Tak jestem krótko...ale intensywnie można być 5 lat i odwiedzać WŻ raz lub dwa w miesiącu Wystarczjąco długo jestem by po wypowiedziach na forum zorientować się jaką osobą jesteś.Wszak (będę nieskromna) inteligencji trochę posiadam
Nie stosowne jest bym wywewnętrzniała to co myślę....mogłoby to prowadzić do niepotrzebnych flustracji z mojej i Twojej strony agaciu Zostawmy ten temat z boku...
jestem za!! wszystkimi tymi osobami ktore wymienialyscie ,problem zeby kogos nie ominac i zeby ktos nie poczol sie urazony domia! ty chyba jestes z moich stron super pozdrawiam
Myślę,że agaci chodziło o osoby kontrowersyjne,znaczące w swoich wypowiedziach.Bo faktycznie kogoś poznać można jedynie osobiście.I również wydać fałszywy osąd Tu trzeba być ostrożnym...
Ostatnio przeczytałam ,że bez Bahusa i Mamy Różyczki to forum nie miałoby sensu,przestałoby funkcjonować,może jeszcze kogoś dopiszecie do listy???
1)Lajan -uwielbiam jego wierszyki
2)smakosia-ciepła kobitka z zawsze ciepłą herbatką
3) ???kogo jeszcze dopiszemy
4) agacia 3323
no i to mi się podoba w końcu ktoś mnie docenił
Nie mogłam pominąć takiej osobowości
Jesteś tu dopiero roczek,co Ty możesz wiedzieć kobieto o mojej osobowości,dopiero stawiasz małe kroczki na WŻ
Tak jestem krótko...ale intensywnie
można być 5 lat i odwiedzać WŻ raz lub dwa w miesiącu
Wystarczjąco długo jestem by po wypowiedziach na forum zorientować się jaką osobą jesteś.Wszak (będę nieskromna) inteligencji trochę posiadam
no tak,tak inteligencji Ci nie brakuje.........
a tak na marginesie to jaką jestem osobą???
Nie stosowne jest bym wywewnętrzniała to co myślę....mogłoby to prowadzić do niepotrzebnych flustracji z mojej i Twojej strony agaciu
Zostawmy ten temat z boku...
no tak niestosowne:)
a co to jest flustracja???wpisywałam w wujka gogle no i tylko wyświetla się frustracja

pozdrawiam i dużo zdrowia życzę ,aby do Świąt:)
A po świętach?
Szukasz wrażeń??
święta ,święta i po świętach....może śnieg stopnieje to posesje trzeba będzie zagrabić....hehheheh
oooj...literówka....tak się spieszyłam z odpowiedzią
Wszystkiego dobrego....
mggi :)
No Mamo-Różyczki,Ciebie już agacia podała w swoich typach
Ciebie też mam w sercu
Cerekm, Bahati.
Jasne ,ze Ciebie:-)
Agacia dzięki serdeczne za ten wątek :) Jest wiele osób które tworzyły to forum i które odeszły bardzo mi ich wszystkich brakuje.
Tineczka
Dorota zza płota
Napiszę i innych póżniej bo lista będzie długa:)
Dopisuję osobę megi65 - zawsze poczęstuje apetycznym kawałkiem ciasta, aromatyczną kawusią a i zawsze chętna nieśc pomoc.
Właśnie megi65, poszłaś szukac wiosny, gdzie zginęłaś?
Dziękuje za słowa uznania ..ale ja taki przeciętny szary żarłoczek i swoje miejsce w szeregu znam ..
Obecnie zakładam okulary z filtrem i lece na poszukiwania wiosny .. :))
Jakby co to rogaliczki zostawiam do pochrupania ..
To właśnie nasza megi65 w całej swojej okazałości.. Skromna z pieknie podanym talerzykiem.
Ja częstuję sie rogalikiem, a TY pędź kobieto za wiosną..i rozpętaj ją po całym kraju.!
ło matulu jak ja mogłam zapomnieć o megi65,
wybaczysz meguś?
Dobra , dobra załapujesz sie tylko na jednego rogaliczka ..
meguś lepszy rydz niż nic....hehehhe
a co do tej wiosny to chyba jej nie upatrzysz tak szybko
trzeba nam się pogodzić z aurą i żyć w zimowym klimacie:)
jestem za!! wszystkimi tymi osobami ktore wymienialyscie ,problem zeby kogos nie ominac i zeby ktos nie poczol sie urazony domia! ty chyba jestes z moich stron super pozdrawiam
Agusiu z całym szacunkiem dla Tych co nas opuścili .. piszemy o obecnych ..
.
Takie tam gadanie, a potem się okazuje
że forum normalnie prosperuje
i bez takich forumowych gwiazd
Nie było mnie i forum istniało, nie będzie mnie, też będzie tętniło życiem.
Nikt nikogo nie prześwieli przez net, żeby kogoś naprawę poznać, trzeba go poznać w realu, takie jest moje zdanie.
...trzeba go poznać w realu,
W Biedronce nie można? Do Realu mam 40 kmJa nie o markecie myslałam
To do as miało być::)
Wiem ale kiedyś taki kawał słyszałam i mi się skojarzyło
Myślę,że agaci chodziło o osoby kontrowersyjne,znaczące w swoich wypowiedziach.Bo faktycznie kogoś poznać można jedynie osobiście.I również wydać fałszywy osąd
Tu trzeba być ostrożnym...
Ja tam się nie uważam za osobę kontrowersyjną:)Kontrowersyjny to był tutaj kiedyś jeden pan, który dawał nieźle po bandzie, ale sięb ulotnił.:)
Wkn, makusia.
Transylwania!
A ja uważam, że tylko bez jednej osoby to forum przestałoby istnieć...bez Pampasa. .
Masz rację! Bo gdyby nie Pampas, nie byłoby Wż:)
A mnie brakuje:
- Krysi 64
- Petry
- Tuchy
- Tex55
- Dorocik
- Doroty zza Płota
Alicjo !
Cóż stoi na przeszkodzie ... wyślij do tych osób zaproszenia , może wrócą .. duma , uraza czy co tam pójdzie w niepamieć ..
Mi brakuje agik ....:)
Agik na swoim...