Mam zamiar w tym roku wybrać się z rodziną na wakacje do Piasek. Co sądzicie o tej miejscowości,czytałam różne opinie i tak średnio.Szukamy spokoju,bez natłoku młodzieży,ale żeby też nie była to dziura z jednym sklepem i dwoma barami.Może byliście w Piaskach i wiecie jak to się przedstawia.Może ciekawe oferty noclegowe?
W ubiegłym roku byliśmy z meżem w Krynicy Morskiej i tylko w ramach wycieczki przejechaliśmy się do Piasków.
Hmm Iwko zależy jaki wypoczynek preferujesz , jeśli spokój , spokój , spokój , pustawe piaszczyste plaże ( szczególnie pod Piaskami to polecam ... ))
Ja tam stadna nie jestem ... ale za monotonnie , to miejsce jakoś nie bardzo pasowało mi .. no ba gdybym chciała ucieć od wszystkich i wszystkiego to napewno w .. Piaskach mnie znajdziecie .
Co prawda jakieś tam atrakcje letnie wyłaniałay się na plaży i na centralniej drodze ...ale wszystko to takie przygnębiajace , kiczowate i chaotyczne . )))
Zyczę udanego i trafnego wyboru letniego wypoczynku .. ))
w Krynicy byliśmy dwa lata temu.Fajnie,ale ludzi mnóstwo,można ćwiczyć biegi z parawanem na plażę.Itak myślimy o Piaskach.Ale jeśli w pogodę nie trafimy to moja młodzież się zanudzi
Dla mnie Piaski to "pustynia" kulinarna. Wolę duże miejscowości takie jak Sopot, Międzyzdroje czy Kołobrzeg. Bardzo lubię wieczorami odwiedzać restauracje i jestem "w raju" gdy jest ich dużo...
Faktycznie koniec świata. W Piaskach nie odpoczywaliśmy ale byliśmy w pobliskiej Stegnie. Plaże faktycznie dość zapchane ale ośrodek, w którym byliśmy bardzo fajny. Daleko do plaży (1,5) ale blisko miasta. Polecam Ci Domki Pod Lasem na Wojska Polskiego.
Ta odległość trochę mnie przeraża,chociaż dzieci już z wózków dawno powychodxiły.Dzięki sprawdzę ofertę
Bylismy w Piaskach na polu cempingowym. Do plazy daleko, przejście przez las. Samo miejsce faktycznie jak na końcu świata. Najlepszym wspomnieniem tego miejsca były ..wszedzie chodzące dzikie, małe świnki. Moje zdźiwienie na ten widok było ogromne. Najwiekszy "ubaw" mieli ci, co spali w namiotach. Dziczki podchodzily stadem i otaczały namiot..hihihi
Byłam raz, zobaczylam i wystarczy. Nie lubie gwaru, ale taka dzicz to tez nie dla mnie.
A od kiedy to nad naszym morzem mamy tłok. Teraz wszyscy wybierają ciepłe morza. Bałtyk to dla prawdziwych morsów ,.Jedżcie do Kołobrzegu . Świnoujścia, Niechorza- pięknie i atrakce są dla dzieci, ćzegoś się zawsze nauczą , zobaczą, Ceny , kwestia poszukania dobrej oferty , prawie wszędzie jednakowa
moja przyjaciółka właśnie wróciła z długiego weekendu w Jarosławcu, zachwycona do tego stopnia ze wraca na urlop z cała rodzina w czerwcu. nocowała w ośrodku z angielskimi domkami, bardzo chwaliła czystość, wyposazenie i ceny, stołowała się w najbliższej okolicy ośrodka i również ceny i menu bardzo jej odpowiadały.
Byliśmy na wycieczce w Piaskach, bedąc na wczasach w Krynicy, gdzie już przerażały mnie watahy dzików biegających po plaży, w Piaskach biegały sobie one po głównej ulicy i jeden z nich zaatakował kobietę, która szła z reklamówką.... nie lubię takich sytuacji. Ogólnie spokój i cisza ale jak dla mnie pustynia i nie chciałąbym tam być na wczasach. Dzieciakom może się nudzić jeśli nie będzie dobrej pogody, bo jak pogoda słoneczna to wiadomo :) bardzo przyjemnie było w takiej kawiarence z widokiem z tarasy na Frombork :)
W Chłapowie byłam w zeszłe lato. Do Władysławowa jednak trzeba dojechać bo spacerkiem blisko nie jest.
