Chciałam sie z Wami podzielić zdjęciami mojego rękodzieła. Kilka lat temu wpadłam po uszy i tworzę do dzisiaj. Najbardziej lubię robić kartki w formie ozdobnej koperty i notesy typu przepiśniki i pamiętniki. Zapraszam do obejrzenia jeśli macie ochotę :)
zeszyty sa robione od podstaw. okładki z grubej tektury obklejam papierem, potem dziurkuję i binduję razem z kartkami metalową sprężynką :) dziękuję za miłe słowa :)
Cudeńka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałabym kupić od Ciebie pamiątkę I Komunii Świętej dla dziewczynki!!! Można? Podoba mi się ta z motylkami. Napisz jaka cena, jeśli możesz. Cudne te Twoje "robótki". Pozdrawiam
Robisz piękne rzeczy! Moja przygoda ze scrapbookingiem ma na razie 1 epizod, ale długa droga przede mną... Będę podpatrywać Twoje dzieła. Opisujesz gdzieś swoje prace?
Chciałam sie z Wami podzielić zdjęciami mojego rękodzieła. Kilka lat temu wpadłam po uszy i tworzę do dzisiaj. Najbardziej lubię robić kartki w formie ozdobnej koperty i notesy typu przepiśniki i pamiętniki. Zapraszam do obejrzenia jeśli macie ochotę :)
Dopisano 13-04-12 0:49:09:
Dopisano 13-04-12 0:53:56:
Dopisano 13-11-11 21:05:09:
kolejne jeszcze cieplutkie notatniki kulinarne:
Masz talent tworzysz małe cudeńka
Piękne :)
Śliczne :)
Super, ale jak ty robisz te cudne zeszyty. To normalny zeszyt tak zdobiony? Jesteś niewiarygodna
zeszyty sa robione od podstaw. okładki z grubej tektury obklejam papierem, potem dziurkuję i binduję razem z kartkami metalową sprężynką :) dziękuję za miłe słowa :)
Tym bardziej medal za staranność, dokładność, precyzje i smak w ozdobach
Bardzo lubię, jeśli ktoś chwali się swoim talentem manualnym. Niestety mój jest na poziomie dziecka 3 letniego.
Poza moim zasięgiem są więc tego typu dzieła.
cudne
O kurcze! Bardzo ładne!!!
Piękne :) Wpadłam w "to samo" ponad rok temu i w pełni Cię rozumiem :) Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu żebym dokleiła swoją twórczość :)
A to moje "wytwory" :)
Podziwiam, precyzja wykonania i piękne ozdoby :)
Łał! Czy można gdzieś kupić te cuda wychodzące spod Twoich rąk?
bagietka- sprzedaję tutaj:http://artillo.pl/shop/shiraja.html - oczywiście bezpośrednio ode mnie jest taniej :) Jeżeli coś Cię zainteresuje to pytaj:)
Cudeńka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałabym kupić od Ciebie pamiątkę I Komunii Świętej dla dziewczynki!!! Można? Podoba mi się ta z motylkami. Napisz jaka cena, jeśli możesz. Cudne te Twoje "robótki". Pozdrawiam
Ania- pewnie, że można :) Napisz do mnie na : kociak2711@wp.pl
to się dogadamy :)
Robisz piękne rzeczy! Moja przygoda ze scrapbookingiem ma na razie 1 epizod, ale długa droga przede mną... Będę podpatrywać Twoje dzieła. Opisujesz gdzieś swoje prace?
życzę powodzenia. :) Mnie wciągnęło ponad 5 lat temu i nie mogę przestać :)
Mam bloga zapraszam: www.shiraja.blogspot.com
Piękne rękodzieło
dziękuję!!!!!
Piękne :) nie sprzedajesz ich czasem, bo warto. sama chętnie bym się zaopatrzyła jak byłabym w kraju
juz doczytałam wcześniej że sprzedajesz :) dobrze wiedzieć :)
miałam właśnie odpisać, że owszem sprzedaję :)
śliczne !