U mnie prawie nigdy się nie pokazują wiadomości prywatne tzn pokazują się w najgorszym momencie czyli jak chcę coś napisać na forum. Pocztę sprawdzam ręcznie i to kilka razy na dzień. Wiem, że wiele osób tego nie robi i nie czyta wiadomości. Dodatkowo czasem trafi się tak okropna wiadomość, że mimo przeczytania nadal świeci, że nie przeczytana. Ile się z taka namęćzę aż zgaśnie. Nie chcę usuwać.
Tak jak u mnie. Dostaję powiadomienie tylko wtedy gdy otwieram edytor wiadomości. Może to zależy od przegladarki. Miała Operę, teraz ma Firefoxa. W Operze bylo oki.
Ja mam Operę a wcześniej Firefoxa .Odwrotnej kolejności do Ciebie czyli to nie ma wpływu .
Denerwuje mnie to ,bo wysyłam komuś wiadomość i widzę,że jest na WŻ a niestety nie odczytuje jej.
Czasami są pilne. Szkoda,że nie działa tak jak dawniej..
Nie wiem,czy to już tak zostanie?Szkoda byłoby,bo powiadomienia były wygodą.Nie zawsze się pamięta o wejściu na pocztę.Np wysłałam wiadomości do trzech osób i widzę,ze nie przeczytały.
Wkurza to a jeszcze bardziej jak widzisz,że ktoś siedzi w tym momencie na WŻ-cie a nie odczytuje ,bo nie dostał powiadomienia. Czasem pilnie się o coś prosi i nic z tego -bezradność.
Otóż to.Miałam już,w desperacji,zalożyć wątek typu-oznajmiajmy o postach,ale to nie ma sensu.Nie musimy oznajmiać całemu światu,z kim prowadzimy prywatną korespondencję.
Chciałabym zapytać dlaczego nie ma tak jak dawniej powiadomień o przyjściu wiadomości.
Czy wszyscy nie mają powiadomień ? Usterka czy teraz normalka.Ja otrzymuję powiadomienia.
Tez od jakiegos czasu nie dostaje powiadomien.
U mnie prawie nigdy się nie pokazują wiadomości prywatne tzn pokazują się w najgorszym momencie czyli jak chcę coś napisać na forum. Pocztę sprawdzam ręcznie i to kilka razy na dzień. Wiem, że wiele osób tego nie robi i nie czyta wiadomości. Dodatkowo czasem trafi się tak okropna wiadomość, że mimo przeczytania nadal świeci, że nie przeczytana. Ile się z taka namęćzę aż zgaśnie. Nie chcę usuwać.
Tak jak u mnie. Dostaję powiadomienie tylko wtedy gdy otwieram edytor wiadomości.
Może to zależy od przegladarki. Miała Operę, teraz ma Firefoxa. W Operze bylo oki.
Tak jak u mnie. Dostaję powiadomienie tylko wtedy gdy otwieram edytor
wiadomości. Może to zależy od przegladarki. Miała Operę, teraz ma
Firefoxa. W Operze bylo oki.
Ja mam Operę a wcześniej Firefoxa .Odwrotnej kolejności do Ciebie czyli to nie ma wpływu .
Denerwuje mnie to ,bo wysyłam komuś wiadomość i widzę,że jest na WŻ a niestety nie odczytuje jej.
Czasami są pilne. Szkoda,że nie działa tak jak dawniej..
Od pewnego czasu mam tak,jak Ty.No,z pewną różnicą,czyli nawt nie w momencie pisania wiadomosci.
Nigdy nie miałam kłopotu z zamknięciem powiadomoienia. Jeśli weszłam na pcvztę i odczytałam to już nie pojawiało się.
U mnie nie ma powiadomień
ja nie dostawałam nigdy..
Nie wiem,czy to już tak zostanie?Szkoda byłoby,bo powiadomienia były wygodą.Nie zawsze się pamięta o wejściu na pocztę.Np wysłałam wiadomości do trzech osób i widzę,ze nie przeczytały.
Wkurza to a jeszcze bardziej jak widzisz,że ktoś siedzi w tym momencie na WŻ-cie a nie odczytuje ,bo nie dostał powiadomienia. Czasem pilnie się o coś prosi i nic z tego -bezradność.
Wrrrrrrrrrrrrrrr....Otóż to.Miałam już,w desperacji,zalożyć wątek typu-oznajmiajmy o postach,ale to nie ma sensu.Nie musimy oznajmiać całemu światu,z kim prowadzimy prywatną korespondencję.
Dołaczam się do Twojego "wrrrrr"
Widzę,że już wcześniej był poruszony ten temat. http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=501522&post=501522
Szkoda tylko,że nikt kto mógłby coś konkretnego powiedzić na ten temat/problem /niestety nie odezwał się. Nie czytają jak widać naszych problemów.
Wielka szkoda a to nasze wyżalanie się to groch o ścianę..
Problem został pomimo forum nierozwiązany.
No cóz,bądżmy dobrej myśli.