Dzieci mogłyby poznać prawdziwy zapach wsi .- Chłapowo to prawdziwa wioska z gospodarstwami, stajenkami i obórkami i co za tym idzie muchami. Mieszkaliśmy w świetnym ośrodku a na noc wybijaliśy całe tabuny much.
Wyskocz z kasy - paskudna pogoda i muchy gwarantowane!
Nie polecam, aczkolwiek miejsce piękne. Rudnik bezkonkurencyjny.
My rezydowaliśmy na ul.Gdańskiej /FOR SALE/. Ty Madziu, polecałaś nam na ul.Wodnej, tylko że poza sezonem nieczynne. W Stegnie NORD również ma swoją siedzibę.
Mam zamiar w tym roku wybrać się z rodziną na wakacje do Piasek. Co sądzicie o tej miejscowości,czytałam różne opinie i tak średnio.Szukamy spokoju,bez natłoku młodzieży,ale żeby też nie była to dziura z jednym sklepem i dwoma barami.Może byliście w Piaskach i wiecie jak to się przedstawia.Może ciekawe oferty noclegowe?
W ubiegłym roku byliśmy z meżem w Krynicy Morskiej i tylko w ramach wycieczki przejechaliśmy się do Piasków.
Hmm Iwko zależy jaki wypoczynek preferujesz , jeśli spokój , spokój , spokój , pustawe piaszczyste plaże ( szczególnie pod Piaskami to polecam ... ))
Ja tam stadna nie jestem ... ale za monotonnie , to miejsce jakoś nie bardzo pasowało mi .. no ba gdybym chciała ucieć od wszystkich i wszystkiego to napewno w .. Piaskach mnie znajdziecie
.
Co prawda jakieś tam atrakcje letnie wyłaniałay się na plaży i na centralniej drodze ...ale wszystko to takie przygnębiajace , kiczowate i chaotyczne . )))
Zyczę udanego i trafnego wyboru letniego wypoczynku .. ))
w Krynicy byliśmy dwa lata temu.Fajnie,ale ludzi mnóstwo,można ćwiczyć biegi z parawanem na plażę.Itak myślimy o Piaskach.Ale jeśli w pogodę nie trafimy to moja młodzież się zanudzi
Dla mnie Piaski to "pustynia" kulinarna. Wolę duże miejscowości takie jak Sopot, Międzyzdroje czy Kołobrzeg. Bardzo lubię wieczorami odwiedzać restauracje i jestem "w raju" gdy jest ich dużo...
We Władysławowie też fajnie
Faktycznie koniec świata.
W Piaskach nie odpoczywaliśmy ale byliśmy w pobliskiej Stegnie. Plaże faktycznie dość zapchane ale ośrodek, w którym byliśmy bardzo fajny.
Daleko do plaży (1,5) ale blisko miasta. Polecam Ci Domki Pod Lasem na Wojska Polskiego.
Faktycznie koniec świata. W Piaskach nie odpoczywaliśmy ale byliśmy w
Ta odległość trochę mnie przeraża,chociaż dzieci już z wózków dawno powychodxiły.Dzięki sprawdzę ofertępobliskiej Stegnie. Plaże faktycznie dość zapchane ale ośrodek, w
którym byliśmy bardzo fajny. Daleko do plaży (1,5) ale blisko
miasta. Polecam Ci Domki Pod Lasem na Wojska Polskiego.
a może inne fajne miejscowości na mierzeji wiślanej polecacie?
A ja polecam Unieście i Mielno:).Z dziećmi zawsze jeździłam do Unieścia jest naprawę fajnie
Bylismy w Piaskach na polu cempingowym. Do plazy daleko, przejście przez las. Samo miejsce faktycznie jak na końcu świata. Najlepszym wspomnieniem tego miejsca były ..wszedzie chodzące dzikie, małe świnki. Moje zdźiwienie na ten widok było ogromne. Najwiekszy "ubaw" mieli ci, co spali w namiotach. Dziczki podchodzily stadem i otaczały namiot..hihihi
Byłam raz, zobaczylam i wystarczy. Nie lubie gwaru, ale taka dzicz to tez nie dla mnie.
tego się właśnie obawiam.Dla dzieciaków12 i 15 lat będzie nudno.Więc chyba znowu Krynica.
