Mam prośbę . Możecie wypełnić ankietę ? http://empikhotornot.pl/ankieta. W pytaniach będzie pytanie o lokalizację empiku.Chodzi o empik Poznań Ratajczaka.To zajmuje góra 5 min. Dla nas to ważne . Moj syn tam pracuje. ż góry dziękuję.
Dopisano 13-04-29 10:48:18:
Nie wymaga to logowania, ani podawania danych osobowych.
Wielka szkoda, ale czasami gdzieś bywasz to może empik odwiedzasz. Dziękuję, bo widze, ze ankietę wypałniałaś.Serdeczne dzięki. Od tej ankiety wiele zależy.
Jeszcze raz Wszystkim serdecznie dziękuję. Gdyby jeszcze ktoś chciał wypełnić ankietę, to jest "czynna" do połowy maja. Dzięki piękne i życzę kolorowych snów.Wiedziałam, że na Was Babki zawsze można liczyć
Mam prośbę . Możecie wypełnić ankietę ? http://empikhotornot.pl/ankieta. W pytaniach będzie pytanie o lokalizację empiku.Chodzi o empik Poznań Ratajczaka.To zajmuje góra 5 min. Dla nas to ważne . Moj syn tam pracuje. ż góry dziękuję.Dopisano 13-04-29 10:48:18:Nie wymaga to logowania, ani podawania danych osobowych.
No ba! Już wiedzą gdzie są najfajniejsze dziewczyny :). Wiedzą również,że jak będzie potrzebna jakaś pomoc, podpowiedź czy rada w sprawie gotowania to zawsze, ale to zawsze jakieś fajne babeczki są i pomogą, wyjaśnią. Twierdzili, że będą zaglądać :).
Mam prośbę
. Możecie wypełnić ankietę ? http://empikhotornot.pl/ankieta. W pytaniach będzie pytanie o lokalizację empiku.Chodzi o empik Poznań Ratajczaka.To zajmuje góra 5 min. Dla nas to ważne
. Moj syn tam pracuje. ż góry dziękuję.
Dopisano 13-04-29 10:48:18:
Nie wymaga to logowania, ani podawania danych osobowych.Zrobione. Powodzenia
Zrobiłam.Pozdrawiam
Pięknie dziękuję
Zapomniałam dodać, że nie wymaga to żadnego logowania, ani podawania danych osobowych.
Z wielką przyjemnością wypełniłam ankietę , bardzo lubię salon empik na Ratajczaka. Pozdrawiam syna.
Serdecznie dziękuję, przekaże.
Zrobione. Zresztą uwielbiam robić tam zakupy.
Mimo, ze w Polsce nie mieszkam - ankiete wypelnilam.Bardzo lubie empik i przy kazdej wizycie w moim Sopockowie obowiazkowo go zaliczam.
Dzięki piękne
wypełnione pozdrawiam :)
Dziękuję, również pozdrawiam.
Wypełniona :)
Ja również wypełniłam.
Serdeczne dzięki. Ściskam mocno.
Dziękuję
Gotowe:)
Ankieta wypełniona
Dziękuję. Ich dalsza praca zależy również od tej ankiety. Dlatego jest to tak ważne dla tych "dzieciaków".
Wiedziałam, że można liczyć na ludzi z WŻ.
Szkoda, że nie ma tu opcji: nie kupuję w empiku bo nie ma go w mojej okolicy.
Wielka szkoda, ale czasami gdzieś bywasz to może empik odwiedzasz. Dziękuję, bo widze, ze ankietę wypałniałaś.Serdeczne dzięki. Od tej ankiety wiele zależy.
wypełnione :)
Dziękuję
Nie mieszkam w Polsce, ale tez wypelnilam, bywam w empiku raz do roku. Pozdrawiam!
Dziękuję, również pozdrawiam. Miłego dnia
.
Zrobione
Serdeczne dzięki
Mimo ze nie mieszkam w Polsce wypelnilam ankiete.W czasie pobytu czesto zagladam do Empiku.Pozdrawiam.
Dziękuję Kochana
wypełniłam
Super. Dzięki
Zrobione:)
zrobione!!
Pięknie dziękuję. Wiedziałam, że można na Was liczyć.
ja też wypelnilam,pozdrawiam
i ja wypełniłam-powodzenia
Wypelnilam. Pozdrawiam !
Dzięki :)
Zrobione
Wypełniona - pozdrawiam ! :)
wypełniona!
Wypełniona
Wypełniłam.
Gotowe
Jeszcze raz Wszystkim serdecznie dziękuję. Gdyby jeszcze ktoś chciał wypełnić ankietę, to jest "czynna" do połowy maja. Dzięki piękne i życzę kolorowych snów.Wiedziałam, że na Was Babki zawsze można liczyć
Mam prośbę . Możecie wypełnić ankietę
Wypełniłam:)? http://empikhotornot.pl/ankieta. W pytaniach będzie pytanie o
lokalizację empiku.Chodzi o empik Poznań Ratajczaka.To zajmuje góra 5
min. Dla nas to ważne . Moj syn tam pracuje. ż góry
dziękuję.Dopisano 13-04-29 10:48:18:Nie wymaga to logowania, ani podawania
danych osobowych.
Wczoraj wypełniłam :)
Serdeczne dzięki :).
Wypełniłam.
Dziękuje :)
Wypełniłam :)
Serdeczne dzięki w imieniu moim i obsługi Empiku . Chłopaki pytają, na której stronie jest tyle fajnych babek.
Chłopaków u nas mało. Zaproś ich na WZ :D
No ba! Już wiedzą gdzie są najfajniejsze dziewczyny :). Wiedzą również,że jak będzie potrzebna jakaś pomoc, podpowiedź czy rada w sprawie gotowania to zawsze, ale to zawsze jakieś fajne babeczki są i pomogą, wyjaśnią. Twierdzili, że będą zaglądać :).