dziś w nocy urodziła się moja mała córeczka Basia, więc nie będzie mnie tu jakiś czas, bo sami wiecie ... nie czas w takiej chwili na kuchennne wariacje i siedzenie na necie ... Życzę Wszystkim udanych przygotowań do Świąt, spokojnych i wesołych, słonecznych, ciepłych i mokrych a także rodzinnych Świąt Wielkanocnych
gratulacje! niech bedzie dla Was źródłem wielkiego szcześcia i radosci. z całego serca życze abyś za 2-3 tygodnie nie musiał zakładac wątku "ratunku kolka!":) słonecznych świąt!
Wszystkiego dobrego dla Ciebie Basi i całej rodzinki, niech dzidziuś się dobrze chowa w zdrowiu i radości. Dziękuje bardzo za życzenia:) Wam również wszelkiego dobra w Czas Zmartwychwstania Pańskiego :-)
dziś w nocy urodziła się moja mała córeczka Basia, więc nie będzie mnie tu jakiś czas, bo sami wiecie ... nie czas w takiej chwili na kuchennne wariacje i siedzenie na necie ... Życzę Wszystkim udanych przygotowań do Świąt, spokojnych i wesołych, słonecznych, ciepłych i mokrych a także rodzinnych Świąt Wielkanocnych
wielkie gratulacje i również wesołych świąt!
Serdecznie Wam gratuluję, niech córcia się zdrowo chowa :) Również życzę Zdrowych i Wesołych Świąt!
Gratulacje ! Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Twoich dziewczyn ...:)..Spokojnych Świąt w gronie rodzinnym!
Ojj ...miało być do pwso ...przepraszam ...
GRATULACJE
Gratulacje! Niech dziewczynka zdrowo sie chowa :)
No i zdrowych i wesolych swiat Wielkanocnych :)
Serdeczne Gratulacje! Niech maleństwo zdrowo się chowa!
Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt!
gratulacje! niech bedzie dla Was źródłem wielkiego szcześcia i radosci. z całego serca życze abyś za 2-3 tygodnie nie musiał zakładac wątku "ratunku kolka!":) słonecznych świąt!
Gratuluję, zdówka dla Basi, sliczne imię..oraz spokojnych i radosnych Swiąt dla rodziny
Dopisano 13-03-23 21:07:38:
sory, zdrówka miało być oczywiście:)dzięki dla Wszystkich.... i zmykam :)
Gratuluje i Wesołych Świąt
Gratuluję :D Zdrówka dla Basi i mamy.
Życzę wesołych i w miarę spokojnych Świąt :)
Gratulacje :)) Również zdrowych i wesołych Świąt:)
Gratulacje , dużźo zdrówka dla mamusi i coreczki :) Radosnych Świąt :)
gratulacje i wesolych swiat dla wszystkich !
Gratulacje! Dużo zdrowia dla całej rodzinki oraz spokojnych i Wesołych Świąt.
Serdecznie gratuluję córeczki,niech się zdrowo chowa. Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt Wielkiej Nocy życzę.!!
Serdecznie gratuluję córeczki i życzę spokojnych,miłych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych!!!!
Moje gratulacje !!! Zyczę zdrowych i spokojnych Świąt :))
Wszystkiego dobrego dla Ciebie Basi i całej rodzinki, niech dzidziuś się dobrze chowa w zdrowiu i radości. Dziękuje bardzo za życzenia:) Wam również wszelkiego dobra w Czas Zmartwychwstania Pańskiego :-)