Dla niewtajemniczonych podaje link z tematem rozmowy. Dla wszystkich tych co brali udziała w dyskusji oznajmiam , że właśnie słyszałam piosenkę z filmu, którego poszukuję. To piosenka pt. stars a śpiewa simply red. Szukałam po tytule piosenki z nadzieją ze już będe mieć film, a tu klops. Niema nic na ten temat. Więc może ktoś skojarzy fakty i pomoże mi .Czekam niecierpliwie. Renata.
Reniu-to film "wszystko co najlepsze" -ekranizacja książki Danielle Steel- samotna matka z 5-letnią córeczką poznaje faceta...wychodzi za niego za mąż,rodzi synka i dowiaduje się,że ma raka.....
Kto nie widział filmu Jack i Sarah to polecam. Jak dla mnie miejscami straszny wyciskacz łez, wzruszający ale i zabawny. Odkąd widziałam ten film, chce mi się ryczeć za każdym razem gdy słyszę tę piosenkę Simplego Typowo babski film, kto nie widział, polecam
Kochani, zakładam nowy watek w sprawie filmu, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=554538&post=554538
Dla niewtajemniczonych podaje link z tematem rozmowy. Dla wszystkich tych co brali udziała w dyskusji oznajmiam , że właśnie słyszałam piosenkę z filmu, którego poszukuję. To piosenka pt. stars a śpiewa simply red. Szukałam po tytule piosenki z nadzieją ze już będe mieć film, a tu klops. Niema nic na ten temat. Więc może ktoś skojarzy fakty i pomoże mi .Czekam niecierpliwie. Renata.
Może o ten film chodziło ?
Jack & Sarah (1995)
http://www.youtube.com/watch?v=7h6h9MK67bUUwielbiam tą piosenkę i Simply Red w ogóle, ale filmu dalej nie kojarzę, o tym dodanym przez malibu pierwsze słyszę
chyba za rzadko oglądam tv
Szczerze mówiąc ja też nie kojarzę filmu nic a nic, po prostu dotarłam po nitce do kłębka i tyle ;o)
Podobny bardzo film, tylko w tamtym żona umiera, jak córeczka jest niemowlakiem. Na raka . Nie mniej jednak dziękuję.
Renia, jedynym filmem, wyrzucanym przez wyszukiwarkę, w którym ściężką dźwiękową jest ta piosenka jest film podany wyżej. Może coś mylisz?
Przeczytawszy wątek odetchnełam z ulgą, że wreszcie dotarłaś do kresu poszukiwań, ale teraz to już zaczyna mnie głowa boleć :))
Jak dla mnie to na bank chodzi o ten film, pamiętam że ryczałam jak bóbr przy TEJ piosence w TYM właśnie filmie
Reniu-to film "wszystko co najlepsze" -ekranizacja książki Danielle Steel- samotna matka z 5-letnią córeczką poznaje faceta...wychodzi za niego za mąż,rodzi synka i dowiaduje się,że ma raka.....
"Przed wschodem słońca"?
Kto nie widział filmu Jack i Sarah to polecam. Jak dla mnie miejscami straszny wyciskacz łez, wzruszający ale i zabawny. Odkąd widziałam ten film, chce mi się ryczeć za każdym razem gdy słyszę tę piosenkę Simplego
Typowo babski film, kto nie widział, polecam
czy mozna na jakiejs stronie obejrzec te filmy?
Można. www.kinomaniak.pl
Wystarczy wpisać w googla wszystko co wiesz < stars simply red film >
dzieki ja do konca tak nie kumata w necie
i tak nie znalazlam