Forum

Gawędy o jedzeniu

Zapraszam na konkurs na blogu;)

• Autor: makusia Data: 2013-08-10 21:43:41

Kochani , po raz kolejny zapraszam na konkurs, do siebie na bloga;) Smaczne nagrody czekają:) http://takietampichcenie.blogspot.com/2013/08/konkurs-z-premium-rosa.html Zapraszam:))

* post zamieściłam za zgodą admina oczywiście;)

• Autor: bahus Data: 2013-08-10 22:23:07

Ciekawe jak Ci się udało z nim skontaktować? Admini ostatnio z zasady nie odpowiadają

• Autor: makusia Data: 2013-08-10 22:31:11

Ciekawe jak Ci się udało z nim skontaktować? Admini ostatnio z zasady nie
    odpowiadają

Mam swoje sposoby

• Autor: Zuzanna248 Data: 2013-08-11 11:39:48

Jakieś dziwne dla mnie te zaproszenia tutaj, na konkursy na czyimś blogu... to nie jest reklama? w jednych sprawach coś wolno, a w innych nie? Myślałam, że zasady są niezłomne  i obowiązują zawsze i wszystkich, bez żadnych wyjątków. Przepraszam Makusiu, bardzo Cię lubię i szanuję i ta wypowiedź nie jest przeciwko Tobie, ale jestem zwolenniczką szanowania zasad i szanowania się wzajemnego.

• Autor: makusia Data: 2013-08-11 12:21:59

Jakieś dziwne dla mnie te zaproszenia tutaj, na konkursy na czyimś blogu...
    to nie jest reklama? w jednych sprawach coś wolno, a w innych nie?
    Myślałam, że zasady są niezłomne  i obowiązują zawsze i
    wszystkich, bez żadnych wyjątków. Przepraszam Makusiu, bardzo Cię
    lubię i szanuję i ta wypowiedź nie jest przeciwko Tobie, ale jestem
    zwolenniczką szanowania zasad i szanowania się wzajemnego.

Żadna reklama, post zamieściłam za zgodą admina- Wkn. Nie widzę w tym nic złego;)

Moderuję na WŻ już dość długo, i wiem co wolno czego nie, a jeśli w jakiś sposób złamałam regulamin to proszę mnie oświecić;) 

• Autor: bahus Data: 2013-08-11 14:11:18

Widzę, że nie zapoznałaś się z regulaminem. Wielkie Żarcie jest portalem prywatnym i jedynie Administratorzy (właściciele) stanowią tutaj prawo. Jeżeli wyrażą zgodę to nawet reklamy mogą być zamieszczane legalnie.  Makusia po uzyskaniu zgody miała w świetle regulaminu, pełne prawo na umieszczenie informacji o konkursie, mimo że nie dotyczy on bezpośrednio Wielkiego Żarcia.

Proponuję zapoznać się z regulaminem.

• Autor: Zuzanna248 Data: 2013-08-11 16:44:21

O, dzięki wielkie za oświecenie mnie. Ja durnowata nie pojęłam co i komu wolno, a czego  nie. Wielkie przeprosiny kieruję i ... nie było tematu. Bo ja myślałam, że my tu wszyscy razem, a tu przecież fakt... portal prywatny... No tak, idę zatem czytać regulamin, zgodnie z zaleceniem. Miłego dnia!
    I jeszcze raz przepraszam, że ośmieliłam się... e, gadać szkoda, jaka ciemnota niedouczona ze mnie.

• Autor: bahus Data: 2013-08-11 17:05:05

Mylić się jest rzeczą ludzką...powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej. Zatem w powyższym konekście nie masz za co przepraszać...

• Autor: Laugasel1 Data: 2013-08-11 21:26:31

Dobre

A odnośnie jeża ja dziś miałam dziwną przygodę z jeżem. Jeża zauważyłam w pewnoej odlegości od siebie jakieś 50 metrów. Jeż stał nieruchomo, a potem.... przeszedł do mnie i obwąchał mi nogę. Potem podszedł z drugiej strony i obwąchał rower. Maksio był mile zaskoczony, a ja stałam zbaraniała. Widać ,że byl jeszcze młodziutki. Przepraszam ,że nie na temat, ale musiałam komuś to opowiedzieć. A wracając do tematu to może i ja się przyłączę do konkursu Makusi..

• Autor: makusia Data: 2013-08-12 11:26:34

Dobre A odnośnie jeża ja dziś miałam dziwną przygodę z jeżem. Jeża
    zauważyłam w pewnoej odlegości od siebie jakieś 50 metrów. Jeż
    stał nieruchomo, a potem.... przeszedł do mnie i obwąchał mi nogę. Potem
    podszedł z drugiej strony i obwąchał rower. Maksio był mile zaskoczony, a
    ja stałam zbaraniała. Widać ,że byl jeszcze młodziutki. Przepraszam ,że
    nie na temat, ale musiałam komuś to opowiedzieć. A  wracając do
    tematu to może i ja się przyłączę do konkursu Makusi..

Zapraszam serdecznie;)

• Autor: bahus Data: 2013-08-25 22:31:57

Tak sobie wędruję po Twoim blogu i widzę, że warto tam zajrzeć. Polecam wszystkim konkurs...warto. Udział nic nie kosztuje a wygrać można....

• Autor: makusia Data: 2013-08-25 22:33:56

Tak sobie wędruję po Twoim blogu i widzę, że warto tam zajrzeć. Polecam
    wszystkim konkurs...warto. Udział nic nie kosztuje a wygrać można....

Dokładnie, zgłoszeń jest sporo, ale został jeszcze prawie tydzień, więc zapraszam:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu