Moi Drodzy - malo mnie w Galerii, ale zawsze ogladam zdjecia Waszych slicznych dzieci, pieknych i zadbanych ogrodow, pieskow, kotkow, cudow kulinarnych, kartek z podrozy, rekodzielnictwa....itd..... Moze i ja kiedys pochwale sie swoimi rekodzielami ( niekoniecznie artystycznymi ) ale dzisiaj chce Wam powiedziec o swoim malym " zboczeniu " - mianowicie
- tylko deszcz, wichura i przenikliwe zimno powstrzyma mnie od wypicia wczesnowieczornej kawy na balkonie, a wtedy nie obserwuje przechodniow na dole, tylko patrze sobie w niebo..... i czesto chwytam za aparat, - bo to co tworzy natura nie sposob opisac slowami.
Temat jeden - ale sposrod setek zdjec jakie zrobilam, nie ma dwoch identycznych.
Cudne te Twoje nieba, pięknie też je uchwyciłaś!!! Mariatereso, pozwolisz, że i ja się podzielę swoim, często kapryśnym, górskim niebem. Uroda natury niech zaćmi moje kiepskie umiejętności
Chetnie udostepnie wybrane zdjecie na pulpit, ale pobrane z WZ bedzie mialo znak wodny posrodku - jedynie na prywatny adres mailowy.
Basialis - fotki zachodu slonca nad morzem przepiekne ! Nie ma tak ognistych kolorow, bo to zima ! Ale jakosc zdjec - perfekcja !
A moja wrazliwosc pewnie jest taka jak wielu z Was - nie przekracza "sredniej krajowej". Po prostu gdy widze cos ladnego i jest okazja, - to utrwalam. W rodzinie zartuje sie ze mnie, ze cale zycie szukam kluczy - ale " dymek " i aparat zawsze jest pod reka ...
Dawno temu mojego malzonka fascynowala " anatomia roslin " - powyzsze dmuchawce to resztki jego zbiorow.
Emilko, czy na pewno piszesz o wklejonych przeze mnie zdjęciach Pampasa? Na nich jest hiper super duper rozgwieżdżowe kaszubskie kwietniowe nocne niebo - nie ma ani jednej zimowej śnieżynki :)
Emilko, czy na pewno piszesz o wklejonych przeze mnie zdjęciach Pampasa? Na nich jest hiper super duper rozgwieżdżowe kaszubskie kwietniowe nocne niebo - nie ma ani jednej zimowej śnieżynki :)
Tak ,napewno. Tak jak ewka myslalam ze to gwiazdy( co sie okazało, widzialam dobrze) ale mariateresa z taka pewnoscia napisala o tym śniegu,że pomyślałam iz moj wzrok mimo okularow szwankuje;)
Moi Drodzy - malo mnie w Galerii, ale zawsze ogladam zdjecia Waszych slicznych dzieci, pieknych i zadbanych ogrodow, pieskow, kotkow, cudow kulinarnych, kartek z podrozy, rekodzielnictwa....itd..... Moze i ja kiedys pochwale sie swoimi rekodzielami ( niekoniecznie artystycznymi ) ale dzisiaj chce Wam powiedziec o swoim malym " zboczeniu " - mianowicie
- tylko deszcz, wichura i przenikliwe zimno powstrzyma mnie od wypicia wczesnowieczornej kawy na balkonie, a wtedy nie obserwuje przechodniow na dole, tylko patrze sobie w niebo..... i czesto chwytam za aparat, - bo to co tworzy natura nie sposob opisac slowami.
Temat jeden - ale sposrod setek zdjec jakie zrobilam, nie ma dwoch identycznych.
Pozdrawiam Was tak pieknie i kolorowo !!!
Jeszcze jedno, moje ulubione zdjecie - ostatni promyk slonca na tle nocy
Dopisano 13-09-27 22:31:27:
A to juz Ziemia i dmuchawce, latawce ......
Piękne :) Cudowne :)
I Ziemia i Niebo ... śliczne momenty uchwyciłaś . Dziękuję bardzo .
Piękne, jestem pod wrażeniem.
Coś pięknego!!! Wszystkie te zdjęcia z chęcią umieściłabym na swojej tapecie, czy jako obrazy na ścianie...
Jestem pod wrażeniem Twojej wrażliwości i wyczucia chwili... Podziwiam i pozdrawiam:):):)
bardzo fajne - klimatyczne zdjęcia
Piękne są Twoje zdjęcia:) Aż chce się więcej oglądać:)
Nie sa tak piekne jak Twoje, ale tez cos czasami ustrzele.
Basiu, nr 3 i nr 4 mnie oczarowały i nie mogę zdecydować który bardziej... :)
No tak,a mnie ciagle "Mlodszy"nostalgicznie zadumany oczarowuje - ale to tylko "serce matki"
Przepiękne, chciałabym takie cudo na pulpit.
