Wiązankę najpiękniejszych życzeń Urodzinowych: długich lat życia, szczęścia, dobrego zdrowia i sił, powodzenia w pracy i całym życiu. Spełnienia najskrytszych marzeń, realizacji dobrych zamiarów i planów. Pogody ducha, nadziei w lepszą przyszłość oraz wszelkiej pomyślności :)
Szli raz i gdzieś się spotkali, popatrzyli na siebie i zaraz się pokochali: On rzekł i ona: chcę ciebie! No i wtedy razem poszli, No i aż przed ołtarz doszli! Z dwu dawnych dróg samotności zrobili drogę miłości.
Wszystkiego najlepszego dla Waszych połówków :)
Kochani przepraszam byłam przekonana że wątek poszed musiałam coś żle wcisnąć , więc życzenia spóźnione ale równie szczere :)
Kochani! Serdecznie dziękuję za życzenia :) Aż wstyd się przyznać, ale przez ostatni miesiąc, życie wywróciło mi się do góry nogami i gdybym tutaj dziś nie weszła zapomniałabym o własnej rocznicy ślubu :( To już 8 lat razem - lepszych i gorszych :) Ale mimo wszystko wciąż RAZEM :)
Wiązankę najpiękniejszych życzeń Urodzinowych:
długich lat życia, szczęścia, dobrego zdrowia i sił,
powodzenia w pracy i całym życiu.
Spełnienia najskrytszych marzeń,
realizacji dobrych zamiarów i planów.
Pogody ducha, nadziei w lepszą przyszłość
oraz wszelkiej pomyślności :)
Szli raz i gdzieś się spotkali,
popatrzyli na siebie i zaraz się pokochali:
On rzekł i ona: chcę ciebie!
No i wtedy razem poszli,
No i aż przed ołtarz doszli!
Z dwu dawnych dróg samotności zrobili drogę miłości.
Wszystkiego najlepszego dla Waszych połówków :)
Kochani przepraszam byłam przekonana że wątek poszed musiałam coś żle wcisnąć , więc życzenia spóźnione ale równie szczere :)
Wszystkiego najlepszego życzę solenizantkom
Wszystkiego najlepszego dla jubilatów,a także solenizantek
Kochani! Serdecznie dziękuję za życzenia :) Aż wstyd się przyznać, ale przez ostatni miesiąc, życie wywróciło mi się do góry nogami i gdybym tutaj dziś nie weszła zapomniałabym o własnej rocznicy ślubu :( To już 8 lat razem - lepszych i gorszych :) Ale mimo wszystko wciąż RAZEM :)
Jeszcze raz dziękuję :D
Wszystkiego co najlepsze Wszystkim życzę.!!
Wszystkiego najlepszego;-))
Dziękuję pięknie :))
Dziękuję, "pamięć" jest zawsze bardzo miła :)