WŻ to olbrzymia księga kucharska w której sama odkrywam ciągle coś nowego. Dużo tutaj bardzo życzliwych i chętnych do pomocy osób. Ucz się i pytaj, myślę, że te pytania nie pozostaną bez odpowiedzi. :)
Witam wszystkich na Wielkim Żarciu jestem tu nowa i mam 11 lat i mam nadzieję że się czegoś nowego nauczę Ja bardzo lubię gotować.
Witaj Skarbie Kulinarny! Myślę,że przebijesz Młode Kulinarki, a poprzeczką masz wysoką! MR - czuwa, ma w domu Cud Kulinarny, na którym, JA - ,,Starsza" się wzoruję i jest .....Przesmacznie.....Pozdrawiam.
Witaj :) Jak miałam 11 lat (a było to dawno) wydawało mi się, że to "obciach" chcieć gotować. Po latach przekonałam się, że byłam w błędzie i gotowanie może być całkiem fajnym zajęciem :) Pozdrawiam :)
Witam wszystkich na Wielkim Żarciu jestem tu nowa i mam 11 lat i mam nadzieję że się czegoś nowego nauczę Ja bardzo lubię gotować.
Witaj młoda kuchareczko.
Ja w tym wieku umiałam przygotowac tylko kisiel i jajka sadzone
Witaj i rozwijaj swoją pasję.
Witaj! Fajnie że w tym wieku interesujesz się gotowaniem
Cieszy nas ze moze za twoim przykladem pójda inni pasjonaci WZ a warto
witaj
Ja też witam.
Witaj Gosiuniu ;)))
WŻ to olbrzymia księga kucharska w której sama odkrywam ciągle coś nowego. Dużo tutaj bardzo życzliwych i chętnych do pomocy osób. Ucz się i pytaj, myślę, że te pytania nie pozostaną bez odpowiedzi. :)
Witaj kolejna młoda kobietka w naszym gronie:):):)
To ja się pochwalę , że to moja córcia .Witaj kochana i ja mam nadzieję że złapiesz bakcyla gotowania
Witaj,witaj
Witam serdecznie.!
Witaj:)
Witaj młody talencie kulinarny
Bardzo cieszę się że wszyscy na wielkim żarciu cieszą się z tego że tak młoda dziewczyna zaczyna gotować Dziękuję wszystkim za powitanie mnie
Witam wszystkich na Wielkim Żarciu jestem tu nowa i mam 11 lat i mam
Witaj Skarbie Kulinarny! Myślę,że przebijesz Młode Kulinarki, a poprzeczką masz wysoką! MR - czuwa, ma w domu Cud Kulinarny, na którym, JA - ,,Starsza" się wzoruję i jest .....Przesmacznie.....Pozdrawiam.nadzieję że się czegoś nowego nauczę Ja bardzo lubię gotować.
Witaj :) Jak miałam 11 lat (a było to dawno) wydawało mi się, że to "obciach" chcieć gotować. Po latach przekonałam się, że byłam w błędzie i gotowanie może być całkiem fajnym zajęciem :) Pozdrawiam :)
Witam. Jak byłam w Twoim wieku to też gotowałam. Biszkopt piekłam jeszcze wcześniej i ubijałam ręcznie, a nie mikserem.
Ja rzadko kiedy używam miksera bo moja mama wybiera takie przepisy żeby nie używć miksera .
Witaj :)
Witaj;-)))))))))