Moj syn od lekarza orzwczinika z ZUS otrzymał tylko 16% ( za ten uraz może być nawet 25%) uszczerbku na zdrowiu po rekonstrukcji wiązadła krzyżowego kolana. czy ktoś z Was pomoże mi w jaki sposób napisać odwołanie ( co powinno być podniesione w tym pismie)?
Przed paroma laty mój mąż takowe pismo poczynił ...gdyż dostał odmowę wypłacenia jakiekolwiek rekompensaty . Nasz przyjaciel prawnik tak ładne pismo napisał , z historią i przebiegiem wypadku . Po paru tygodniach przyszło pismo od ... '' pezetowskiego '' prawnika ... Tiaaa .. jeszcze lepiej to uargumentował ,że żadna kasa nie należy sie ...ot . Nic dalej nie dało się wskórać ..
Moja rada .. weż to co Tobie dają .. póki jeszcze chcą ..a myślisz to samo o orzecznikach co ja i 99.7 % naszego społeczeństwa .. ot taka to instytucja ...
A ja kiedyś się odwoływałam, też chodziło o dziecko... napisałam wprost, że się nie zgadzam, bo uszczerbek pozostał taki.... tu dokładnie opisałam jak wygląda ręka po złamaniu nadal i ...dostałam wezwanie ponowne na komisję lekarską, a odszkodowane potem... nie pamiętam, ale wiem że drugie tyle co już pierw syn dostał. Warto się odwoływać, jeśli są podstawy.
Moj syn od lekarza orzwczinika z ZUS otrzymał tylko 16% ( za ten uraz może być nawet 25%)
uszczerbku na zdrowiu po rekonstrukcji wiązadła krzyżowego kolana.
czy ktoś z Was pomoże mi w jaki sposób napisać odwołanie ( co powinno być podniesione w tym pismie)?
Moj syn od lekarza orzwczinika z ZUS otrzymał tylko 16% ( za ten uraz
może być nawet 25%) uszczerbku na zdrowiu po rekonstrukcji wiązadła
krzyżowego kolana. czy ktoś z Was pomoże mi w jaki sposób
napisać odwołanie ( co powinno być podniesione w tym pismie)?
Oczeywiście chodzi o odszkodowanie z PZU.
Miłego dnia.
Przed paroma laty mój mąż takowe pismo poczynił ...gdyż dostał odmowę wypłacenia jakiekolwiek rekompensaty . Nasz przyjaciel prawnik tak ładne pismo napisał , z historią i przebiegiem wypadku . Po paru tygodniach przyszło pismo od ... '' pezetowskiego '' prawnika ... Tiaaa .. jeszcze lepiej to uargumentował ,że żadna kasa nie należy sie ...ot
. Nic dalej nie dało się wskórać ..
Moja rada .. weż to co Tobie dają .. póki jeszcze chcą ..a myślisz to samo o orzecznikach co ja i 99.7 % naszego społeczeństwa .. ot taka to instytucja ..
.
Pozdrawiam i zdrowia dobrego dla Młodego .. ))
A ja kiedyś się odwoływałam, też chodziło o dziecko... napisałam wprost, że się nie zgadzam, bo uszczerbek pozostał taki.... tu dokładnie opisałam jak wygląda ręka po złamaniu nadal i ...dostałam wezwanie ponowne na komisję lekarską, a odszkodowane potem... nie pamiętam, ale wiem że drugie tyle co już pierw syn dostał.
Warto się odwoływać, jeśli są podstawy.