Tą kotkę wzięła moja babcia od szwagierki , bo tam sie urodziło dziecko i już kot zawadzał . Jak babcia zmarła to kotkę wzięła moja mama . Nikt nie pomyślał zeby coś takiego zrobić . Babcia nie wiedziała o czymś takim , a mama chyba z braku czasu ...
Szukam domu dla 5 kotków . Na dzień dzisiejszy kotki maja około miesiąca . Moja mama nie może ich zatrzymać ponieważ ma już kotkę ( mamę tychże kociąt ) oraz kocurka z poprzedniego miotu . kociaki zaraz po urodzeniu: Namienię że kotki są z Mysłowic (Śląskie )
Cudeńka, mam nadzieję że znajdziecie im domki;) Może wstaw na fejsa informację, na pewno się znajdą chętni:)
Zgadza się tylko kotki takie łaciate są, ja mam taką bialą z takimi łatkami i czarną. Kocury są znow chyba tylko rude bo ja nie spotkałam się z kotka rudą.
Ja mialam rudego kota, mial na imie Rudasek :) jego mama byla wlasnie taka kolorowa jak ta mala kotka. Moje dziewczynki bardzo by chcialy miec kota ale maz nie chce nawet slyszec bo niestety milosnikiem kotow nie jest.
chętnie bym wzięła tego/tą trojkolorowego ale mieszkam koło poznania to chyba daleko.a wysyłka wchodzi w grę ?nie wiem tylko czu to możliwe? ale ostatnio kupiłam 2 kurki na allegro też wysylką i doszly "nienaruszone"
Nie wiem czy mama by sie podjęła takiej wysyłki .To jednak zwierzak a nie przedmiot .Jeżeli jesteś na 100 % pewna że chcesz tą kotkę to napisz mi adres na priv. , pogadam z mama i postaramy sie znalezc jakies rozwiązanie jak ci tą kotkę dostarczyć .
ojej to podziękuję,szkoda są piękne.mogłabym wziąśc kotkę ale musiałabym ją wysterylizować ponieważ w naszej okolicy ostatnio dużo kotów się kręci. pozdrawiam
Jeśli chodzi o sterylizację kotów, to dowiedz się w miejscowym Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami albo w gminie, czy nie robią darmowych sterylizacji dla przygarniętych zwierząt. U nas w Strzelinie taki program działa. Zgłasza się takiego kotka, dostaje skierowanie do określonej lecznicy, a potem tylko trzeba się umówić z weterynarzem i po sprawie. W każdej gminie powiniem być program zapobiegania bezdomności zwierząt, więc warto zapytać.
dziękuję ale z tego co wiem to taką kotką po sterylizacji trzeba przez jakiś czas specjalnie się zajmowac bo to przecież poważny zabieg a ja mam teraz tyle spraw na glowie że chyba nie dałabym rady
Tak pytalam bo mi wyskoczylo na google ze mozesz mieszkac calkiem blisko mnie :) , ja mieszkam w USA. Kotki sa piekne, kidys sasiadka miala taka kolorowa kotke byla piekna a my mielismy syna tej kotki rudego Rudaska. Ja kotkow nie dam rady wziasc pomimo tego ze za 2 m-ce wracamy do Polski na stale, maz jest niestety wrogiem kotow i nie chce slyszec zebysmy mieli chociaz jednego w domu. Moze kiedys dziewczynki go przekonaja.
Mnie się też bury podoba i biało-czarny .Kurcze gdyby nie to że mieszkam za granicą to zaraz bym biało-czarnego zabrała mamie ...
Starszy brat maluchów też taki burasek , jak dzieci były na wakacje w Polsce to Funcik był przeszczęśliwy bo bardzo lubi się głaskać ,a tu miał głaskanie zagwarantowane
Szukam domu dla 5 kotków . Na dzień dzisiejszy kotki maja około miesiąca .
Moja mama nie może ich zatrzymać ponieważ ma już kotkę ( mamę tychże kociąt ) oraz kocurka z poprzedniego miotu .
kociaki zaraz po urodzeniu:
Namienię że kotki są z Mysłowic (Śląskie )
Sorka, że pytam. A kotki to nie da rady wysterylizować?
Tą kotkę wzięła moja babcia od szwagierki , bo tam sie urodziło dziecko i już kot zawadzał . Jak babcia zmarła to kotkę wzięła moja mama . Nikt nie pomyślał zeby coś takiego zrobić . Babcia nie wiedziała o czymś takim , a mama chyba z braku czasu ...
Chętnie bym wzieła kociaczka ale niestety mieszkam na drugim końcu Polski :(
Szukam domu dla 5 kotków . Na dzień dzisiejszy kotki maja około
Cudeńka, mam nadzieję że znajdziecie im domki;) Może wstaw na fejsa informację, na pewno się znajdą chętni:)miesiąca . Moja mama nie może ich zatrzymać ponieważ ma już kotkę (
mamę tychże kociąt ) oraz kocurka z poprzedniego miotu . kociaki zaraz po
urodzeniu: Namienię że kotki są z Mysłowic (Śląskie )
Makusiu na fejsbooku już moja siostra wrzuciła fotki i info .
Makusiu na fejsbooku już moja siostra wrzuciła fotki i info .
Super, wierzę że znajdą się dla nich domki:) Ten łaciaty mi się podoba najbardziej:))Mamusia tych maluchów też taka łaciata .Podobno tylko kotki śą takie trókolorowe , kota jeszcze takiego nie spotkałam
Zgadza się tylko kotki takie łaciate są, ja mam taką bialą z takimi łatkami i czarną. Kocury są znow chyba tylko rude bo ja nie spotkałam się z kotka rudą.
