Forum

Kuchenne porady

Margaryna Kasia

  • Autor: jola Data: 2013-04-26 17:23:55

    Zostałam obdarowana 5 kg margaryny ,część zamroziłam .Szukam przepisów na ciasta z tą margaryną ale tyle jest tego ,że mam mętlik w glowie ,może wy mi cos posuniecie jak wykorzystać nadmiar Kasi.

  • Autor: marzena89gb Data: 2013-04-26 19:50:10

    moim zdaniem ta margaryna nadaje się do wszystkich rodzajów ciast i do mas budyniowych także, ja osobiście używam margaryny bielskiej do wszystkiego ale Kasia też jest ok.

  • Autor: Monia1805 Data: 2013-04-26 20:12:19

    Jak dla mnie marg Kasia jest najlepsza, możesz ja użyć do prawie wszystkich ciast a także do smażenia

  • Autor: as Data: 2013-04-26 21:16:06

    do pieczenia mięs też

  • Autor: bonieś Data: 2013-04-26 21:16:05

    Przepis na babkę cytrynową, który jest na opakowaniu Kasi - po prostu rewelacja. 

  • Autor: gosiekb Data: 2013-04-26 22:50:03

    Polecam http://wielkiezarcie.com/recipe45884.html wlasnie mam zamiar upiec na weekend tylko maz musi kupic krupczatke, polecam tez :

    http://wielkiezarcie.com/recipe44060.html

    http://wielkiezarcie.com/recipe37978.html

    http://wielkiezarcie.com/recipe8666.html

Przejdź do pełnej wersji serwisu