Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Za ile odkupic szafe???

• Autor: morisek11 Data: 2013-04-27 19:22:29

Witam! Mam takie dziwne pytanko do Was.Bede sie niebawem przeprowadzac i kolezanka ma taka fajna duza szafe z lustrami.Dodam ze w srodku w tej szafie  jest 5 polek takich pojemnych oraz wieszak na kurtki.Kolezanka kupila ja za 1000 zlotych.Chce mi ja odsprzedac, i ja mam zaproponowac cene.Szafa ma pol roku.Czekam na odpowiedz.Poradzcie cos.

• Autor: jolka60 Data: 2013-04-27 19:40:33

Hmm.odpowiedż nie jest taka prosta.Ważne,jaka to firma,materiał,wielkość.Cena,za jaką ją kupiła kolezanka,może być i duża,i niewielka.Powinnaś chyba poszperać w internecie,pod "meblami".

Dziwne jest dla mnie,że to Ty masz podać cenę.Zwykle to sprzedający ją proponuje.

• Autor: kasiachodziez Data: 2013-04-27 20:15:00

Od 1000zl odejmij za kazdy miesiac uzytkowania 50 zl... wydaje mi sie ze to bedzie rozsadna cena                   Ale oczywiscie zanim ja odkupisz pogrzeb troche w necie bo moze sie okazac ze ta sama ale nowa szafe kupisz taniej niz kolezanka a zawsze to nowy mebel..

• Autor: marzena89gb Data: 2013-04-28 12:21:18

najpierw rozejrzyj się po sklepach ile obecnie taka szafa kosztuje i czy nie opłaca ci się kupić nowej, czasami meble tanieją, a co nowe to nowe, koleżanka też powinna wiedzieć, że meble używane ciężko jest sprzedać nieraz trzeba stracić nawet 50% sumy, także radziłabym nie wyrywać się z ceną, to ona powinna taką cenę zasugerować

• Autor: Scooby Data: 2013-04-28 16:32:12

Niech koleżanka sama poda ci cenę za którą chce odsprzedać szafę,a ty swoją drogą rozejrzyj się po necie po ile takie szafy chodzą,żebyś nie przepłaciła.Bo co nowa szafa to nowa.

• Autor: megi65 Data: 2013-04-28 17:58:59

Cenę zawsze podaje sprzedajacy ..a Ty albo akceptujesz albo ..... podziękujesz .

Przejdź do pełnej wersji serwisu