Znalazlam w internecie tester nickow :) Kazdy kto chcialby zobaczyc co znaczy jego nick ma taka okazje :)
Milej zabawy :)
http://nick.uwzr.org/
Sprawdziłam swoje 3 nicki. Czatowy, gazetowy i ten z WŻ. . Ten z WŻ ma znaczenie dość zbliżone do czatowego .
zrobiłam na 4 nicki ,wszystkie zbliżone do siebie tylko w innej kolejności napisane
O lotosie .... Ktoś mnie rozgryzł .. .A co tam poczytajcie sobie .. ))
I z tą determinacją trafili ... ciacho nie wyszło jak powinno ale ja dalej jajca , mąka i drożdże na stolnice i wioo tworzymy dalej ..
Meguś...........uwielbiam Cię.
Aluś ! Zawsze miło i sympatycznie o Tobie myślę .. niech tylko obiorę kierunek Bieszczady ( trochę zboczę ).. na jednej czekoladówce nie skończy się ... !
Megi trzymam Cię za słowo.
opisy są stworzone bardzo ogólnie dlatego macie wrażenie,że program opisuje Wasz nick
z ciekawości wzięłam 4 nicki osób zalogowanych na wż i wszystkie opisy do mnie pasowały hahahah
Mnie też ktoś rozgryzł:)
Wpisałam 2 razy ten sam mój nick i 2 razy co innego mi napisało. Oszuści!!!!:P
To samo bylo u mnie.Na tego samego nicka mialam kilka roznych opisow.
Tak czy inaczej czytając każdy z opisów lekko się uśmiałam więc warto tam zajrzeć dla poprawy humoru:):P
Basiu ! Wybierz tą najlepszą opcję ..
u mnie też na 1 nick za każdym razem inne definicje
Ostatnim razem wyszło to:
A ja przeczytałam o Tobie '' dusza towarzystwa lubisz zabawiać innych '' ..
Wpisałam 2 razy ten sam mój nick i 2 razy co innego mi napisało.Oszuści!!!!:P
tylko za dużo nie piszcie bo to może jakiś wyłudzacz informacji
Podałam tylko nr buta i stanika .. średnia krajowa ..
Cudny stos ogólników, każdy może je sobie przypisać, choć mi jak zawsze wyszło prawdziwie : jesteś BOSKA ! :D
!
otwarłam 3 karty z testerem i wpisałam w kazdą ten sam nick, za każdym razem wyszło co innego. Jedna wielka ściema!!!
otwarłam 3 karty z testerem i wpisałam w kazdą ten sam nick, za każdymrazem wyszło co innego. Jedna wielka ściema!!!
Reniu ! A Ty na serio to bierzesz ?
Znalazlam w internecie tester nickow :) Kazdy kto chcialby zobaczyc co znaczy jego nick ma taka okazje :)
Milej zabawy :)
http://nick.uwzr.org/
Sprawdziłam swoje 3 nicki. Czatowy, gazetowy i ten z WŻ. . Ten z WŻ ma znaczenie dość zbliżone do czatowego .
zrobiłam na 4 nicki ,wszystkie zbliżone do siebie tylko w innej kolejności napisane
O lotosie .... Ktoś mnie rozgryzł ..
.A co tam poczytajcie sobie .. ))
I z tą determinacją trafili ... ciacho nie wyszło jak powinno ale ja dalej jajca , mąka i drożdże na stolnice i wioo tworzymy dalej ..
Meguś...........uwielbiam Cię.
Aluś ! Zawsze miło i sympatycznie o Tobie myślę .. niech tylko obiorę kierunek Bieszczady ( trochę zboczę
).. na jednej czekoladówce nie skończy się ... !
Megi trzymam Cię za słowo
.
opisy są stworzone bardzo ogólnie dlatego macie wrażenie,że program opisuje Wasz nick
z ciekawości wzięłam 4 nicki osób zalogowanych na wż i wszystkie opisy do mnie pasowały hahahah
Mnie też ktoś rozgryzł:)
Wpisałam 2 razy ten sam mój nick i 2 razy co innego mi napisało. Oszuści!!!!:P
To samo bylo u mnie.Na tego samego nicka mialam kilka roznych opisow.
Tak czy inaczej czytając każdy z opisów lekko się uśmiałam więc warto tam zajrzeć dla poprawy humoru:):P
Basiu ! Wybierz tą najlepszą opcję ..
u mnie też na 1 nick za każdym razem inne definicje
Ostatnim razem wyszło to:
A ja przeczytałam o Tobie '' dusza towarzystwa lubisz zabawiać innych ''
..
Wpisałam 2 razy ten sam mój nick i 2 razy co innego mi napisało.
to samo u mnie , ale i tak spodobala mi sie ta zabawaOszuści!!!!:P
tylko za dużo nie piszcie bo to może jakiś wyłudzacz informacji
Podałam tylko nr buta i stanika .. średnia krajowa ..
Cudny stos ogólników, każdy może je sobie przypisać, choć mi jak zawsze wyszło prawdziwie : jesteś BOSKA ! :D
otwarłam 3 karty z testerem i wpisałam w kazdą ten sam nick, za każdym razem wyszło co innego. Jedna wielka ściema!!!
otwarłam 3 karty z testerem i wpisałam w kazdą ten sam nick, za każdym
Nie ściema, po prostu zabawa. Podobnie jest z horoskopami w kolorowej prasierazem wyszło co innego. Jedna wielka ściema!!!
Reniu ! A Ty na serio to bierzesz ?