Witam. Mam do Państwa delikatną sugestię. Otórz czy istniałaby kiedyś możliwość by w ulubionych przepisach możnaby było zrobić sobie sergregacje, typu ciasta, zupy etc. Piszę bo w moich ulubionych jest mnóstwo przepisów i kiedy czegoś szukam zajmuje mi to bardzo dużo czasu, tym bardziej, że użytkownicy często nie piszą np. sernik , tylko pyszny sernik, wspaniały itp. ,więc szukanie po literach alfabetu jest często uciążliwe. Pozdarwiam.
taką segregacje ustawiasz sobie w swoich ustawienach, w swoim profilu. zaglądnij tam :) Klikasz w "moje", następnie "ustawienia" i w profilu po prawej stronie mozesz kliknąc na kwadracik " ulubione w grupach" wtedy wszystko jest posegregowane według grup temetycznych. Oczywiście jesli autor w odpowiedniej grupie umieścił przepis.
Jeśli jest inaczej, można napisać do moderatora to błąd naprawi:)
Podpisuję się pod tym obiema rękami. Też mam problem z szukaniem. Ostatnio szukałam przepisu na ciasto u siebie aż w końcu...........nie znalałam i zrobiłam inne!:))
Witam. Mam do Państwa delikatną sugestię. Otórz czy istniałaby kiedyś możliwość by w ulubionych przepisach możnaby było zrobić sobie sergregacje, typu ciasta, zupy etc. Piszę bo w moich ulubionych jest mnóstwo przepisów i kiedy czegoś szukam zajmuje mi to bardzo dużo czasu, tym bardziej, że użytkownicy często nie piszą np. sernik , tylko pyszny sernik, wspaniały itp. ,więc szukanie po literach alfabetu jest często uciążliwe. Pozdarwiam.
taką segregacje ustawiasz sobie w swoich ustawienach, w swoim profilu. zaglądnij tam :)
Klikasz w "moje", następnie "ustawienia" i w profilu po prawej stronie mozesz kliknąc na kwadracik " ulubione w grupach"
wtedy wszystko jest posegregowane według grup temetycznych. Oczywiście jesli autor w odpowiedniej grupie umieścił przepis.
Łoł super sprawa ja już znalazłam i zmienilam! Człowiek ciągle się uczy.Dzięki za podpowiedź!
Od tak dawna jestem na WZ, ale o tej opcji nie wiedziałam. Super sprawa, dziękuję !
taką segregacje ustawiasz sobie w swoich ustawienach, w swoim profilu.
Jeśli jest inaczej, można napisać do moderatora to błąd naprawi:)zaglądnij tam :) Klikasz w "moje", następnie "ustawienia" i w profilu po
prawej stronie mozesz kliknąc na kwadracik " ulubione w grupach" wtedy
wszystko jest posegregowane według grup temetycznych. Oczywiście jesli autor
w odpowiedniej grupie umieścił przepis.
Dzięki,Ewa.
Właśnie to sobie ustawiłam i jestem oszołomiona ilością kategorii, w których mam ulubione przepisy ;-)
Ja też do tej pory nie wiedziałam, że tak można. Teraz już mam posegregowane. Dzięki
bardzo się cieszę, że tylu osobom sprawiłam niespodziankę :)
Dobrze być szperaczem :)
wow...też o tym myślałam :-) dziękuję za objaśnienie :) Pozdrawiam
Podpisuję się pod tym obiema rękami. Też mam problem z szukaniem. Ostatnio szukałam przepisu na ciasto u siebie aż w końcu...........nie znalałam i zrobiłam inne!:))
patrz wyżej
Nigdy nie wchodziłam aż tak w profil.Dzięki
a ja lubię wiedzieć gdzie co mam
Jestem za!
Może przeczytaj cały wątek? Krótki jest, ale za to ile informacji
Bardzo dziękuję, nie wiedziałam, że istnieje taka możliwość. Jeszcze raz dzięki