Interesuje mnie cos takiego Czy ktoś z was ma takie łóżko? Jak jest z wytrzymałością?
Interesuja mnie również szafa z drzwiami przesuwnymi oraz wersalka bez boczków. Ogladałam w różnych sklepach. Wpadła mi w oko szafa z Bodzia ale jak poczytałam opinie to aż sie boję... Czy faktycznie ta firma jest tak beznadziejna? Które firmy polecacie? Będę wdzieczna za wszelkie rady.
3lata temu kupiłam meble w Bodziu- Grenada trochę problemów ze złożeniem było lekko musieliśmy rozwiercać przesuwając je. W tym roku kupiłam systemowe Grześ( szafa, komoda duża i mniejsza oraz regał) składanie poszło bardzo sprawnie. Jak będę jeszcze coś potrzebowała to chyba tam kupię. Wersalki nie kupowałam w Bodziu ale jestem zainteresowana nawet dobrze wyglądają. Obecnie wersalkę mam robioną na zamówienie, porażka. Kuchnię mam BRW jest świetna.
We wszystkich pokojach mam brw więc tylko tą firmę mogę polecić. Jestem z nich bardzo zadowolona. Na temat mebli Bodzio już kiedyś była tu dyskusja. Z tego co pamiętam dużo opinii było na nie. Ale może od tamtego czasu coś się zmieniło.
Pamiętam tę dyskusję,również brałam w niej udział i ja np nie polecałam mebli BRW,ponieważ się do nich zraziłamMam w stołowym komplet z tej firmy i niestety są kiepskiej jakości.Córka też kupiła,niby teoretycznie lepszy materiał,ale też okazały się nieciekawe.Jedynie wygląd ok,ale jakość słaba..Widzialam jednak w sklepach bardzo porządne (na pierwszy rzut oka),pewnie wykonane z lepszych materiałów.Niedługo będe musiała kupić meble do kuchni i też mam dylemat.
Gdyby ktoś był na kupnie stołu z krzesłami to mogę dać namiary na sprawdzonego sprzedawcę z Allegro.Robią bardzo ładne,mega solidne rzeczy w przystępnych cenach.Jestem bardzo zadowolona z ich mebli
Czy ja również mogę prosic o namiary na sprzedawcę? Akurat mam upatrzony na Allegro komplet stół+4 krzesła, właściwie już jesteśmy na niego zdecydowani, ale nigdy nie zaszkodzi porównanie z konkurencją prawda?
Nic nie szkodzi. Upatrzony przez nas komplet mebli na allegro był od tego samego sprzedawcy którego polecałaś. Meble zakupione już stoją w pokoju. Są solidnie wykonane, ładnie się prezentują i cena również nie była zbyt wygórowana. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem mogę polecić tego sprzedawcę :)
ja tylko i wyłącznie kupuję szafy na zamówienie wybieram sobie kolor, rysuję jak chce żeby wygladała przyjeżdża Pan mierzy robią i gotowe. Wiem że wytrzyma długo bo mam sprawdzony zakład stolarski i robili mi praktycznie meble do każdego pomieszczenia w domu.
BRW jest czasem ok czasem nie :? Mam od nich komplet mebli młodzieżowych i jest ok .Po roku meble są takie same jak w dniu zakupu ,nic się nie zepsuło ,zawiasy ok , ścianki wytrzymały wagę "tony " książek .
Natomiast wersalka z boczkami !@##$$ była super nie twarda i nie za miękka ale z przodu decha nośna złamała się po 8 miesiącach .Ja z reklamacją a tam kicha .Oskarżyli nas o ( w potdekście ) uprawianie dzikiego seksu przez conajmniej dwa słonie afrykańskie :P Decha to właściwie nie decha tylko płyta pazdzieżowa ,która miała złączenie na środku na słowo honoru .Ale wszystko razem b ładnie wyglądało .
Nie kupię już u nich żadnego łóżka ale też mam dylemat gdzie kupić wersalkę !
Szafa ... tylko nie gotowa ,wyłącznie na zamówienie ,fachowcy dopasują Ci wszekie spadki i nietypowe problemy do wyglądu mieszkania .
Bo było z tygrysem,a nie ze słoniem.Też nie polecam.Może te drogie meble mają i lepsze,no nie wiem.Widze róznice w jakości materiału.Pewnie jak wiekszość firm,nie tylko meblowych,ma lepsze i gprsze.
A jak to dokładnie firma? Bo o tym nic nie wspominasz,podaj ten szczegół. Oprócz mebli z Ikei chyba większość będzie całkiem przyzwoitej jakości,cena jest tutaj ważnym wyznacznikiem.
Interesuje mnie cos takiego
Czy ktoś z was ma takie łóżko? Jak jest z wytrzymałością?
Interesuja mnie również szafa z drzwiami przesuwnymi oraz wersalka bez boczków. Ogladałam w różnych sklepach. Wpadła mi w oko szafa z Bodzia ale jak poczytałam opinie to aż sie boję... Czy faktycznie ta firma jest tak beznadziejna? Które firmy polecacie? Będę wdzieczna za wszelkie rady.3lata temu kupiłam meble w Bodziu- Grenada trochę problemów ze złożeniem było lekko musieliśmy rozwiercać przesuwając je. W tym roku kupiłam systemowe Grześ( szafa, komoda duża i mniejsza oraz regał) składanie poszło bardzo sprawnie. Jak będę jeszcze coś potrzebowała to chyba tam kupię. Wersalki nie kupowałam w Bodziu ale jestem zainteresowana nawet dobrze wyglądają. Obecnie wersalkę mam robioną na zamówienie, porażka. Kuchnię mam BRW jest świetna.
