Nie posiadam więc rad nie udzielę....gdybym była Bułgarką i używała papryki praktycznie codziennie to bym kupiła, a tak pozostaje mi opiekanie w piekarniku...ale do leczo 2-3 razy w sezonie i zupy gulaszowej gotowanej sporadycznie to byłoby dla mnie przydasie zajmujące zbyt duzo miejsca:)
W końcu nabyłam w tym roku :) 1600 wat ! Ma ktoś ? Jakieś rady przed pierszym urzyciem ? :)
Nie posiadam więc rad nie udzielę....gdybym była Bułgarką i używała papryki praktycznie codziennie to bym kupiła, a tak pozostaje mi opiekanie w piekarniku...ale do leczo 2-3 razy w sezonie i zupy gulaszowej gotowanej sporadycznie to byłoby dla mnie przydasie zajmujące zbyt duzo miejsca:)
pierszym urzyciem ? :)
... pierwszym użyciem :)
A tak TO się prezentuje, nie mam w posiadaniu, wdzięczna nazwa :)
A ja zamist tego ustrojstwa mam siatki do pieczenia papryki na kuchence gazowej.