Chciałabym się przywitać z wszystkimi Żarłokami. Nazywam się Justyna, korzystam z WŻ już od dłuższego czasu, ale dopiero dzisiaj odważyłam się oficjalnie dołączyć do Was. Wiele przepisów już przetestowałam i na pewno do każdego dodam komentarz. Ja sama nie mam śmiałości, ani talentu żeby dodać jakikolwiek przepis i mam nadzieję, że nie pogniewacie się na mnie z tego powodu i, że, jako Żarłoczka będę mogła dalej czerpać z Waszych przepisów i wiedzy.
Jeszcze raz witam wszystkich gorąco i życzę miłego wieczoru
Witam Cię Justynko. Całkiem niedawno sama byłam w podobnej roli, do dzisiaj "grzeją" mnie ogromne emocje z tamtego wieczoru. Żarłoczki są przesympatyczne. Będzie Ci tu dobrze
Dobry wieczór !
Chciałabym się przywitać z wszystkimi Żarłokami. Nazywam się Justyna, korzystam z WŻ już od dłuższego czasu, ale dopiero dzisiaj odważyłam się oficjalnie dołączyć do Was. Wiele przepisów już przetestowałam i na pewno do każdego dodam komentarz. Ja sama nie mam śmiałości, ani talentu żeby dodać jakikolwiek przepis i mam nadzieję, że nie pogniewacie się na mnie z tego powodu i, że, jako Żarłoczka będę mogła dalej czerpać z Waszych przepisów i wiedzy.
Jeszcze raz witam wszystkich gorąco i życzę miłego wieczoru
Witaj Justynko, rozgość się i częstuj smakołykami:)
Dobry wieczór .. witaj z nami ''żarłoczkami ''
Witam Cię Justynko. Całkiem niedawno sama byłam w podobnej roli, do dzisiaj "grzeją" mnie ogromne emocje z tamtego wieczoru. Żarłoczki są przesympatyczne. Będzie Ci tu dobrze
Witaj:):):)
Cześć Justa :)
Witaj
Witaj
Hej, Justyno!
Witaj:)
Witaj ! :)
Witaj ;-)
Witaj ! jeśli odważyłaś się założyć konto, to znak że i Ciebie zaczarowała atmosfera Wielkiego Żarcia.Dobrze trafiłaś. Pozostań z nami na zawsze.
Wszystkim dziękuję bardzo za miłe słowa i gorące przyjęcie. Miłego dnia życzę, mimo nieprzyjemnej pogody.
Dopiero dzisiaj ale witam serdecznie.
Witaj!!
Witam Cię serdecznie.!
Witaj.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję, za tak miłe przyjęcie . Dobrej nocy życzę !