Dzisiaj w dniu dziecka, pochwalę się swoją ukochaną córeczką, jakby to powiedział Pawlak, nieuchronnie zbliża się ku pełnoletności:) Jakoś nie mogę sobie wyobrazić , że niedługo wyfrunie z domu.
Dario ! Nieuchronnie , nieuchronnie ... raczej odpłynie niż odfrunie . Inteligentana dziewczyna , no i baaa kuchnia to jej jedna z pasji ). Tak sobie myśle , że swoich małych mężczyzn pokażesz za kikanaście lat , no bo teraz to cóż .. krótkie porcięta . Pozdrawiam wszystkich małoletnich i oczywiście pełnoletnich domowników .
Niedługo ? Też mam córcię ,14 letnią a Twoja mi wygląda na góra 15 lat ,więc jeszcze trochę nad Nią "pokwoczysz":) Cholera ! Te nasze dzieci tak szybko dorastają ...Dopiero co je rodziłyśmy :) A tu już taki malec ma nagle 22 lata i znika mi na ursynaliach na kilka dni i ja siedzę wściekła i zmartwiona , że gad mi nie odpowiada na telefon ,sms :)
Moja ma 17 lat, a czas tak szybko leci:) Jest posłuszna i zawsze odbiera telefon , a jak nie może , to odpisuje, wie że bym się strasznie denerwowała:)
Mój też był posłuszny jak miał 17 lat :) pozostałe jeszcze nie mają17 i są przegrzeczne .A temu coś odbiło jak zaczął studia :Drugi rok na AON ( widać ,że się fascynuje techniką wojskową )
Oj, Mamo Rózyczki, jak niedługo wystartują do niej tabuny adoratorów, to cos mi się wydaje, że trzeba będzie zainwestować w jaką dubeltówkę , żeby się od nich ogonić...
Dzisiaj w dniu dziecka, pochwalę się swoją ukochaną córeczką, jakby to powiedział Pawlak, nieuchronnie zbliża się ku pełnoletności:) Jakoś nie mogę sobie wyobrazić , że niedługo wyfrunie z domu.
śliczna Ania ;)
Tylko mamo... a reszta dzieciaków pominięta? :D
śliczna Ania ;) Tylko mamo... a reszta dzieciaków pominięta? :D
Nie tylko śliczna! Także utalentowana. Gratulacje i słodkie życzenia w Dniu Dziecka: Ani i rodzeństwu.
Resztę dzieciaków wstawię , jak uznam za stosowne że już czas:)
Ja nawet nie pamiętam jak nazywa się Twój najmłodszy syn.
Zapytaj się bahusa
dlaczego bahusa?
Bo to jego imiennik:)
Czyli Bahus Junior? :)
Hihihi... nie uwierzysz ale mimo wielokrotnych zapewnień mamy mojego imiennika, jeszcze go nie widziałem (na fotkach oczywiście )
A wiadomo, że on na pewno istnieje? Może to taka podpucha M_R?
Dawno się tak nie uśmiałam, poszukaj głębiej w galerii, to znajdziesz zdjęcia moich chłopaków,bahus źle patrzy:)
Stasiu! Czy to ty?
Śliczna dziewczyna :)
Śliczna dziewczyna, jest się kim chwalić:) Wydaje mi się że Ania jest podobna do Emilki z serialu Na Wspólnej:)
Makusiu kochana, a ja myślałam że ona do mnie podobna:)
Makusiu kochana, a ja myślałam że ona do mnie podobna:)
Ciebie nie widziałam, więc ciezko określić;)Jedyna słuszna odpowiedź: "Bo ty tez jesteś śliczna, Mamo_Różyczki!"
Dario ! Nieuchronnie , nieuchronnie ... raczej odpłynie niż odfrunie . Inteligentana dziewczyna , no i baaa kuchnia to jej jedna z pasji ). Tak sobie myśle , że swoich małych mężczyzn pokażesz za kikanaście lat , no bo teraz to cóż .. krótkie porcięta . Pozdrawiam wszystkich małoletnich i oczywiście pełnoletnich domowników .
Śliczną masz córkę Mamo Różyczki na pewno urodę odziedziczyła po mamie i talent kulinarny
To ty masz taką dużą córkę?? Prześliczna dziewczyna, taka naturalna. Gratuluję!
A to zdjęcie to gdzie robione? Nie na Kanałku Czerniakowskim czasem? Trenowałam kiedyś wioślarstwo w WTW.
Zdjęcia robione są na Kępie Potockiej :)
Ale podobne miejsce, na Kępie nigdy nie byłam, ja wieśniara jestem odkąd za mąż wyszłam i do Warszawy rzadko zaglądam.
Ja też jestem wieśniara:) Odkąd się wyprowadziłam na wieś, wcale mi się tam nie śpieszno:))
Sliczna dziewczyna :) Gratuluje Córci :D
Niedługo ? Też mam córcię ,14 letnią a Twoja mi wygląda na góra 15 lat ,więc jeszcze trochę nad Nią "pokwoczysz":) Cholera ! Te nasze dzieci tak szybko dorastają ...Dopiero co je rodziłyśmy :) A tu już taki malec ma nagle 22 lata i znika mi na ursynaliach na kilka dni i ja siedzę wściekła i zmartwiona , że gad mi nie odpowiada na telefon ,sms :)
Moja ma 17 lat, a czas tak szybko leci:) Jest posłuszna i zawsze odbiera telefon , a jak nie może , to odpisuje, wie że bym się strasznie denerwowała:)
Mój też był posłuszny jak miał 17 lat :) pozostałe jeszcze nie mają17 i są przegrzeczne .A temu coś odbiło jak zaczął studia :Drugi rok na AON ( widać ,że się fascynuje techniką wojskową )
Fajny chłopak, powinnaś mu jednak nosa natrzeć, za te telefony i ssmsy:)
Jola to normalne,że na studiach naszym dzieciom palma odbija Moja starsza już po studiach,ale dalej na ziemię nie zeszła
Urocze dziewczątko Wyobrażaj sobie szybko,bo wyfrunie taka piękna Rusałka,nim w ogóle się spostrzeżesz
Chwal się, M_R, chwal, bo jest kim!
Dario a ona wie o tych zdjęciach umieszczonych w internecie?/?
bo moja 15-latka chyba by mi nie darowała takiego występku.....hehehehh
Oczywiście że wie i wyraziła na to zgodę, sama też sobie wstawia różne zdjęcia na garnku z potrawami i swoje:)
Ślicznotka! I mądra. I gotować umie...
Oj, Mamo Rózyczki, jak niedługo wystartują do niej tabuny adoratorów, to cos mi się wydaje, że trzeba będzie zainwestować w jaką dubeltówkę , żeby się od nich ogonić...
Nie będę odganiać, bo ma jednego adoratora, co reszte odgania:)))