Cudny jest, jak większość psów rasy cundel berry wiem, bo przez 14 lat miałam sunię, co miała być szpicem, a była... I przez to najmądrzejsza i najbardziej kochana.
Jest wspaniały, cieszę się ze dałaś mu szansę na szczęśliwe życie, bo oczka to na zdjęciu ma jeszcze smutne:( Swoją drogą takie bezrasowce to najlepsza rasa na świecie! :D
gratuluje decyzji adoptowania psa ze schroniska...
Rafi jest sliczny i na pewno bardzo wdzieczny, ze uratowalas mu zycie, Twoj dom jest teraz rowniez jego domem, bedzie mial cieple, miekkie lozko, nie zabraknie mu jedzenia i najwazniejsze ...bedzie kochany,
on odwdzieczy Ci sie za to bezgraniczna miloscia, wiernoscia i oddaniem,
zycze Wam wiele radosci i duzo zdrowka dla Twojego przyjaciela...
Już się zakochałam w tych klapniętych uszach i smutnym spojrzeniu :) Z pewnością zrobisz wszystko, żeby był zdrowy i szczęśliwy :) Koniecznie pokazuj nam, jak rośnie :)
gratuluję i życzę samych pięknych dni a przede wszystkim zdrowia dla podopiecznego,bo sama mam chorowitka strasznego co nie zmienia faktu,że jest najukochańszy
To masz Nowego Przyjaciela. Ja też przygarnęłam znajdę, ale ona już jest przez nas zbyt rozpuszczonai zepsuta . Tak niestety mamy,że takie piesy kochamy. Twój piesio to widać, że będzie grzeczniutki bardzo.
Witam chcę sie pochwalić swoim pupilkiem ,mam go 3 dzień wziełam za Schroniska Animals .Wabi się Rafi ma 10 tygodni i jest taki kochany .
Cudny jest, jak większość psów rasy cundel berry wiem, bo przez 14 lat miałam sunię, co miała być szpicem, a była... I przez to najmądrzejsza i najbardziej kochana.
Rafiemu na nowe gospodarstwo wszystkiego nasjpsiejszego i najserdeczniejszego. Ze specjalną dedykacją dla Rafiego i jego czterech łap piosenka Pankracego
Jest uroczy :) A Ty kochana, że dałaś mu domek :)
Jest wspaniały, cieszę się ze dałaś mu szansę na szczęśliwe życie, bo oczka to na zdjęciu ma jeszcze smutne:( Swoją drogą takie bezrasowce to najlepsza rasa na świecie! :D
witaj hela36,
gratuluje decyzji adoptowania psa ze schroniska...
Rafi jest sliczny i na pewno bardzo wdzieczny, ze uratowalas mu zycie, Twoj dom jest teraz rowniez jego domem, bedzie mial cieple, miekkie lozko, nie zabraknie mu jedzenia i najwazniejsze ...bedzie kochany,
on odwdzieczy Ci sie za to bezgraniczna miloscia, wiernoscia i oddaniem,
zycze Wam wiele radosci i duzo zdrowka dla Twojego przyjaciela...
Ula (mamy 2 psy ze schroniska)
Jest przepiękny, a Ty helu masz wspaniałe serce, oby było więcej takich dobrych ludzi:)Niech się zdrowo chowa.
śliczny !!!Gratuluję
Już się zakochałam w tych klapniętych uszach i smutnym spojrzeniu :) Z pewnością zrobisz wszystko, żeby był zdrowy i szczęśliwy :) Koniecznie pokazuj nam, jak rośnie :)
gratuluję i życzę samych pięknych dni a przede wszystkim zdrowia dla podopiecznego,bo sama mam chorowitka strasznego co nie zmienia faktu,że jest najukochańszy
Śliczny psiaczek, gratuluję przyjaciela i Dobrego Serducha:)
Ale fajny psiaczek sliczny niech sie chowa zdrowy:)
To masz Nowego Przyjaciela. Ja też przygarnęłam znajdę, ale ona już jest przez nas zbyt rozpuszczonai zepsuta . Tak niestety mamy,że takie piesy kochamy. Twój piesio to widać, że będzie grzeczniutki bardzo.
Zajefajny! Kochaj go bardzo, bo taki smutasek na to zasługuje. Piękne jest ratowanie życia!
Dziękujemy za miłe komętarze Rafi bardzo lubi latać za swoim ogonkiem już się zaklimatyzował.
Gratuluję i życzę mu zdrówka,a Wam pociechy z niego.
Jest rozbrajający i cudny
Jeszcze nie nabrał odwagi do rozrabiania , ale faktycznie cud szczeniaczek :) Będzie miłym psieskiem :)