Dzień Dobry. Witam i pozdrawiam Wszystkich WuŻarłoczków. Mam na imię Sławka. Korzystam z przepisów WŻ już od paru lat, zwykle jestem zadowolona,czasami wręcz zachwycona, rzadko rozczarowana. Dzień rozpoczynam i kończę wiztytą na WŻ. Stronę polecam na prawo i lewo- dosłownie wszystkim, zawsze znajdę pretekst by pochwalić się odkryciem Waszego Dzieła! W końcu kilkadziesiąt tysięcy przepisów mówi samo za siebie. Gratuluję dzieła raz jeszcze! Do tej pory nie miałam odwagi by wpisać się do Waszego Grona, ale niech tam, może nie zostanę zjedzona.
No to ja Ci Powiem że juz zostałaś pożarta przez nasz portal WŻ j my wszystkie, co tu zagladamy. Uzależniłaś się, szkoda że wcześniej do nas nie dołączyłaś. Bądz spokojna, należycie sie Tobą zaopiekujemy, poradzimy, pocieszymy i oczekujemy tego samego. Witaj w naszych skromnych aczkolwiek ciepłych progach:)
Adrenalinka juz opadła .. no to poznajmy się . Wszystko co słodkie nie jest mi obce.. No siuup Madzia
Riesling z nad Moseli rocznik 2009 dobrze schłodzony .. dolna półka w lodówce
Cała nasza Megi :) I ja się dołączam do powitania :):):)
Zostaw '' szkło '' na rzecz szkła .. o profanacji nie ma mowy .. A ja sobie wymyśliłam , że po emocjach w przywitalni poszłaś lulu ..a Ty ...już sie wciągasz .. )))
Dzień Dobry. Witam i pozdrawiam Wszystkich WuŻarłoczków. Mam na imię Sławka. Korzystam z przepisów WŻ już od paru lat, zwykle jestem zadowolona,czasami wręcz zachwycona, rzadko rozczarowana. Dzień rozpoczynam i kończę wiztytą na WŻ. Stronę polecam na prawo i lewo- dosłownie wszystkim, zawsze znajdę pretekst by pochwalić się odkryciem Waszego Dzieła! W końcu kilkadziesiąt tysięcy przepisów mówi samo za siebie. Gratuluję dzieła raz jeszcze! Do tej pory nie miałam odwagi by wpisać się do Waszego Grona, ale niech tam, może nie zostanę zjedzona.
Witaj
Brawo za odwagę! Spokojnie, nie zjadamy nikogo żywcem
witaj, tu każdy mile widziany :-)
Ale przeżycie! Adrenalina podniesiona na maxa, ciśnienie też. Bardzo dziękuję Wam za miłe przyjęcie.
Cześć, skromnie tu u nas, ale witamy z całego serca - zostań z nami na zawsze :)
Jestem z Wami już od wielu lat, ale teraz będę się mogła szczycić tym, że należę do Grona WŻ. Dziękuję za przyjęcie.
No więc właśnie tym bardziej się cieszymy, że nie tylko jesteś z nami od dawna, ale podjęłaś decyzję o aktywnym uczestnictwie na forum :)
Wpadłas dziewczyno, zostaniesz jak my wszystkie, gotuj i rozmawiaj z nami, będzie nam miło:)
Taka wpadka to sama rozkosz.Od jutra zaczynam gotowanie " z pisaniem przepisów",ale bez fotografii, ponieważ aparat jest na wakacjach.
Witaj i baw się dobrze
Jak mi miło. Przyjęcie iście królewskie.
No to ja Ci Powiem że juz zostałaś pożarta przez nasz portal WŻ j my wszystkie, co tu zagladamy. Uzależniłaś się, szkoda że wcześniej do nas nie dołączyłaś. Bądz spokojna, należycie sie Tobą zaopiekujemy, poradzimy, pocieszymy i oczekujemy tego samego. Witaj w naszych skromnych aczkolwiek ciepłych progach:)
Bardzo cieplutko u WAS. Postaram się nie zawieść oczekiwań.
Witaj
Witaj!
Witaj:)
Dzięki za napój, bo czuję suchość z emocji. A z czym to?
Adrenalinka juz opadła .. no to poznajmy się . Wszystko co słodkie nie jest mi obce.. No siuup Madzia
Riesling z nad Moseli rocznik 2009 dobrze schłodzony .. dolna półka w lodówce
Adrenalinka juz opadła .. no to poznajmy się . Wszystko co słodkie nie jest
mi obce.. No siuup Madzia Riesling z nad Moseli rocznik 2009 dobrze
schłodzony .. dolna półka w lodówce
Cała nasza Megi :) I ja się dołączam do powitania :):):)
Cały czas się uśmiecham, jak tylko otrzymałam pierwszy wpis. Miałam oglądać "Szkiełko", ale coś mi się widzi, że nie będę. Dzięki za powitanie
Siup. Sławka. Nie wiem czy tym siup nie sprofanowałam szlachetnego trunku. Pięknie podany.
Zostaw '' szkło '' na rzecz szkła .. o profanacji nie ma mowy .. A ja sobie wymyśliłam , że po emocjach w przywitalni poszłaś lulu ..a Ty ...już sie wciągasz .. )))
Nooooo!
Koleżanko Sławko .. widzę , że już z nami 7.45 .... dobry wynik
Witaj, tak WŻ uzależnia, ale w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu. Nie zawsze piszę, ale codziennie tutaj zaglądam.
To tak jak ja. Po prostu muszę! Jestem pod wrażenim Twoich umiejętności dekoratorskich. Mistrzostwo.
Witam, zgadzam się WŻ uzależnia. To jedyna strona z której korzystam szukając przepisów. Pozdrawiam.
WITAM razem z innymi żarłoczkami
No to po spaniu. Podobają mi się te bąbelki,bębenki.Ale tu fajnie!
Raz jeszcze dziękuję za przyjęcie. Dobranoc.
Miło,że tu jesteś! WITAJ!
Witamy :)
Witaj;-)))))
Witaj :):):)
Sławko witam Cię zapachem róż ogrodowych.Gotuj i plotkuj razem z nami
Witam serdecznie.!
Witaj
Witam wesołą minką
A gdzie jest nasza sympatyczna Nowa Koleżanka SŁAWKA???