzić swój - mnie na początku marca stuknęło 9 latek, za rok będzie pełny jubileusz...
I ja zerknęlam, w kwietniu minie 7 lat. Pomyśleć jak ten czas leci !
Oj bahusku, bahusku... dieta Ci nie służy. Tylko żale i marudzenie... humor opadł niżej niż... a tam, piwko sobie zapodaj i od razu Ci ulży :)
I następnych 10 Ci życzę :)
Życzę co najmniej kolejnych dziesięciu i mam nadzieję, że " na starośc" humor będzie nadal dopisywał
.
17 marca minęlo 10 lat jak przebywam na tej stronie...Tak sobie myślę
...czy nie czas na "emeryturę" ? Pampas i wkn nie za bardzo dbają o
weteranów. No cóż. Miłych słów mimo oczekiwań, nie za
bardzo można się doszukać...Kasa...kasa i jeszcze raz kasa. Rozumiem to bo
waśnie teraz na to składa się życie...Ale miło by było gdyby admini
pamętali o osobach, które w jakimś tam sposób przyczyniły
się do rozkwitu WŻ-etu. Ja pewnie się nie przyczyniłem, a całą moją
pracę nobilitującą moje kochane WŻ, można pewnie o kant d***
rozwalić
Masz racje.....już czas na emeryture:P
Tylko ze względu na Ciebie pewnie na WŻ-ową "emeryturę" nie przejdę...
Tylko ze względu na Ciebie pewnie na WŻ-ową "emeryturę" nie przejdę...
dziękuje za wyczerpującą odpowiedż
A było jakieś pytanie?
A było jakieś pytanie?
nic nie było.....Między nami nic nie było!
Żadnych zwierzeń, wyznań żadnych!
Nic nas z sobą nie łączyło —
Prócz wiosennych marzeń zdradnych;
Prócz tych woni, barw i blasków,
Unoszących się w przestrzeni;
Prócz szumiących śpiewem lasków
I tej świeżej łąk zieleni;
Prócz tych kaskad i potoków,
Zraszających każdy parów,
Prócz girlandy tęcz, obłoków,
Prócz natury słodkich czarów;
Prócz tych wspólnych, jasnych zdrojów,
Z których serce zachwyt piło;
Prócz pierwiosnków i powojów, —
Między nami nic nie było!...
(A.Asnyk)
łał. Jestem pod wrażeniem
Ja też jestem pod wielkim wrażeniem:)
Prócz czereśni, skrzynek jabłek
prócz agrestów kolców kilku
prócz tych barszczy krwistych nawet
i tych oczu kilku wilków...
.
Prócz szampana mokrych kaskad
kawy piwa wódki wina
jeśli lać je ktoś był łaskaw
bo tak wszystkich dziwnie spina...
.
między nami nic nie było
Świetne...a może ktoś dopisze ciąg dalszy?
200 lat!
Ale ilu się nie dało.....
Tylko pogratulować
Stary człowiek niestety nie ma tyle siły...
To ja Ci łyżkę dziegciu dołożę: policz, ilu użytkowników przez
Ciebie odeszło w ciągu tych 10 lat, a potem każ sobie pokłony bić. Jakie
byłoby WŻ bez tej kolekcji strat? Ciekawe...
no comments
Bahus nie odchodź -uwielbiam Cię!!!
Gratuluje rocznicy!!!
Ja na WŻ dopiero raczkuję bo w lutym mi dwa latka stuknęło , ale nie wyobrażam sobie jak by miało na forum zabraknąć Ciebie. Zawsze mnie rozbawisz . Dlatego proszę nie myśl o emeryturze jeszcze przez co najmniej 50 lat. A z okazji rocznicy Sto lat!
Tej. Żadnych emerytur. Nie wolno. Bez Bahusa to nie to samo Wielkie Żarcie :) Kolejnych stu lat z nami Ci życzę.
Wogóle mam propozycje do 10 -cio jubilatów by się tu podpinali :) Jako że jest to gatunek prawie wymarły to tym bardziej odkurzenie z kurzu naszych gęb i innych takich, będzie ciekawe ;P
A tobie jeszcze raz 10 lat(kolejnych ) !!
Popieram....Weterani: UJAWNIAJCIE SIĘ!!!!!!
Kokietujesz... No, ale chyba dopuszczasz zdania zwykłych szaraczków - wszyscy Cię uwielbiają. Mało???
Wszystkiego najlepszego na dalsze dziesiątki lat.