Coś mi się zrobiło z firefoxem - nie mogę wpisać żadnej strony - bo program nie wykonuje zadania - na dole jest napisane, że zakończono.
Działa mi tylko korzystanie z paska zakładek oraz menu zakładek.
Wydaje mi się ,że firefox się dzisiaj zaaktualizował - bo znowu jako wyszukiwarkę miałam ask. jedno co zrobiłam to zamknęłam dodatkowy pasek z mnóstwem linków - które nie były moje. Pojawiła się 5 linijka, swoich mam 4 (1- z plik, edycja itd, 2 - z oknem do wpisania strony, 3 z moimi zakładkami oraz 4 - z pootwieranymi oknami).
Może cos nieświadomie nacisnęłam? Może ktoś miał problem podobny - i już wie jak sobie z nim radzić.
od wczoraj jest jakaś akcja z ciasteczkami - na wielu stronach pojawia się teksto nich. Jako, że ciasteczka zawsze były, potraktowałam to jako wymóg prawny - ze muszą ostrzegać - i zignorowałam
usunęłam ciasteczka. wylogowało mnie ze wszystkich stron, gdzie byłam zalogowana. A i tak wpisywanie adresów nie działa - mogę korzystać tylko z zakładek. Czyżby nadszedł kres firefoxa?
Kasiu, nie wiem jaką masz wersję Mozilli, u mnie wszystko działa normalnie.
Nie wiem jaką miałam - w każdym razie postanowiłam zaktualizować - choć program ma zaznaczoną aktualizację automatyczną, więc teoretycznie powinien to zrobić sam.
I działa.
tylko na nowo muszę sie uczyć układu - bo paski zadań są w innej kolejności.
Nie wiem jaką miałam - w każdym razie postanowiłam zaktualizować - choć program ma zaznaczoną aktualizację automatyczną, więc teoretycznie powinien to zrobić sam. I działa. tylko na nowo muszę sie uczyć układu - bo paski zadań są w innej kolejności. A już zapoznawałam się z operą
Coś mi się zrobiło z firefoxem - nie mogę wpisać żadnej strony - bo program nie wykonuje zadania - na dole jest napisane, że zakończono.
Działa mi tylko korzystanie z paska zakładek oraz menu zakładek.
Wydaje mi się ,że firefox się dzisiaj zaaktualizował - bo znowu jako wyszukiwarkę miałam ask. jedno co zrobiłam to zamknęłam dodatkowy pasek z mnóstwem linków - które nie były moje. Pojawiła się 5 linijka, swoich mam 4 (1- z plik, edycja itd, 2 - z oknem do wpisania strony, 3 z moimi zakładkami oraz 4 - z pootwieranymi oknami).
Może cos nieświadomie nacisnęłam? Może ktoś miał problem podobny - i już wie jak sobie z nim radzić.
U mnie tez dzisiaj wariuje ,myślałam ,że tylko ja tak mam.
U mnie ok, ale niedawno miałam problem, wyczyście "ciasteczka"
od wczoraj jest jakaś akcja z ciasteczkami - na wielu stronach pojawia się teksto nich. Jako, że ciasteczka zawsze były, potraktowałam to jako wymóg prawny - ze muszą ostrzegać - i zignorowałam
U mnie nadal nie działa.
Zaraz posprzątam w ciasteczkach.
usunęłam ciasteczka. wylogowało mnie ze wszystkich stron, gdzie byłam zalogowana.
A i tak wpisywanie adresów nie działa - mogę korzystać tylko z zakładek.
Czyżby nadszedł kres firefoxa?
usunęłam ciasteczka. wylogowało mnie ze wszystkich stron, gdzie byłam
Kasiu, nie wiem jaką masz wersję Mozilli, u mnie wszystko działa normalnie.zalogowana. A i tak wpisywanie adresów nie działa - mogę korzystać
tylko z zakładek. Czyżby nadszedł kres firefoxa?
Nie wiem jaką miałam - w każdym razie postanowiłam zaktualizować - choć program ma zaznaczoną aktualizację automatyczną, więc teoretycznie powinien to zrobić sam.
I działa.
tylko na nowo muszę sie uczyć układu - bo paski zadań są w innej kolejności.
A już zapoznawałam się z operą
Nie wiem jaką miałam - w każdym razie postanowiłam zaktualizować - choć
Nauczysz się, najważniejsze że już jest ok;)program ma zaznaczoną aktualizację automatyczną, więc teoretycznie
powinien to zrobić sam. I działa. tylko na nowo muszę sie uczyć układu
- bo paski zadań są w innej kolejności. A już zapoznawałam się z operą
ja od zawsze używałem Opery ale ostatnio przeżuciłem się na Maxthon, bardzo fajna przeglądarka :)