Piękne! Podobają mi się zwłaszcza bransoletki, bo właśnie taki szczegół do choćby codziennego stroju tworzy nieraz coś niepowtarzalnego. Fanka bransoletek. P.
Łączona na magnes? Nie otwiera się podczas noszenia?
Ja akurat za takim zestawieniem kolorystycznym i układem koralików nie przepadam, ale na pewno łatwo się robi i jeśli będziesz miała zbyt, to super - trzymam kciuki :)
Ostatnio robiłam komplet biżuterii z howlitu barwionego na brązowo i okropnie się rozzłościłam, że po pierwszym założeniu kolor zaczął się ścierać :/ A koraliki super tanie nie były, więc miałam nadzieję na lepszą jakość półfabrykatów :(
Chciałam Wam pokazać moją nową pasję tworzenia koralików.
Są to sznury wężowe tworzone metodą szydełkowo-koralikową.
Bardzo piekne. Dla mnie to już wyższa szkoła jazdy :)
Piękna pasja
Też robię takie bransoletki, na poczatku też myślałam, że to trudne, ale jak spróbowałam to strasznie mnie to wciągnęło.
Dzieła chyba super ale nie mogę dokładnie zobaczyć bo zdjęcia źle wklejone i nie da się powiększyć.
Też nie mogę powiększyć a szkoda
piekne moja córka takie robi ale ze sznurków :):)
Piękne! Podobają mi się zwłaszcza bransoletki, bo właśnie taki szczegół do choćby codziennego stroju tworzy nieraz coś niepowtarzalnego. Fanka bransoletek. P.
Piękne , robisz je dla siebie czy też sprzedajesz?
Robię dla przyjemności a jeżeli uda mi się parę sztuk sprzedac to mam na nowe egzemplarze. Robię z koralików czeskich Preciosa (dawny Jablonex).
Piekne. Podziwiam wytrwalosc.
A o to moja bransoletka.Zamierzam robić takie na zamówienia.
Łączona na magnes? Nie otwiera się podczas noszenia?
Ja akurat za takim zestawieniem kolorystycznym i układem koralików nie przepadam, ale na pewno łatwo się robi i jeśli będziesz miała zbyt, to super - trzymam kciuki :)
Ostatnio robiłam komplet biżuterii z howlitu barwionego na brązowo i okropnie się rozzłościłam, że po pierwszym założeniu kolor zaczął się ścierać :/ A koraliki super tanie nie były, więc miałam nadzieję na lepszą jakość półfabrykatów :(
Tak łączona na magnes.Nie otwiera się bo magnes nawet mocno trzyma.
Śliczne są.
Śliczne...gratuluję talentu:) Strasznie lubię takie drobiazgi
Rety, jakie piękne! Kocham wszelakiego rodzaju branzoletki.. Cudowne.
Mnie taki talentem Bóg nie obdarował..niestety)