Jak w temacie - czy ktoś coś wie ? Bardzo dawno nie odzywała się {albo coś przegapiłam)???
Jak w temacie - czy ktoś coś wie ? Bardzo dawno nie odzywała się {albocoś przegapiłam)???
A mnie nikt nie szuka...
Madzia ma się dobrze :) Można się z nią skontaktować na priv :)
Malinka, Ciebie też dziewczyny szukają
Magda, właśnie... czemu się tutaj nie odzywasz? :) Próbuję Cię sprowokować :)
Kochani .. Na wszystko jest w życiu czas .. czas paplania i czas milczenia .. Widocznie Madzia weszła w tą drugą fazę . Ja to rozumiem doskonale ..
Kochani .. Na wszystko jest w życiu czas .. czas paplania i czas milczenia ..Widocznie Madzia weszła w tą drugą fazę . Ja to rozumiem doskonale ..
ja też wchodzę w tę drugą fazę
Wiem Agaciu zauważyłam ... ogródek , truskawki , trawnik .. no i '' dziecka '' to sa obecnie twoje priorytety. Tylko okiem łypniesz co u nas i gnasz dalej w swoje życie ..Prawdaż ?
A skąd takie zainteresowanie cerekm?
Jak w temacie - czy ktoś coś wie ? Bardzo dawno nie odzywała się {albo coś przegapiłam)???
Jak w temacie - czy ktoś coś wie ? Bardzo dawno nie odzywała się {albo
Jest on-line, proponuję wysłać wiadomość prywatną;)coś przegapiłam)???
A mnie nikt nie szuka...
Madzia ma się dobrze :) Można się z nią skontaktować na priv :)
Malinka, Ciebie też dziewczyny szukają
Magda, właśnie... czemu się tutaj nie odzywasz? :) Próbuję Cię sprowokować :)
Kochani .. Na wszystko jest w życiu czas .. czas paplania i czas milczenia .. Widocznie Madzia weszła w tą drugą fazę . Ja to rozumiem doskonale ..
Kochani .. Na wszystko jest w życiu czas .. czas paplania i czas milczenia ..
Masz rację Madziu, mam nadzieję ze z Jej mamą wszystko w porządku..Widocznie Madzia weszła w tą drugą fazę . Ja to rozumiem doskonale ..
ja też wchodzę w tę drugą fazę
Wiem Agaciu zauważyłam ... ogródek , truskawki , trawnik .. no i '' dziecka '' to sa obecnie twoje priorytety. Tylko okiem łypniesz co u nas i gnasz dalej w swoje życie ..Prawdaż ?
A skąd takie zainteresowanie cerekm?