Nie wiem o co chodzi z tymi postami, bo już wcześniej kilka osób pisało o złym podpięciu się posta, a ja je miałam zawsze uszeregowane prawidłowo. Może zależy to od przeglądarki?
Nie wiem o co chodzi z tymi postami, bo już wcześniej kilka osób pisało o złym podpięciu się posta, a ja je miałam zawsze uszeregowane prawidłowo. Może zależy to od przeglądarki?
Chyba tak Ewciu, u mnie tez wszystko w porządku. Kasiu moze podaj linki aby można było porównać.
Moje posty są podpięte ni przypiął ni przyłatał. Chyba tylko jeden podpięty jest prawidłowo. numerów nie będę podawać - bo w każdej chwili może się zmienić.
A mi się wydaje, że jak wątek jest "gorący" i pisze na raz dużo osób to wtedy posty przeskakują. Być może decyduje czas wysłania, a nie czas rozpoczęcia tworzenia postu.
Chyba jest jakis problem z postami - nie pojawiają się tam gdzie powinny. To było wcześniej, ale chyba nie w takiej ilości.
Dzisiaj żaden mój post nie pojawił się tam gdzie potrzeba, po dodaniu kolejnego wszystkie były w jeszcze innych miejscach.
Nie wiem o co chodzi z tymi postami, bo już wcześniej kilka osób
Chyba tak Ewciu, u mnie tez wszystko w porządku. Kasiu moze podaj linki aby można było porównać.pisało o złym podpięciu się posta, a ja je miałam zawsze uszeregowane
prawidłowo. Może zależy to od przeglądarki?
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=580654&post=580654 Tutaj mama różyczki i ekkore są nie na swoich miejscach np
zerknij w wątku as o jedzeniu na wycieczkę.
Moje posty są podpięte ni przypiął ni przyłatał. Chyba tylko jeden podpięty jest prawidłowo. numerów nie będę podawać - bo w każdej chwili może się zmienić.
Korzystam z fire foxa - wersji zaktualizowanej.
Ja mam chronologicznie ustawione. Też mam firefoxa.
teraz jest jak trzeba - tym bardziej dziwy
A mi się wydaje, że jak wątek jest "gorący" i pisze na raz dużo osób to wtedy posty przeskakują. Być może decyduje czas wysłania, a nie czas rozpoczęcia tworzenia postu.
Ale gdyby tak było - to posty powinny pojawiać się jeden za drugim - a nie od przypadku do przypadku.
chyba?
dokładnie
Ja mam ten problem, że odpowiedzi podpinają mi się jak chcą. Do moich postów też są podpięte te skierowane do kogo innego.