Witam dostałam od koleżanki ze szwecji kilka prezentów w tym przyprawę o nazwie SALLADSKRYDDA w takim przezroczystymplastikowym pojemniku z zielona etykietą. Proszę o porade jak jej używać.Koleżanka używa jej do sałatek( nazwa wskazuje na sałatki), ale może ktoś wie jak jej używać inaczej.
Witam dostałam od koleżanki ze szwecji kilka prezentów w tym przyprawę o nazwie SALLADSKRYDDA w takim przezroczystymplastikowym pojemniku z zielona etykietą. Proszę o porade jak jej używać.Koleżanka używa jej do sałatek( nazwa wskazuje na sałatki), ale może ktoś wie jak jej używać inaczej.
A jakiej to jest firmy ? Może coś jeszcze jest napisane ?
Spróbuj zapytać ASTI. Albo Tineczki.
Przyprawa do sałaty to by było po Norwesku
Przyprawa do sałatek
Witam dostałam od koleżanki ze szwecji kilka prezentów w tym
przyprawę o nazwie SALLADSKRYDDA w takim przezroczystymplastikowym pojemniku
z zielona etykietą. Proszę o porade jak jej używać.Koleżanka używa jej
do sałatek( nazwa wskazuje na sałatki), ale może ktoś wie jak jej używać
inaczej.
A jakiej to jest firmy ? Może coś jeszcze jest napisane ?
firma chyba KOCKENS
SALLADSKRYDDA
ITALIENSK
DRAGON OCH SENAP
to napisy z etykiety
nie rozumiem co tu jeszcze drążyć odpowiedź już padła bez względu na producenta? chyba że chodzi o estragon
Przyprawa do sałatek estragon i musztarda. Do sałatek i salatek z owoców morza .
Ja kupuje trochę inne mieszam z oliwa i polewam sałatkę. Pozdrawiam.
dziękuję!