Tłumy jak na Marszałkowskiej !Czy tam Chmielnej Już raczej Jastarnia ,Chałupy itd Cała nasza populacja warszawska tam zjeżdza i czujesz ,że jesteś nad morzem ale tak jakbyś nigdzie nie wyjeżdzała :) Lubicie ? jedzcie .
Tłumy jak na Marszałkowskiej !Czy tam Chmielnej Już raczej Jastarnia ,Chałupy itd Cała nasza populacja warszawska tam zjeżdza i czujesz ,że jesteś nad morzem ale tak jakbyś nigdzie nie wyjeżdzała :) Lubicie ? jedzcie .
Witam wszystkich forumowiczów ;)
My wybierany się do Jastarni i to za 2 tyg. mam nadzieję że pogoda dopisze!! :)
za kwaterę płacililiśmy 100zł od osoby / pokój 3os. z balkonem, cena rozsądna w porównaniu z pozostałymi gdzie się dopytywaliśmy...
Tłumów już nie ma. Władysławowo dla Warszawy stało się zdecydowanie pase. Byłam w zeszłym roku - tłumów nie widziałam, w tym roku była znajoma - pustki jeszcze większe.
W tamtym roku kwater wolnych było bardzo dużo. Z rodziną zatrzymaliśy się w Chłapowie w Zielonym Zakątku. Ośrodek śliczny, zrobiony pod dzieci, niestety na końcu świata. Ludzie odwoływali rezerwację, tracąc zaliczki albo nie odpowiadali na telefony właścicieli.
Mnie osobiście jednak (oczywiście oprócz pogody) zniechęciła ogromna ilość much. Chłapowo to wieś pod Władysławowem z gospodarstwami i obórkami jak z PRL-u. Pod wieczór robiliśmy polowanie i muszy trup ścielił podłogę niczym dywan.
Gdybyś zdecydował się na wieś zapytaj czy w pobliżu nie ma obory. Przechodziliśmy obok fajnego ośrodka a tuż za płotem stała stajenka.
Na Twoim miejscu pojechałabym w ciemno w ostatniej chwili, wiedząc jaka będzie prognoza.
My tez jedziemy i to za niecałe dwa tygodnie.Ludzie nam nie przeszkadzają.Pensjonat zamówiony w lutym.Nie wiem, czy teraz cos fajnego i niedrogiego się znajdzie, ale może.
Teraz są bardzo dobrze rozwinięte firmy autobusowe. W autobusie klima, internet. Są o wiele tańsze niż pociągi np Kraków, Katowice, Gdańsk cena 49 zł. Cena w porównaniu do pociągu bardzo korzystwa, warunki również.
Ja też szukałam nockegów we Władysławowie ale nic interesującego nie znalazłam . Ponieważ jednak trochę mi zależało wypisałam sobie kilka adresów . Jednak na 15 wysłanych emaili zaledwie jedna odpowiedź. Wiec zmieniłam wakacyjny kierunek.
hehe po kilku sezonach pracy u mojej niedoszłej teściowej Władysławowi mówię stanowcze nie....nigdy wiecej .... wolę ciepłe termy na Węgrzech ... niż nasz zomne morze... jak chcesz to moge się zapytać gdzie warto nocowac we władysławowie w chwili obecnej
Może nie są to najtańsze noclegi we Władysławowie, ale na prawdę warto dołożyć trochę grosza żeby mieszkać w ludzkich warunkach. Sama byłam tam ze znajomymi kilka tygodni temu i na prawdę wyszło nam parę groszy jak w kilka osób mieszkanie w jednym apartamencie. Mieszkaliśmy w Apartamenty Gwiazda Morza, bardzo dobra obsługa i porządna, blisko do morza i mieszkania na prawdę ładne.
Szukam namiarów na tanie noclegi we Władysławowie :)
Naprawdę ! Chcesz tam jechać ? Wpisz w google : wladyslawowo noclegi i masz : tanie ,drogie ,prywatne kwatery -wszystko :)
A ja tak z ciekawości zapytam:) a dlaczego ma nie jechać?
My też jedziemy do Władysławowa ale nocleg mamy w Swarzewie by było taniej
as, a te 3km dziennie do pełnego morza to co ? Na piechotę? Jak doliczysz paliwo , to tak tanio nie będzie.
Tak uznaliśmy. Czy dobrze,czy źle będę mogła powiedzieć dopiero po powrocie
a my do Władka jeżdzimy a nocleg tani mamy w Strzelnie a swieze rybki w Łebczu :)
Ja tam uwielbiam Władysławowo.
ja tez uwielbiam:)
Tłumy jak na Marszałkowskiej !Czy tam Chmielnej Już raczej Jastarnia
,Chałupy itd Cała nasza populacja warszawska tam zjeżdza i czujesz ,że
jesteś nad morzem ale tak jakbyś nigdzie nie wyjeżdzała :) Lubicie ?
jedzcie .
Witam wszystkich forumowiczów ;)
My wybierany się do Jastarni i to za 2 tyg. mam nadzieję że pogoda dopisze!! :)
za kwaterę płacililiśmy 100zł od osoby / pokój 3os. z balkonem, cena rozsądna w porównaniu z pozostałymi gdzie się dopytywaliśmy...
