Rozbawił mnie dzisiaj wpis mojej córki.Jest mamą trzylatki.Rano zagadnęła ją,czy zaśpiewa mamie "sto lat",ale nie chciała-foch .Potem mówi-to daj chociaż buiaka,bo dzisiaj jest dzień mamy.Na to wnusia-"Taaak?Ja też chcę dzień",znowu foch.
a mój 3,5 latek stwierdził, ze nie będzie się uczył zadnych piosenek ani wierszyków tylko zaśpiewa mi piosenkę o "kartoflu który zmienił się w ogórka" - uśmiałam się i wzruszyłam, oczywiście piosenka wymyślona, melodia nie wiadomo skąd ........... takie chwile się pamięta :)
Wszystkiego najlepszego w Dniu Matki,dla wszystkich Mam,radości z dzieciaczków,cierpliwości i duuużo zdrowia.
Zapraszam na kawkę
I wzajemnie..a ten uśmiech na kawusi pięknisty:)
Dziękuję i wzajemnie.
Dziekuję i wzajemnie mggi, swojej mamusi, też życzę Wszystkiego Najlepszego:)
Dziekuję:) innym Mamom również życzę uśmiechu i zdrówka!
Wszystkim Mamo-moje prawdziwej i mojej portalowej Mamiej najserdeczniejsze życzenia!
dołączam się do życzeń i przynoszę torta do kawki :)
Dziękuję i wzajemnie :)
Dziękuję, i wzajemnie, wszystkim mamom wszystkiego co najlepsze:)
Dziękuję i wzajemnie :)
Dziękuję i wzajemnie
Bardzo dziękuję, również życzę wszystkim WŻ-towym Mamom samych ciepłych, radosnych chwil w gronie pociech, tych małych i tych dorosłych.
Wszystkiego najlepszego,mamuśki.
Rozbawił mnie dzisiaj wpis mojej córki.Jest mamą trzylatki.Rano zagadnęła ją,czy zaśpiewa mamie "sto lat",ale nie chciała-foch .Potem mówi-to daj chociaż buiaka,bo dzisiaj jest dzień mamy.Na to wnusia-"Taaak?Ja też chcę dzień",znowu foch.
a mój 3,5 latek stwierdził, ze nie będzie się uczył zadnych piosenek ani wierszyków tylko zaśpiewa mi piosenkę o "kartoflu który zmienił się w ogórka" - uśmiałam się i wzruszyłam, oczywiście piosenka wymyślona, melodia nie wiadomo skąd ........... takie chwile się pamięta :)
...a ja dzis wśród różnych życzeń, serdeczności i całusów usłyszałam "no i żebyś w końcu zmądrzała"...
Ja rowniez zycze wszystkiego dobrego wszystkim mama z W.Z.
dzięki serdeczne. Dla wszystkich mam bukiet dla Mamy od mamy