Cudne te wszystkie Wasze zdjęcia. Wkleję Pampasowe sprzed 2 lat :)
To polskie, sierpniowe niebo? Bajkowe... A może z planetarium :)
Tak jak napisałam wczoraj w drugim poście - to jest nocne kwietniowe niebo na Kaszubach :)
Dzięki, doczytałam po fakcie :)
Czwóreczka prześliczna:):):)
Ja lubię wszystkie. Uwielbiam patrzeć na gwiazdy, które wysypały się na niebo w takiej ilości. W mieście o to trudno.
To jest to co lubię ....:) ...potrafię godzinami siedzieć i patrzeć w gwiazdy :) ....a jeszcze jak spadają ....co za widok ....:)
Piękne zdjęcia .....
Piękne zdjęcia , też bym chciała takie na tapetę , są cudowne
Cudne te Twoje nieba, pięknie też je uchwyciłaś!!! Mariatereso, pozwolisz, że i ja się podzielę swoim, często kapryśnym, górskim niebem. Uroda natury niech zaćmi moje kiepskie umiejętności
Również pięknie:):):) aż oczu nie można oderwać:)
Dziekuje wszystkim za mile wpisy !
Chetnie udostepnie wybrane zdjecie na pulpit, ale pobrane z WZ bedzie mialo znak wodny posrodku - jedynie na prywatny adres mailowy.
Basialis - fotki zachodu slonca nad morzem przepiekne ! Nie ma tak ognistych kolorow, bo to zima ! Ale jakosc zdjec - perfekcja !
A moja wrazliwosc pewnie jest taka jak wielu z Was - nie przekracza "sredniej krajowej". Po prostu gdy widze cos ladnego i jest okazja, - to utrwalam. W rodzinie zartuje sie ze mnie, ze cale zycie szukam kluczy - ale " dymek " i aparat zawsze jest pod reka ...
Dawno temu mojego malzonka fascynowala " anatomia roslin " - powyzsze dmuchawce to resztki jego zbiorow.
Pozdrawiam !
WKN - sliczne zdjecia - i ten sniezek jak brokat ! Piekna cicha noc...
Patrycjo - widze chyba gore Sniezke ? Kaprysne gorskie niebo, jak widac bywa bajeczne.
Bardzo mi milo, ze swoje wpisy uzupelnilyscie fotografiami z Waszych albumow.
Tak, Śnieżka , głównie z moich okien. Fajny ten Twój wątek, oko raduje. Czekam na kolejne fotorelacje
WKN - sliczne zdjecia - i ten sniezek jak brokat !
A ja myślałam, że to gwiazdy i droga mleczna.Piekna cicha noc...
WKN - sliczne zdjecia - i ten sniezek jak brokat !
Ja myślałam tak samo hi hi hi;)Piekna cicha noc... A ja myślałam, że to gwiazdy i droga
mleczna.
To miałam rację. Od razu widać, że to gwiazdy :) Nie jestem specjalistką od robienia zdjęć, ale te chyba nie były z ręki?
Nie były :)
Emilko, czy na pewno piszesz o wklejonych przeze mnie zdjęciach Pampasa? Na
Tak ,napewno. Tak jak ewka myslalam ze to gwiazdy( co sie okazało, widzialam dobrze) ale mariateresa z taka pewnoscia napisala o tym śniegu,że pomyślałam iz moj wzrok mimo okularow szwankuje;)nich jest hiper super duper rozgwieżdżowe kaszubskie kwietniowe nocne niebo
- nie ma ani jednej zimowej śnieżynki :)
Moim skromnym zdaniem nie umywaja sie do Twoich, ale bardzo Ci dziekuje.
moje słońce uwięzione w mrozie.
i październikowy wieczór.
Słońce słońcem, ale drzewa bajeczne!!!
Dziękuję Dajanko :) Prawie całą zimę takie były.
Zima - rozmarzyłam się :}
To może takie nieba:
No pieknie :) Ale gdzieżeś Ty Dorotko wylazła, żeby ten księżyc zobaczyć i ziemie z góry :) ;)
Na balkon ...ale nie swój
Przepiękne, wszystkie:)
Pozwólcie że i ja, a raczej my się pochwalimy...Naszym fotkom daleko do Waszych ujęć ale robiła je moja 5 letnia córcia:)
Dorotko, nie ma się co licytować, natura jest cudowna i tyle :) Czasem bardziej zachwyca niż niejeden człowiek...
Rośnie Ci artystka Dorotko:)
Sliczne
Cudowne.:))
Ehhh, cudne wszystkie. Żebym to ja tak umiała, jak nie umiem.