po 10 miesiąch w sumie: bo zlamanie nadgarstka, bo gips, bo rehabilitacja, a potem operacja i rehabilitacja aod nowa..;) iobecnie ręka jak nowa, (dobra robota chirurga urazowego), blacha ze srubami jest, choć wiadomo ze jeszcze dzwigania itp sobie daruje, wszystko l powyzj ok 2 kg jednak lewa. No ale dziś wpierwszy raz pracy- milo, bez sensu ale sie ciesze, i sie chwale;)) Teraz szkolenia, przyzwyczajenie się do rytmu ale.. kurcze ileż można lenuichowac;)
To cieszę się razem z Tobą , bo i wiem,co to znaczy- u mnie 12 miesięcy bez pracy- a od kilku tygodni również poszłam w tłum..cieszę się jak głupia...choć w niefortunnym momencie się trafiła- wakacje,dzieci bez szkoły, przedszkola - ale praca, nie poczeka-trafiła się i trzeba było ją złapać za rogi Szkoda też,bo mało tu teraz zaglądam buuu....
po 10 miesiąch w sumie: bo zlamanie nadgarstka, bo gips, bo rehabilitacja, a potem operacja i rehabilitacja aod nowa..;) iobecnie ręka jak nowa, (dobra robota chirurga urazowego), blacha ze srubami jest, choć wiadomo ze jeszcze dzwigania itp sobie daruje, wszystko l powyzj ok 2 kg jednak lewa. No ale dziś wpierwszy raz pracy- milo, bez sensu ale sie ciesze, i sie chwale;)) Teraz szkolenia, przyzwyczajenie się do rytmu ale.. kurcze ileż można lenuichowac;)
MIłego dnia!
agacik
świetnie ! pracuj dzielnie i uważaj na rączke :-)
No to cieszę się razem z Tobą, prawda że lepiej między ludźmi w pracy?
Rozumiem Cię :) 10 miesiecy to duzo, mozna za pracą zatęsknić. Życzę żeby ręka wytrzymała i powrót był udany
To cieszę się razem z Tobą
, bo i wiem,co to znaczy- u mnie 12 miesięcy bez pracy- a od kilku tygodni również poszłam w tłum..cieszę się jak głupia...choć w niefortunnym momencie się trafiła- wakacje,dzieci bez szkoły, przedszkola - ale praca, nie poczeka-trafiła się i trzeba było ją złapać za rogi
Szkoda też,bo mało tu teraz zaglądam buuu....
Życzę powodzenia!
To witamy Kobietę Pracującą ! Pomyślności i ..zdrowia
Wspaniale jest, kiedy stanowisko pracy czeka na nas. A jeszcze wspanialej, kiedy wracamy do niego z przyjemnością. I niech tak zostanie. Powodzenia!
Ja po dwóch latach wracam do pracy! Jutro pierwszy dzień! Najbardziej się cieszę, że będę wśród ludzi. Córa odchowana i do przodu!:)
Oooo, to jutro ważny dzień! Życzę powodzenia i dużo serdeczności oraz miłych uśmiechów na powitanie.
no to mióego dnia! to! wazny dzień:))