Wczoraj byliśmy na wycieczce w nieznane, nasza droga okazała się prowadzić do Sanktuarium Trójcy Świętej w pobliżu miejscowości Vallepietra na wysokości 1339m n.p.m, na zboczu Monte Autore. Po drodze poustawiane sa znicze przyniesione przez pielgrzymów z całego świata. Wybaczcie moją rodzinę pałętającą sie po zdjęciach, nie byli świadomi, że będę chciała podzieliś sie z Wami tym uroczym miejscem i pchali się przed obiektyw namiętnie. Po drodze oczywiście zatrzymały nas konie, uświadamiając nam, że im spieszy się a nam nie, więc możemy poczekać kilkanaście minut, aż przejdą przez drogę, zatrzymał nas też szum strumienia z krystaliczną wodą. Mam nadzieję, że Wam się spodoba, nam podobało się bardzo. :)
Dopisano 13-06-10 14:55:54:
Oczywiście nie znicze, tylko krzyże przyniesione przez pielgrzymów...
Piękna okolica. Mam nadzieję, że nam kiedyś też będzie dane być w takim miejscu.
Dla nas to 80km w jedną stronę, co tydzień staramy się odwiedzić jakieś nowe miejsce. Wyruszamy rano, zabieramy wodę i suchary i zwiedzamy, zwiedzamy, zwiedamy, znajdujemy jakąś knajpę na obiad i kawę , zwiedzamy, zwiedzamy i pod wieczór wracamy do domu :)
Widoki przepiękne, dziewczynki uśmiechnięte, czego chcieć więcej,fajnie jak mama robi takie wypady,dziewczyny będą kochały podróże:).Aż bym sama gdzieś wyruszyła:)pozdrawiam
Piękny spacer odbyłam dzięki Tobie, uruchomiłam tylko wyobraznię "słyszalno-dzwiękowo-akustyczną" (hmmm dziwny słowotwór...). Dziękuję i pozdrawiam, także tę pieknie pałętającą sie rodzinkę
Oj jaka fajna wycieczka .. czuje to swieże rześkie powietrze , zapach trawy i cisza zakłócona odgłosem kopyt konii .. ))) Dziękuje , że mnie tam zabrałaś .. buty jak zawykle lekko starawe ale wygodne .. Na koniec świata za wami powedruję.. )))
Ale wspaniałą wycieczkę nam zafundowałaś. Megi słusznie zauważyła, że aż czuje się to powietrze. Uwielbiam takie zielone przestrzenie. Miejsce zwyczajnie urocze a całości dopełniły zdjęcia rodzinki. bajkowy obrazek. Dziękuję.
Wczoraj byliśmy na wycieczce w nieznane, nasza droga okazała się prowadzić do Sanktuarium Trójcy Świętej w pobliżu miejscowości Vallepietra na wysokości 1339m n.p.m, na zboczu Monte Autore. Po drodze poustawiane sa znicze przyniesione przez pielgrzymów z całego świata. Wybaczcie moją rodzinę pałętającą sie po zdjęciach, nie byli świadomi, że będę chciała podzieliś sie z Wami tym uroczym miejscem i pchali się przed obiektyw namiętnie.
Po drodze oczywiście zatrzymały nas konie, uświadamiając nam, że im spieszy się a nam nie, więc możemy poczekać kilkanaście minut, aż przejdą przez drogę, zatrzymał nas też szum strumienia z krystaliczną wodą. Mam nadzieję, że Wam się spodoba, nam podobało się bardzo. :)
Dopisano 13-06-10 14:55:54:
Oczywiście nie znicze, tylko krzyże przyniesione przez pielgrzymów...Piękna okolica. Mam nadzieję, że nam kiedyś też będzie dane być w takim miejscu.
Piękna okolica. Mam nadzieję, że nam kiedyś też będzie dane być w takim
miejscu.
Dla nas to 80km w jedną stronę, co tydzień staramy się odwiedzić jakieś nowe miejsce. Wyruszamy rano, zabieramy wodę i suchary i zwiedzamy, zwiedzamy, zwiedamy, znajdujemy jakąś knajpę na obiad i kawę , zwiedzamy, zwiedzamy i pod wieczór wracamy do domu :)
Śliczne widoki,uwielbiam takie wycieczki.Chyba troszkę zazdroszczę tej wycieczki w nieznane(Ja siedzę z córeczką chorą na ospę w domku).
Piękne widoki...chciałabym kiedyś móc zobaczyć takie miejsca nie tylko na zdjęciach...
Widoki przepiękne, dziewczynki uśmiechnięte, czego chcieć więcej,fajnie jak mama robi takie wypady,dziewczyny będą kochały podróże:).Aż bym sama gdzieś wyruszyła:)pozdrawiam
To nie mama... to tata zarządza wyjazdy teraz natychmiast :) My nauczone bolesnym doświadczeniem wynajdujemy w szafie najwygodniejsze buty...
brawo dla Taty!
Dokładnie tak:)
Piękny spacer odbyłam dzięki Tobie, uruchomiłam tylko wyobraznię "słyszalno-dzwiękowo-akustyczną" (hmmm dziwny słowotwór...). Dziękuję i pozdrawiam, także tę pieknie pałętającą sie rodzinkę
Pięknie :)) Bahati dziękuję za niespodziewaną wycieczkę :)) Pozdrawiam.
Rzeczywiscie urokliwe miejsce,a i coreczki bardzo ladne.Pozdrawiam serdecznie.
Świetna wycieczka, piękne okolice;) Miło że chciałaś się nimi z nami podzielić;)
Oj jaka fajna wycieczka .. czuje to swieże rześkie powietrze , zapach trawy i cisza zakłócona odgłosem kopyt konii .. ))) Dziękuje , że mnie tam zabrałaś .. buty jak zawykle lekko starawe ale wygodne .. Na koniec świata za wami powedruję.. )))
Super wycieczka, świetne zdjęcie i wspaniałe wspomnienia :)
Uwielbiam takie wycieczki
Przepiękny fotoreportaż! Uwielbiam takie opisy, dziękuję :)
Pięknie tylko pozazdrościć takiej wycieczki
Ale wspaniałą wycieczkę nam zafundowałaś. Megi słusznie zauważyła, że aż czuje się to powietrze. Uwielbiam takie zielone przestrzenie. Miejsce zwyczajnie urocze a całości dopełniły zdjęcia rodzinki. bajkowy obrazek. Dziękuję.