Czy tylko u mnie tak jest ???Nie widzę komentarzy pod przepisami,szukam przepisu na serniczek ,no i chciałam poczytać komentarze ,i o dziwo brakuje mi ich??
U mnie komentarze są, ale za to od dłuższego czasu nie dostaję powiadomień o postach na wątkach obserwowanych. Pisałem do Pampasa, ale nie dostałem odpowiedzi. Kiedy teraz próbuję wywołać Pampasa albo Wkn dostaję wiadomość "Brak takiego użytkownika".
U mnie komentarze są, ale za to od dłuższego czasu nie dostaję powiadomień o postach na wątkach obserwowanych. Pisałem do Pampasa, ale nie dostałem odpowiedzi. Kiedy teraz próbuję wywołać Pampasa albo Wkn dostaję wiadomość "Brak takiego użytkownika". Co mam robić?
Proponuję pisać bezposrednio na maila podanego w profilu
Czy tylko u mnie tak jest ???Nie widzę komentarzy pod przepisami,szukam przepisu na serniczek ,no i chciałam poczytać komentarze ,i o dziwo brakuje mi ich??
A u Was są komentarze???
Odpowiedzcie pilne!!!
U mie też nie ma, już informuję adminów.
U mnie też nie ma, ale myślałam że to coś u mnie nie tak i już trzy raza lapka wyłączałam ;p
O ja już widzę komentarze;-)
U mnie komentarze są, ale za to od dłuższego czasu nie dostaję powiadomień o postach na wątkach obserwowanych. Pisałem do Pampasa, ale nie dostałem odpowiedzi. Kiedy teraz próbuję wywołać Pampasa albo Wkn dostaję wiadomość "Brak takiego użytkownika".
Co mam robić?
U mnie też są komentarze i Pampas też nie zaginał:)
http://wielkiezarcie.com/user.php?id=2
U mnie komentarze są, ale za to od dłuższego czasu nie dostaję
Proponuję pisać bezposrednio na maila podanego w profilupowiadomień o postach na wątkach obserwowanych. Pisałem do Pampasa, ale nie
dostałem odpowiedzi. Kiedy teraz próbuję wywołać Pampasa albo Wkn
dostaję wiadomość "Brak takiego użytkownika". Co mam robić?
Proponuję pisać bezposrednio na maila podanego w profilu.
Napisałem na ten adres. Na razie b.z. - ani odpowiedzi, ani poprawy stanu.Proponuję pisać bezposrednio na maila podanego w profilu. Napisałem na ten adres. Na razie b.z. - ani odpowiedzi, ani
Jest niedziela, uzbrój się w cierpliwość;)poprawy stanu.