O nie - znów to samo miejsce. Zaryzykuj, spróbuj czegoś innego!.
A od kiedy to nad naszym morzem mamy tłok. Teraz wszyscy wybierają ciepłe morza. Bałtyk to dla prawdziwych morsów ,.Jedżcie do Kołobrzegu . Świnoujścia, Niechorza- pięknie i atrakce są dla dzieci, ćzegoś się zawsze nauczą , zobaczą, Ceny , kwestia poszukania dobrej oferty , prawie wszędzie jednakowa
Racja tłoku brak.
Nie szybko tam zawitam, w ostanie lato przelała się czara goryczy. Szkoda kasy, ceny są zbyt wysokie.
Fakt ubiegły rok zwłaszcza lipiec dały się we znaki wszystkim.może teraz będzie lepiej. Ja i tak bardzo lubię nasze morze.
. Szkoda kasy, ceny są zbyt wysokie.
w Krynicy wogóle jakoś drogo było :(
ja polecam Jarosławiec :)
moja przyjaciółka właśnie wróciła z długiego weekendu w Jarosławcu, zachwycona do tego stopnia ze wraca na urlop z cała rodzina w czerwcu. nocowała w ośrodku z angielskimi domkami, bardzo chwaliła czystość, wyposazenie i ceny, stołowała się w najbliższej okolicy ośrodka i również ceny i menu bardzo jej odpowiadały.
to link ośrodka
http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/jaroslawiec/domki_letniskowe/51924
Dorocia kochana .. jesteś niezastąpiona ..
. Jeszcze mnie tam nie widzieli ... wezme to pod uwagę .. )) Pozdrawiam pięknie !
Polecam Jantar.
www.youtube.com
Byliśmy na wycieczce w Piaskach, bedąc na wczasach w Krynicy, gdzie już przerażały mnie watahy dzików biegających po plaży, w Piaskach biegały sobie one po głównej ulicy i jeden z nich zaatakował kobietę, która szła z reklamówką.... nie lubię takich sytuacji. Ogólnie spokój i cisza ale jak dla mnie pustynia i nie chciałąbym tam być na wczasach. Dzieciakom może się nudzić jeśli nie będzie dobrej pogody, bo jak pogoda słoneczna to wiadomo :) bardzo przyjemnie było w takiej kawiarence z widokiem z tarasy na Frombork :)
Ogólnie miejscowości nie polecam bo nuuuda :)
W Chłapowie, tuż za Władysławowem jest spokojnie,
plaże nie takie zapełnione, a do Władka na rozrywki blisko :)
W Chłapowie byłam w zeszłe lato. Do Władysławowa jednak trzeba dojechać bo spacerkiem blisko nie jest.
Dzieci mogłyby poznać prawdziwy zapach wsi .- Chłapowo to prawdziwa wioska z gospodarstwami, stajenkami i obórkami i co za tym idzie muchami. Mieszkaliśmy w świetnym ośrodku a na noc wybijaliśy całe tabuny much.
Wyskocz z kasy - paskudna pogoda i muchy gwarantowane!
Nie polecam, aczkolwiek miejsce piękne. Rudnik bezkonkurencyjny.
http://www.google.pl/search?q=w%C4%85w%C3%B3z+rudnik+ch%C5%82apowo&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Su6PUcLBGYKu4QTs0ICoDQ&ved=0CDgQsAQ&biw=1280&bih=747
No 3 km do Władysławowa, ale samo Chłapowo jest już i ze sklepami i barami,
to nudzić się nikt nie powinien.
Prawda.
My byliśmy we wrześniu ubiegłego roku. Polecam apartament NORD, o ile nie został sprzedany.
Oooo ja też tam byłam .. Nord barzdo wygodne i czyste miejsce .. A dleczego miałby zostać sprzedany ..? Obłożenie było zawsze 100 % ?
My rezydowaliśmy na ul.Gdańskiej /FOR SALE/. Ty Madziu, polecałaś nam na ul.Wodnej, tylko że poza sezonem nieczynne. W Stegnie NORD również ma swoją siedzibę.
Aaaa...widocznie tylko wysokim sezonie jest czynny ))) .