Masz rację kocurki jakie się trafiały były przeważnie rude
Rzadko, bo rzadko, ale zdarzają się oprócz kocurków rude kotki Rudo mi
A kociaki z wątku cudne, szkoda że mam już dom zakocony na full
Rzadko, bo rzadko, ale zdarzają się oprócz kocurków rude kotki
Ale cudny rudasek i ta czapka hahhahaaa:)))Rudo mi A kociaki z wątku cudne, szkoda że mam już dom zakocony na
full
Ja mialam rudego kota, mial na imie Rudasek :) jego mama byla wlasnie taka kolorowa jak ta mala kotka. Moje dziewczynki bardzo by chcialy miec kota ale maz nie chce nawet slyszec bo niestety milosnikiem kotow nie jest.
Rzadko się trafia kocurek-tricolor i zawsze jest bezpłodny. Życzę dużo szczęścia ze znajdywaniem domków - maluchy są cudne.
Serce mi pęka! Ale mam w ,,chacie" już koteczki", mieszkam w bloku........................!!!
chętnie bym wzięła tego/tą trojkolorowego ale mieszkam koło poznania to chyba daleko.a wysyłka wchodzi w grę ?nie wiem tylko czu to możliwe? ale ostatnio kupiłam 2 kurki na allegro też wysylką i doszly "nienaruszone"
:-)
Kurierem wydaje mi się, że bez problemu można wysłać.
http://www.terrarium.pl/topic/218347-jaka-firma-kurierska-przewiezie-zywe-zwierze/
http://www.terrarium.pl/topic/130023-jak-wyslac-zolwia-lub-inne-zywe-zwierze/
Nie wiem czy mama by sie podjęła takiej wysyłki .To jednak zwierzak a nie przedmiot .Jeżeli jesteś na 100 % pewna że chcesz tą kotkę to napisz mi adres na priv. , pogadam z mama i postaramy sie znalezc jakies rozwiązanie jak ci tą kotkę dostarczyć .
rozumiem że kotek na ostatnim zdjęciu trójkolorowy to kotka?
tak
wolalabym kocurka ,czy te dwa pierwsze zdjęcia to kocurki?biało rude?
Też kotki .Kocurki to biało czarny i bury
ojej to podziękuję,szkoda są piękne.mogłabym wziąśc kotkę ale musiałabym ją wysterylizować ponieważ w naszej okolicy ostatnio dużo kotów się kręci. pozdrawiam
Dzięki za zainteresowanie pozdrawiam
Jeśli chodzi o sterylizację kotów, to dowiedz się w miejscowym Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami albo w gminie, czy nie robią darmowych sterylizacji dla przygarniętych zwierząt. U nas w Strzelinie taki program działa. Zgłasza się takiego kotka, dostaje skierowanie do określonej lecznicy, a potem tylko trzeba się umówić z weterynarzem i po sprawie. W każdej gminie powiniem być program zapobiegania bezdomności zwierząt, więc warto zapytać.
dziękuję ale z tego co wiem to taką kotką po sterylizacji trzeba przez jakiś czas specjalnie się zajmowac bo to przecież poważny zabieg a ja mam teraz tyle spraw na glowie że chyba nie dałabym rady
Zdecydowanie - nie bierz kota!
Masz rację!!!!!
Mieszkasz w USA... ?
Nie ja mieszkam w Anglii , a kotki są w Polsce
Tak pytalam bo mi wyskoczylo na google ze mozesz mieszkac calkiem blisko mnie :) , ja mieszkam w USA. Kotki sa piekne, kidys sasiadka miala taka kolorowa kotke byla piekna a my mielismy syna tej kotki rudego Rudaska. Ja kotkow nie dam rady wziasc pomimo tego ze za 2 m-ce wracamy do Polski na stale, maz jest niestety wrogiem kotow i nie chce slyszec zebysmy mieli chociaz jednego w domu. Moze kiedys dziewczynki go przekonaja.
Biała kotka z rudą czupryną znalazła już dom .
czy jest ktoś chętny na resztę kociaków ?Biało- czarny kocurek ma dłuższą sierść ala pers...
Biała kotka z rudą czupryną znalazła już dom . czy jest ktoś chętny na
Moniu, może dodaj aktualne fotki?resztę kociaków ?Biało- czarny kocurek ma dłuższą sierść ala
pers...
Aktualne fotki:)
Śliczne maluchy.Niestety,nie mogę wziąc,bo mam aktualnie 4.
Aktualne fotki:)
Kapitalne maluchy:))) Burasek, jak nasz Tosiek;)Mnie się też bury podoba i biało-czarny .Kurcze gdyby nie to że mieszkam za granicą to zaraz bym biało-czarnego zabrała mamie ...
Starszy brat maluchów też taki burasek , jak dzieci były na wakacje w Polsce to Funcik był przeszczęśliwy bo bardzo lubi się głaskać ,a tu miał głaskanie zagwarantowane
został już tylko czarno - biały kocurek
Super:)))) Znajdzie się i dla Niego domek:))
Ha, jakie ludzkie gusta są różne - tak ze zdjęcia, to właśnie ten czarno-biały urzekł mnie najbardziej... i to właśnie jego bym wybrała :)
Ja też sie zakochałam w nim , mam nadzieję ze znajdzie fajny domek .