Ten pomysl jest niesamowity.....siedze i paaaaaatrze i nie moge sie na dziwic...Gratulacje! zaraz ide do sklepu po soczek i tez sobie taki domek z ptaszkiem zrobie...cudo. Pozdrawiam i zycze dalszych wspanialyxh pomyslow.
Pan Giuseppe dopiero powstaje :) razem z kotami, których ma być docelowo całe stado :) jeżeli Pan G. wyjdzie przyzwoicie i będą chętni- wstawię instrukcję "skłdania" :) a oto i on: i koty. Wszystko z odzysku .
Rozumiem, właściwie, gdyby nie to, że od lat co jakiś bawię się w wykonywanie jakichś zwariowanych prostych rękodzieł, też zachodziłabym w głowę, o co chodzi w tej instrukcji :)
Bierzesz starą rękawiczkę dwuwarstwową, rozdzielasz. Ucinasz dwa palce - mały i środkowy. Zaszywasz powstałe otwory. Środkowy palec przycinasz po skosie i przyszywasz, żeby powstało coś w rodzaju przeciwległego kciuka (druga ręka kota). Mały palec przyszywasz na tyłku, żeby powstał ogonek. Przyszywasz guzikowe oczyska, wypychasz kota tym, co masz pod ręką i zszywasz mu czubek głowy, żeby wypełnienie nie wylazło. Nakładasz kubraczek z drugiej warstwy bezpalczastej rękawiczki i gotowe :)
Znaleziony w sieci pomysł na organizer na biurko. Zbieramy rolki po papierze toaletowym, pudełko, papier kolorowy i do dzieła:)
Super pomysł,fajnie, że znalazłaś ,dziękuję
...i, że SIĘ znalazłaś.
Fajny, nigdy bym na to nie wpadła.
i jeszcze coś z opakowań po mleku albo soku
Ten pomysl jest niesamowity.....siedze i paaaaaatrze i nie moge sie na dziwic...Gratulacje! zaraz ide do sklepu po soczek i tez sobie taki domek z ptaszkiem zrobie...cudo. Pozdrawiam i zycze dalszych wspanialyxh pomyslow.
Super pomysł. U mnie rolek po papierze jest dużo hihi
Genialny pomysł :D i na zabicie czasu dla pociech hihih
Jak skończę Pana Giuseppe to pomyślę i o tym :)
napisz jak zrobić Pana Giuseppe :)
Pan Giuseppe dopiero powstaje :) razem z kotami, których ma być docelowo całe stado :) jeżeli Pan G. wyjdzie przyzwoicie i będą chętni- wstawię instrukcję "skłdania" :) a oto i on: i koty. Wszystko z odzysku .
Czekamy:)
Ja też chcę go zobaczyć. Proszę
Dziękuję:D dzięki Tobie mam już dwa pomysły na zajęcia z dzieciakami w czasie ferii.
Nie wiem w jakim wieku masz dzieci, ale ja ostatnio znalazłam w internecie blog pewnej mamy, która ma bardzo ciekawe pomysły plastyczne:
http://mamamili.blogspot.com
Mam zamiar kupić mozaikę, o której owa mama pisze. Fajny jest też pomysł z drzewem, odrysowanym z ręki dziecka. Ja też już takie mam ;-)
Ja nie mogę ! Zastanawiałam się jak zrobić przegródki w pudełku na mulinę a tu taki prosty sposób.Oczywiście muszę tylko przyciąć rolki.
Córka zachwycona! Już odkłada rolki :)
Przy okazji, dawno Cię tutaj nie było :) Pozdrawiam.
Ja kiedys tez zrobilam taki przybornik na biurko z rolek po papierze toaletowym i recznikach i wikliny papierowej
Super:)
Super pomysł:)
Super - od dziś zbieram rolki :D
i jeszcze pomysł na wykorzystanie starych rękawiczek
Fajne ale tego to już nie rozumiem wcale
Ale świetny kocior! A jaki łatwy w wykonaniu :) Idę robić motyla z kasztanów i papieru :D
Kotek ładny ale dla mnie za trudny. Nic nie rozumiem jak go zrobić nietety
Rozumiem, właściwie, gdyby nie to, że od lat co jakiś bawię się w wykonywanie jakichś zwariowanych prostych rękodzieł, też zachodziłabym w głowę, o co chodzi w tej instrukcji :)
Bierzesz starą rękawiczkę dwuwarstwową, rozdzielasz. Ucinasz dwa palce - mały i środkowy. Zaszywasz powstałe otwory. Środkowy palec przycinasz po skosie i przyszywasz, żeby powstało coś w rodzaju przeciwległego kciuka (druga ręka kota). Mały palec przyszywasz na tyłku, żeby powstał ogonek. Przyszywasz guzikowe oczyska, wypychasz kota tym, co masz pod ręką i zszywasz mu czubek głowy, żeby wypełnienie nie wylazło. Nakładasz kubraczek z drugiej warstwy bezpalczastej rękawiczki i gotowe :)
Jak sie wpisze w google-wykorzystanie rolek po papierze ,wyskakuje galeria rzeczy ,ktore mozna zrobic
Bardzo ciekawy pomysl.Super!