40 lat minęło, jak jeden dzień.. ♪ Niech wszystkie smutki usuną się w cień, Niech Wam kolejne cztery dekady, Przelecą migiem, bez jednej swady!
Niech Wam się miło i zgodnie żyje,
za to z Bahusem chętnie wypiję...
Niech słonko świeci Wam nieprzerwanie,
Agulek z Bonieś dmuchają na nie..
Bądźcie szczęśliwi i w zdrowia pełni,
Smakosi życzenie wnet się spełni:)
Radosny nastrój miejcie zawsze w domu,
chociaż nie mamy dla Was dyplomu...
Niech Was humory nie dopadają,
Bo Ola z Lenką Wam wtedy wkulają
Życzenia szczere są też od Kaszubki..,
tylko nie pijcie za dużo wódki...
Na okrągłą rocznicę życzymy świeżości,
Oraz byście nigdy nie mieli dość gości,
Życzyć Wam wypada, byście wiecznie młodzi,
Wciąż się czuli ze sobą tak, jak ryba w wodzie;
Niech się wasza miłość tli,
jak Myshowe świece i....
Tanecznym krokiem przemierzajcie życie,
Niech Was omijają problemy i tycie.....
Z okazji 40 Rocznicy Ślubu...Rubinowych Godów.....życzę Ci Janku i Twojej Małżonce szczęśliwych podróży do kolejnych jubileuszy...Sto lat! niech żyją nam:)
Dopisano 13-09-22 14:34:11:
do kwiatów i życzeń przyniosłam też tort....specjalnie na Rubinowe Gody......
Słonecznych następnych 40 lat, w szczęściu i miłości!
A do życzeń piosenka Bayer Full - Serca dwa
......... Serca dwa serduszka małe dwa ze sobą już są tyle lat niech piosenka ta płynie w nas, Serca dwa serduszka małe dwa ze sobą już są tyle lat a życie niech wciąż bawi nas. ........
Ada wspaniale zebrała w całość wszystko, co i ja chciałabym dziś powiedzieć Tobie i Twojej małżonce. Zasługujesz na dziesiątki takich wierszy, bo dałeś nam się poznać jako super facet i kolega ale też jako wrażliwy i szczery człowiek. Wierzę, że Pani Lajanowa to docenia i dlatego dziś możecie świętować taką wyjątkową, okrągłą rocznicę ślubu.
Podpisuję się pod każdym życzliwym słowem i zasyłam Wam najszczersze życzenia długiego i szczęśliwego życia w zdrowiu i radości. Emila
Najszczersze gratulacje z okazji jakże pięknej rocznicy! Życżę Wam, abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
40 lat minęło, jak jeden dzień.. ♪
Niech wszystkie smutki usuną się w cień,
Niech Wam kolejne cztery dekady,
Przelecą migiem, bez jednej swady!
Niech Wam się miło i zgodnie żyje,
za to z Bahusem chętnie wypiję...
Niech słonko świeci Wam nieprzerwanie,
Agulek z Bonieś dmuchają na nie..
Bądźcie szczęśliwi i w zdrowia pełni,
Smakosi życzenie wnet się spełni:)
Radosny nastrój miejcie zawsze w domu,
chociaż nie mamy dla Was dyplomu...
Niech Was humory nie dopadają,
Bo Ola z Lenką Wam wtedy wkulają
Życzenia szczere są też od Kaszubki..,
tylko nie pijcie za dużo wódki...
Na okrągłą rocznicę życzymy świeżości,
Oraz byście nigdy nie mieli dość gości,
Życzyć Wam wypada, byście wiecznie młodzi,
Wciąż się czuli ze sobą tak, jak ryba w wodzie;
Niech się wasza miłość tli,
jak Myshowe świece i....
Tanecznym krokiem przemierzajcie życie,
Niech Was omijają problemy i tycie.....
Z okazji 40 Rocznicy Ślubu...Rubinowych Godów.....życzę Ci Janku i Twojej Małżonce szczęśliwych podróży do kolejnych jubileuszy...Sto lat! niech żyją nam:)
Dopisano 13-09-22 14:34:11:
do kwiatów i życzeń przyniosłam też tort....specjalnie na Rubinowe Gody......
Słonecznych następnych 40 lat, w szczęściu i miłości!
A do życzeń piosenka Bayer Full - Serca dwa
.........
Serca dwa serduszka małe dwa
ze sobą już są tyle lat
niech piosenka ta płynie w nas,
Serca dwa serduszka małe dwa
ze sobą już są tyle lat
a życie niech wciąż bawi nas.
........
Nasz drogi Lajanku!
Ada wspaniale zebrała w całość wszystko, co i ja chciałabym dziś powiedzieć Tobie i Twojej małżonce. Zasługujesz na dziesiątki takich wierszy, bo dałeś nam się poznać jako super facet i kolega ale też jako wrażliwy i szczery człowiek. Wierzę, że Pani Lajanowa to docenia i dlatego dziś możecie świętować taką wyjątkową, okrągłą rocznicę ślubu.
Podpisuję się pod każdym życzliwym słowem i zasyłam Wam najszczersze życzenia długiego i szczęśliwego życia w zdrowiu i radości. Emila
Ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego.
Piekny julbileusz:)
Lajanku zycze wam wszystkiego dobrego, przedewszystkim dalszych lat w zdrowiu i zebyscie dalej byli zgodni jak tandem ;))
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, pomyślności i dużo miłości na dalszej wspólnej drodze zycia życzy bytomianka.
Ja rowniez przylaczam sie do zyczen - zyjcie dlugo razem w zdrowiu, szczesciu i pomyslnosci zeby spelnily sie Wasze marzenia
Najszczersze gratulacje z okazji jakże pięknej rocznicy! Życżę Wam, abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
No, Lajanku, do takich życzeń to już nie ma czego dodać (Ada, super!). Życzę Wam, Lajanie i Pani Lajanowo, każdego dnia więcej i więcej miłości.
I Lajanku, nie pij dziś za dużo Lajanówki, żeby się dłoń z kolanka nie ześlizgnęła :)))
Wszystkiego najlepszego :)
Wspólnie z małżonką Elżbietą serdecznie dziękujemy za wszystkie życzenia i prezenty.
Jeszcze i ja przyłączę się do życzeń i podpiszę pod twórczością Hope :)
Lajan - kolejnych 40 lat życzę !
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego
Dziękuję serdecznie.