Tłumów już nie ma. Władysławowo dla Warszawy stało się zdecydowanie pase. Byłam w zeszłym roku - tłumów nie widziałam, w tym roku była znajoma - pustki jeszcze większe.
W tamtym roku kwater wolnych było bardzo dużo. Z rodziną zatrzymaliśy się w Chłapowie w Zielonym Zakątku. Ośrodek śliczny, zrobiony pod dzieci, niestety na końcu świata. Ludzie odwoływali rezerwację, tracąc zaliczki albo nie odpowiadali na telefony właścicieli.
Mnie osobiście jednak (oczywiście oprócz pogody) zniechęciła ogromna ilość much. Chłapowo to wieś pod Władysławowem z gospodarstwami i obórkami jak z PRL-u. Pod wieczór robiliśmy polowanie i muszy trup ścielił podłogę niczym dywan.
Gdybyś zdecydował się na wieś zapytaj czy w pobliżu nie ma obory. Przechodziliśmy obok fajnego ośrodka a tuż za płotem stała stajenka.
Na Twoim miejscu pojechałabym w ciemno w ostatniej chwili, wiedząc jaka będzie prognoza.
My tez jedziemy i to za niecałe dwa tygodnie.Ludzie nam nie przeszkadzają.Pensjonat zamówiony w lutym.Nie wiem, czy teraz cos fajnego i niedrogiego się znajdzie, ale może.
Może zajrzyj tutaj: http://www.wladek.pl/index.php lub szukaj w google
albo tu:
http://www.nocowanie.pl/noclegi/wladyslawowo/?gclid=CMj_ncDeoLgCFYtY3godax0A-g
pozdrawiam:)
My jeździmy bez wcześniejszej rezerwacji,w ciemno i zawsze coś jest wolnego.
Ja ma dwójke dzieciaków i wole jechac na gotowo. Zreszta zależy mi na rachunku i pensjonat mamy sprawdzony tam.Pozdrawiam:)
Teraz to już też mam sprawdzony,
z dziećmi to faktycznie obawa jechać na zywioł :)
Raz się pokusilismy ...
Pojechalismy z Władka do Ustki jeszcze bo nam bylo mało wczasów..5 godzin biegalismy
Teraz nie ma szans,dwójka juz jest maluchów i po całej nocy spędzonej na jeździe to masakra szukać.
wszędzie pisało wolne pokoje...tylko te tabliczki to na stałe mają..
Można sobie jechać w ciemno we dwie osoby, w ostateczności przespać się w samochodzie, ale nie z trójką dzieci.:)
Nie ma opcji spania w samochodzie, jak się jedzie pociągiem.
poza tym znam osoby z dziećmi które tak robia.
Nie każę nikomu tego robić ale nie jest niewykonalne.
Teraz są bardzo dobrze rozwinięte firmy autobusowe. W autobusie klima, internet. Są o wiele tańsze niż pociągi np Kraków, Katowice, Gdańsk cena 49 zł. Cena w porównaniu do pociągu bardzo korzystwa, warunki również.
na tej stronie masz wszystko
http://wladek.pl/index.php
polecam pokoje u pani jolanty gołebiewskiej ul.obrońców helu 16. byłam tam z rodziną 2 lata temu,super miejsce i super gospodarze
Darłowko tez super
http://oognet.pl/content/details/778
I super cena:)
Ja też szukałam nockegów we Władysławowie ale nic interesującego nie znalazłam . Ponieważ jednak trochę mi zależało wypisałam sobie kilka adresów . Jednak na 15 wysłanych emaili zaledwie jedna odpowiedź. Wiec zmieniłam wakacyjny kierunek.
Lepiej dzwonić.
hehe po kilku sezonach pracy u mojej niedoszłej teściowej Władysławowi mówię stanowcze nie....nigdy wiecej .... wolę ciepłe termy na Węgrzech ... niż nasz zomne morze... jak chcesz to moge się zapytać gdzie warto nocowac we władysławowie w chwili obecnej
Szukam namiarów na tanie noclegi we Władysławowie :)
a może w Trójmieście ? link do każego miasta: noclegi w gdańsku, noclegi w sopocie i noclegi w gdyniA ja szukam namiarów na dobrą smażoną rybkę i jaki rodzaj polecacie:)
propozycja ale w Gdyni, mają niedrogiego dorsza w zestawie w bistro kwadrans przy skwerze kościuszki
Jeśli ktoś jeszcze się zastanawia - polecam Gdynię , doskonała baza wypadowa jak i mnóstwo atrakcji na miejscu - zwłaszcza z dziećmi , polecam
tylko nie w ten weekend. nie ma już chyba miejsc w cąłym Trójmieście.
Może nie są to najtańsze noclegi we Władysławowie, ale na prawdę warto dołożyć trochę grosza żeby mieszkać w ludzkich warunkach. Sama byłam tam ze znajomymi kilka tygodni temu i na prawdę wyszło nam parę groszy jak w kilka osób mieszkanie w jednym apartamencie. Mieszkaliśmy w Apartamenty Gwiazda Morza, bardzo dobra obsługa i porządna, blisko do morza i mieszkania na prawdę ładne.
Może ten link będzie pomocny: http://www.velaves.pl/hotele-spa na stronie piszą, że od 74 zł doba ze śniadaniem.
Maniuś już pewnie po urlopie:)