Moje drogie Żarłoczki i drogi Bahusie:) za kilka tyg.idę na 18urodziny i mam problem dobrze Wam wszystkim znany co w prezencie.Pieniądze odpadają bo chłopak pochodzi z rodziny gdzie jest ich pod dostatkiem,nie przywiązuje wagi do rzeczy materialnych cieszy się na impreze na spotkanie z rodziną,znajomymi.Wiem że jego pasją są komputery,i wszystko co z nimi związane lecz tutaj też nie mogę się popisać prezentem bo ma już wszystko.Proszę pomóżcie,doradźcie.
może jakas pamiątkę związane z 18-tymi urodzinami, np tania na zdjęcie i na niej pisze 18, jakieś gadżety, jest ich mnóstwo, śmieszna, praktyczne, każdy coś znajdzie co mu wpadnie w oko
Propozycji może być ale to zależy od zasobności portfela i upodobań jubilata ( poza komputerem ) np. karnet do siłowni lub basen , męska biżuteria typu branoletka , zegarek , karnet podarunkowy z jakiegoś sklepu firmowego z odzieżą , telefom ( ale z tym już gorzej ) i się zaciełam . Pozdrawiam.
Karykatura..super pomysł.! Sama się tym tematem zainreresuję.
W ubiegłym roku na 18stkę, chłopakowi z bogatej rodzinki (ja jako ciocia z rodziną)podarowalam dość gruby srebrny łańcuszek z zawieszką-blaszką z grawerem daty urodzin i jego imieniem. Ładnie sie prezentował.
Ja na swoją osiemnastkę (oj kiedy to było ??? ) dostałem sporo prezentów. Jednak zapamiętałem tylko jeden; skrzynka (kiedyś zgrzewek nie było) poznańskiego piwa. Dostałem je od mojego śp. dziadka, który pracował w browarze. Było to pierwsze "oficjalne" piwo w moim życiu. Myślę, że zgrzewka markowego piwa byłaby dobrym prezentem.
Moje drogie Żarłoczki i drogi Bahusie:) za kilka tyg.idę na 18urodziny i mam problem dobrze Wam wszystkim znany co w prezencie.Pieniądze odpadają bo chłopak pochodzi z rodziny gdzie jest ich pod dostatkiem,nie przywiązuje wagi do rzeczy materialnych cieszy się na impreze na spotkanie z rodziną,znajomymi.Wiem że jego pasją są komputery,i wszystko co z nimi związane lecz tutaj też nie mogę się popisać prezentem bo ma już wszystko.Proszę pomóżcie,doradźcie.
Fiu , Fiu, Bahusa sie wita specjalnie
a co to za wielkie wyróżnienie? :)
A może Kasi chodziło o dietę Bahusa.
Drogie Żarłoki i Bahusie (skoro jest na diecie to nie jest żarłokiem).....
Hmm???
Jak go zobaczę chudego jak patyczek, to uwierzę że jest na diecie
może jakas pamiątkę związane z 18-tymi urodzinami, np tania na zdjęcie i na niej pisze 18, jakieś gadżety, jest ich mnóstwo, śmieszna, praktyczne, każdy coś znajdzie co mu wpadnie w oko
Propozycji może być ale to zależy od zasobności portfela i upodobań jubilata ( poza komputerem ) np. karnet do siłowni lub basen , męska biżuteria typu branoletka , zegarek , karnet podarunkowy z jakiegoś sklepu firmowego z odzieżą , telefom ( ale z tym już gorzej ) i się zaciełam . Pozdrawiam.
Jeśli jest jeszcze trochę czasu to można pomyśleć o zamówieniu fajnej karykatury, na Allegro jest sporo ofert.
Pomysł super!
Karykatura..super pomysł.! Sama się tym tematem zainreresuję.
W ubiegłym roku na 18stkę, chłopakowi z bogatej rodzinki (ja jako ciocia z rodziną)podarowalam dość gruby srebrny łańcuszek z zawieszką-blaszką z grawerem daty urodzin i jego imieniem. Ładnie sie prezentował.
Jeśli jest jeszcze trochę czasu to można pomyśleć o zamówieniu
Karykatura jak najbardziej, mój syn dostał takową od swojej dziewczyny, teraz żony:)) Tak mi się podoba że Wam ją wkleję;)fajnej karykatury, na Allegro jest sporo ofert.
SUPER :)
A co, jeśli chłopak nie ma panny albo jest gejem?! Albo nie ma dystansu do siebie?! Zaboli go jak nic...
Kasiu, a może po prostu piękny, w jego ulubionym smaku tort?
No comments:
"Pieniądze odpadają, bo chłopak pochodzi z rodziny, gdzie jest ich pod dostatkiem"...
Anrubi możesz mi powiedzieć o co ci chodzi z tym no comments?
Czyżbym popełniła "faux pas" pisząc o pieniądzach??
PW
Nie zauważyłaś nawet mojej propozycji...
Anrubi propozycja tortu bardzo mi się podoba,lecz z tego co wiem to już dwa takie prezenty będą
na pw nie mam żadnej wiadomości od ciebie.
Książki
Ja na swoją osiemnastkę (oj kiedy to było ???
) dostałem sporo prezentów. Jednak zapamiętałem tylko jeden; skrzynka (kiedyś zgrzewek nie było) poznańskiego piwa. Dostałem je od mojego śp. dziadka, który pracował w browarze. Było to pierwsze "oficjalne" piwo w moim życiu. Myślę, że zgrzewka markowego piwa byłaby dobrym prezentem.
Bahus! jesteś genialny dwie skrzynki piwa będą super!
Mysle, ze swietnym prezentem na 18 bylby elegancki zegarek longines Co myslicie?