We wszystkich pokojach mam brw więc tylko tą firmę mogę polecić. Jestem z nich bardzo zadowolona. Na temat mebli Bodzio już kiedyś była tu dyskusja. Z tego co pamiętam dużo opinii było na nie. Ale może od tamtego czasu coś się zmieniło.
Pamiętam tę dyskusję,również brałam w niej udział i ja np nie polecałam mebli BRW,ponieważ się do nich zraziłamMam w stołowym komplet z tej firmy i niestety są kiepskiej jakości.Córka też kupiła,niby teoretycznie lepszy materiał,ale też okazały się nieciekawe.Jedynie wygląd ok,ale jakość słaba..Widzialam jednak w sklepach bardzo porządne (na pierwszy rzut oka),pewnie wykonane z lepszych materiałów.Niedługo będe musiała kupić meble do kuchni i też mam dylemat.
ja mam brw w sypialni i nie polecam, niezbyt wytrzymałe..
Gdyby ktoś był na kupnie stołu z krzesłami to mogę dać namiary na sprawdzonego sprzedawcę z Allegro.Robią bardzo ładne,mega solidne rzeczy w przystępnych cenach.Jestem bardzo zadowolona z ich mebli
Poproszę o namiar.
ja też poproszę :)
Wyślę Wam dziewczyny na pw,żeby mnie tutaj ktoś nie posądzał o reklamowanie sprzedawcy ;-)
Dostałam,bardzo dziękuję,fajne ma te komplety.
wiadomość otrzymałam,dziękuję :)
Dorotko, czy również mogę prosić o namiar, albo chociaż o nicka tego sprzedawcy z allegro?
Bardzo proszę
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11245684
po upływie czasu mogę tylko potwierdzić to co pisałam wcześniej.Polecam
z resztą ich opinie mówią same za siebie
Czy ja również mogę prosic o namiary na sprzedawcę? Akurat mam upatrzony na Allegro komplet stół+4 krzesła, właściwie już jesteśmy na niego zdecydowani, ale nigdy nie zaszkodzi porównanie z konkurencją prawda?
Dopiero przeczytałam Twoją prośbę :-(
Nic nie szkodzi. Upatrzony przez nas komplet mebli na allegro był od tego samego sprzedawcy którego polecałaś. Meble zakupione już stoją w pokoju. Są solidnie wykonane, ładnie się prezentują i cena również nie była zbyt wygórowana. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem mogę polecić tego sprzedawcę :)
ja tylko i wyłącznie kupuję szafy na zamówienie wybieram sobie kolor, rysuję jak chce żeby wygladała przyjeżdża Pan mierzy robią i gotowe. Wiem że wytrzyma długo bo mam sprawdzony zakład stolarski i robili mi praktycznie meble do każdego pomieszczenia w domu.
BRW jest czasem ok czasem nie :? Mam od nich komplet mebli młodzieżowych i jest ok .Po roku meble są takie same jak w dniu zakupu ,nic się nie zepsuło ,zawiasy ok , ścianki wytrzymały wagę "tony " książek .
Natomiast wersalka z boczkami !@##$$ była super nie twarda i nie za miękka ale z przodu decha nośna złamała się po 8 miesiącach .Ja z reklamacją a tam kicha .Oskarżyli nas o ( w potdekście ) uprawianie dzikiego seksu przez conajmniej dwa słonie afrykańskie :P Decha to właściwie nie decha tylko płyta pazdzieżowa ,która miała złączenie na środku na słowo honoru .Ale wszystko razem b ładnie wyglądało .
Nie kupię już u nich żadnego łóżka ale też mam dylemat gdzie kupić wersalkę !
Szafa ... tylko nie gotowa ,wyłącznie na zamówienie ,fachowcy dopasują Ci wszekie spadki i nietypowe problemy do wyglądu mieszkania .
a u nas łóżko z BRW trzyma się najlepiej z całego kompletu mebli :) ale też kosztowało więcej, niż cała reszta (oczywiście z materacem i stelażem)..
Bo było z tygrysem,a nie ze słoniem.
Też nie polecam.Może te drogie meble mają i lepsze,no nie wiem.Widze róznice w jakości materiału.Pewnie jak wiekszość firm,nie tylko meblowych,ma lepsze i gprsze.
Mam z RBW meble w stołowym. Porażka.
Tez posiadam,faktycznie buble,a nie meble.
co do Bodzia rzeczywiscie nie polecam co prawda zmienili troche wygląd mebli ale jakosciowo szału niema
Ja mogę polecić Ci tą firmę: http://jfm-furniture.pl/meble-domowe/galeria - mają ciekawe realizacje, itp. Najważniejsze są solidni.
A jak to dokładnie firma? Bo o tym nic nie wspominasz,podaj ten szczegół. Oprócz mebli z Ikei chyba większość będzie całkiem przyzwoitej jakości,cena jest tutaj ważnym wyznacznikiem.