Jesteśmy na forum przefajnym kulinarnym i nie tylko :) Czemu boicie się napisać Lidl,Biedronka czy Kaufland ?
Czy to jakaś pokuta czy co ? boicie się promować różne artykuły ? czy naoglądałyście się programów TV ze znaczkiem "program zawierał lokowanie produktu "
Jak coś Wam nie pasuje w Biedronce ,piszcie .W lidlu oszukują piszcei !W lidlu kit wciskają też .Kaufland reklamuje się nie tak jak jest w rzeczywistości proszę bardzo :) Po to jest to forum aby m/in demaskować oszustwa .Jestem tu już z Wami ....pare lat i nigdy nikt nie nazywał niczego pierwszymi literami ..... Bądzmy nadal szczerzy :/
Ta boża krówka to mi utkwiła od dzieciństwa w głowie, moja babcia tak mówiła na biedronki:)Moje dzieci też mówią boże krówki, ale znają też drugą nazwę, biedronka:)
Wpadam czasem na jeszcze jedną stronę kulinarną i tam są założone wątki co dobrego w Lidlu, osobny co w Biedronce, tesco itp. każdy osobny i tam użytkownicy piszą, co jest dobrego, albo co będzie, albo czego nie kupować bo nie warto....
U nas też by się takie wątki przydały, na stałe....
Wpadam czasem na jeszcze jedną stronę kulinarną i tam są założone wątki co dobrego w Lidlu, osobny co w Biedronce, tesco itp. każdy osobny i tam użytkownicy piszą, co jest dobrego, albo co będzie, albo czego nie kupować bo nie warto.... U nas też by się takie wątki przydały, na stałe....
Zuzanno, takie wątki są, wystarczy wpisać hasło do wyszukiwarki:)
A co tam przykro ( I w nosie mam,że nie powinno się zaczynac zdania ani od "A",ani od "i").Teraz znasz i fajnie...Zresztą,ta nazwa tez nie jest,tak,jak napisałam wcześniej,tylko polska.
Biedronka siedmiokropka (Coccinella septempunctata) – chrząszcz z rodziny biedronkowatych. Powszechnie występująca w Europie. Jedna z 76 występujących w Polsce biedronkowatych, potocznie nazywana bożą krówką.:)
Jesteśmy na forum przefajnym kulinarnym i nie tylko :) Czemu boicie się napisać Lidl,Biedronka czy Kaufland ?
Czy to jakaś pokuta czy co ? boicie się promować różne artykuły ? czy naoglądałyście się programów TV ze znaczkiem "program zawierał lokowanie produktu "
Jak coś Wam nie pasuje w Biedronce ,piszcie .W lidlu oszukują piszcei !W lidlu kit wciskają też .Kaufland reklamuje się nie tak jak jest w rzeczywistości proszę bardzo :) Po to jest to forum aby m/in demaskować oszustwa .Jestem tu już z Wami ....pare lat i nigdy nikt nie nazywał niczego pierwszymi literami ..... Bądzmy nadal szczerzy :/
Zgadzam się z Tobą Jolu, a krypto reklamę widać gołym okiem, więc się nie bójcie;)
Nawet jest na forum parę tematów co warto kupować w Biedronce czy Lidlu;)
*chyba że admini są odmiennego zdania;)
Kiedyś założyłam wątek o zakupie ochłapu mięcha w sklepie z bożą krówką w logo i dostałam pytanie: "O jaki sklep mi chodzi"?
Od tamtej pory zawsze piszę nazwy bez specjalnych kamuflaży.
Ta boża krówka to mi utkwiła od dzieciństwa w głowie, moja babcia tak mówiła na biedronki:)Moje dzieci też mówią boże krówki, ale znają też drugą nazwę, biedronka:)
Wpadam czasem na jeszcze jedną stronę kulinarną i tam są założone wątki co dobrego w Lidlu, osobny co w Biedronce, tesco itp. każdy osobny i tam użytkownicy piszą, co jest dobrego, albo co będzie, albo czego nie kupować bo nie warto....
U nas też by się takie wątki przydały, na stałe....
Wpadam czasem na jeszcze jedną stronę kulinarną i tam są założone wątki
co dobrego w Lidlu, osobny co w Biedronce, tesco itp. każdy osobny i tam
użytkownicy piszą, co jest dobrego, albo co będzie, albo czego nie kupować
bo nie warto.... U nas też by się takie wątki przydały, na stałe....
Zuzanno, takie wątki są, wystarczy wpisać hasło do wyszukiwarki:)
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=444520&post=444542
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=444520&post=471868
Makusiu, miałam na myśli odrębne wątki, żeby było łatwo znaleźć, wątki pt. lidl, biedronka itd. ale jeśli nie można, to trudno...
ja też w życiu bym nie pomyślała że bożą krówką jest biedronka
Moniu ! Znasz to powiedzonko ...'' No to my boże krówki napijemy się ..żubrówki ''
Toż to dziewczynko jest nasza "pierwotna"polska nazwa tego sympatycznego stworzonka.
Przykro mi dziewczyny, ale nie znam takiego powiedzonka ani nigdy wcześniej nie słyszałam o tak nazywanej biedronce
Ale teraz zapamiętam napewno
A co tam przykro ( I w nosie mam,że nie powinno się zaczynac zdania ani od "A",ani od "i").Teraz znasz i fajnie...Zresztą,ta nazwa tez nie jest,tak,jak napisałam wcześniej,tylko polska.
Biedronka siedmiokropka (Coccinella septempunctata) – chrząszcz z rodziny biedronkowatych. Powszechnie występująca w Europie. Jedna z 76 występujących w Polsce biedronkowatych, potocznie nazywana bożą krówką.:)