Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Szczawnica z małymi dziećmi

• Autor: hira Data: 2013-04-18 14:15:56

Jedziemy na majówkę;-D

Wybór padł na szczawnicę i okolice w tym roku, ale mam problem, otóż mamy dwójkę maluchów, rocznego i 2,5 latka. Gdzie można ich zabrać zeby było atrakcyjnie? niestety musimy używać wózka (młodszy często zasypia na świeżym powietrzu) dodatkowo nie przepada za nosidełkiem, starszy też się szybko męczy jeszcze

znamy dolinę białej wody, trasę spacerową wzdłuż Grajcarki, moze uda się wjechać na Palenicę

odpada wąwóz Homole i spływ Dunajcem

macie jakieś propozycje jeszcze?albo sprawdzone noclegi?

• Autor: jannaj Data: 2013-04-18 15:03:54

http://nadzamcze.pl/

Polecam Ci Czorsztyn i Nadzamcze. W pensjonacie nie spałam ale jadłam w karczmie - pycha. Wokół pensjonatu mnóstwo miejsca (co wcale nie nie jest taką normą w tamtych okolicach).

Karczma przytulna i mega przyjazna dla dzieci (przewijak w obszernej toalecie, kącik z zabawkami). Na dzieci nikt nie krzyczy, gdy są np za głośnie.

Tylko czy czasami nie jest za póżno na rezerwację na długi weekend?

Nie polecam czegoś takiego jak Korpałówka (łatwo się wyszukuje, na zdjęciach super). Omijać szerokim lukiem! A kysz.

• Autor: pszczólka-22 Data: 2013-04-18 19:49:49

Tama w Nidzicy napewno bedzie sie podobać dwulatkowi, ewetualnie wycieczka rowerowa jesli dzieci lubia jeździć w fotelikach trasą nad Grajcarkiem na Słowację.

Przejdź do pełnej wersji serwisu