Całkiem niedawno założyliśmy rolety okienne w kasetach w całym domu, lecz zaczęły się psuć, po podciągnięciu w górę po chwili opadają w dół . Co powinniśmy zrobić i jak naprawić zepsute rolety może ktoś pomoże....
Hej diagnoza jest jednoznaczna, popsuty mechanizm samohamujący.. W mojej firmie obowiązuje 2lata gwarancji więc chyba to Ci pozostaje.Chyba nie wiele Ci pomogłam.
Całkiem niedawno założyliśmy rolety okienne w kasetach w całym domu, lecz zaczęły się psuć, po podciągnięciu w górę po chwili opadają w dół . Co powinniśmy zrobić i jak naprawić zepsute rolety może ktoś pomoże....
Skoro niedawno zostały założone to napewno jest na nie gwarancja niczego nie próbójcie naprawiac sami.
Witam!!!
Ponieważ pracuję w tej branży, po pytam jutro montażystów i może coś mądrego podpowiedzą.Napewno da sie to jakoś załatwić. Pozdrawiam
och była bym bardzo wdzięczna:) Pozdrawiam
Hej diagnoza jest jednoznaczna, popsuty mechanizm samohamujący.. W mojej firmie obowiązuje 2lata gwarancji więc chyba to Ci pozostaje.Chyba nie wiele Ci pomogłam.
Całkiem niedawno założyliśmy rolety okienne w kasetach w całym domu, lecz
Zgłosić reklamację.zaczęły się psuć, po podciągnięciu w górę po chwili opadają w
dół . Co powinniśmy zrobić i jak naprawić zepsute rolety może
ktoś pomoże....