Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Majówka

• Autor: pszczólka-22 Data: 2013-04-11 21:30:29

Kochani mam do was pytanie dotyczące wyjazdu na długi majowy weekend. Podpowiedzcie ciekawe ,piękne i niekoniecznie bardzo znane miejsca na taki wyjazd rodziców z dziećmi (nastolatkami 11 i 16 lat). Mieszkamy na lubelszczyźnie i Roztocze, Sandomierz, Kazimierz mamy obcykany. proszę o inne miejsca. Z góry dziekuje i pozdrawiam.

• Autor: taara Data: 2013-04-12 07:00:49

Ja bym namawiała na Góry Świętokrzyskie (dla Was nie będzie daleko), a konkretnie zatrzymać się w Świętej Katarzynie. Bardzo dobra baza wypadowa zarówno na zwiedzanie jak i chodzenie po turystycznych szlakach. Swego czasu mieszkaliśmy w Zajeździe Baba Jaga, ale w miejscowości jest też kilka propozycji agroturystycznych, a 10 km dalej nawet SPA. Polecam ten rejon, jest co robić :)

• Autor: ekkore Data: 2013-04-12 08:11:25

Ja polecam ośrodek Gołoborze w Rudkach (poczta Nowa Słupia). Fajny ośrodek, dobrze karmią, wszędzie blisko w Górach Świętokrzyskich. I obok jest basen (na tym samym parkingu co hotel)

Tu jest oferta na długi weekend http://www.goloborze.pl/dlugie_weekendy.html - moim zdaniem nie jest drogo, zważywszy, że basen i wyżywienie HP jest zawarte w cenie

• Autor: taara Data: 2013-04-12 09:25:30

Faktycznie, bardzo atrakcyjna propozycja. Szkoda, że majówkę mam już zaplanowaną. Ale namiary zapiszę w ulubionych, bo na pewno w przyszłosci da się skorzystać :)

• Autor: rs1107 Data: 2013-04-12 08:32:23

Kudowa Zdrój! W ubiegłym roku byłam z cynem 10 lat i córką 17 lat na trzy dniowym wypadzie. Było super. Chcesz to mogę ci przesłać jak możesz trzy - cztery dni zaplanować. Zakochałam się w Kudowie!!!!

• Autor: Ju$tysia222 Data: 2013-04-12 17:07:21

A może Pieniny? Trzy Korony, Nidzica, Czorsztyn, spływ Dunajcem - jest co robić w czasie majówki. Albo Jura Krakowsko - Częstochowska i Szlak Orlich Gniazd. A że tak zapytam - co polecasz na Roztoczu oprócz Zwierzyńca, Krasnobrodu?

• Autor: pszczólka-22 Data: 2013-04-12 22:11:41

Ach Szczawnica, Krościenko to nasze ulubione miejsca na sierpniowy długi wekeend.

Przejdź do pełnej wersji serwisu