22 Festiwal Polskich Wideoklipów YACH FILM 2013 – Gala Interaktywna: Gdańsk / Toruń / Wrocław / Bydgoszcz - Listopad 2013. "Yach Film" jest najstarszym festiwalem wideoklipów w Polsce. Nasza marka jest znana w całym kraju. Jest to jedyne z niewielu przedsięwzięć, które obrazuje dorobek polskiej sztuki wideo. Od tegorocznego festiwalu rozpoczynamy gruntowną trzyletnią przebudowę formy w celu dostosowania go do nowej rzeczywistości, skupiając się ...na stworzeniu warunków do promocji polskiego wideoklipu przy użyciu wszelkich kanałów komunikacji.
Nie zagłosowałbym gdyby mi się nie spodobało ale chłopaki grają mój typ muzyki, dodatkowo poszperałem na internecie i znalazłem ich klasyczne kawałki zaaranżowane na rockową nutę, mają niesamowity talent i ogranie, gratuluę takich braci. Głos oddany z przyjemnością i obiecuję, że oprócz kupna płyty rozpropaguje zespół wśród znajomych. :) szkoda tylko, że po raz kolejny polska branża muzyczna zajmuje się promowaniem bzdur a nie wartościowych zespołów.
Czesc.
Pochodze z Mielca i tam dwoch braci od lat ma wlasna kapele Mr.Pollack jak i rowniez tam produkowany jest Black Hawk.
Ostatnio brali udzial w mam talent a teraz ich wideoklip ma mozliwosc wyroznienia na festiwalu.
prosba oddania glosu (ktory mozna ponowic co 24h). :)
http://www.klipon.pl/yachfilm/y,207,mr-pollack-black-hawk.html
dziekuje z gory.....
Głos oddałam!
Dobrze, że przypomniałeś sobie o naszej stronie.
a no pamietac pamietam...... tylko czasu nie mam za wiele... :)
Nie mam pojecia o co chodzi..............ale masz moj glos - na zdrowie !
Po starej znajomości .... głos oddany
22 Festiwal Polskich Wideoklipów YACH FILM 2013 – Gala Interaktywna: Gdańsk / Toruń / Wrocław / Bydgoszcz - Listopad 2013.
"Yach Film" jest najstarszym festiwalem wideoklipów w Polsce. Nasza marka jest znana w całym kraju. Jest to jedyne z niewielu przedsięwzięć, które obrazuje dorobek polskiej sztuki wideo. Od tegorocznego festiwalu rozpoczynamy gruntowną trzyletnią przebudowę formy w celu dostosowania go do nowej rzeczywistości, skupiając się ...na stworzeniu warunków do promocji polskiego wideoklipu przy użyciu wszelkich kanałów komunikacji.
Też zagłosowałam, niech tam im się powiedzie
zagłosowane
Oddany glos :)))
i ja zagłosowałam
Oddałam swój głos, teledysk super!
zaglosowane:)
zrobione
fajny kawałek...
ps. też mieszkam w Mielcu ;-)))
Zagłosowane:)
Wczoraj wysłany.
Zrobione. I naprawdę kawałek wart głosowania.
Zagłosowałem po starej znajomości, choć nie jestem miłośnikiem tego typu muzyki.
ha ! a ja kiedyś na Kusocińskiego mieszkałam głos oddany
głos oddany
Zagłosowałam, bo naprawdę mi się podoba ten utwór.
Solidnie zrobiony kawałek!
dziekuje za oddane glosy i przypominam ze mozna glosowac co 24godzinki. juz jest ponad 700 glosow :)
Ponownie oddany glos.
I mój głosik oddany :)
Nie zagłosowałbym gdyby mi się nie spodobało ale chłopaki grają mój typ muzyki, dodatkowo poszperałem na internecie i znalazłem ich klasyczne kawałki zaaranżowane na rockową nutę, mają niesamowity talent i ogranie, gratuluę takich braci. Głos oddany z przyjemnością i obiecuję, że oprócz kupna płyty rozpropaguje zespół wśród znajomych. :) szkoda tylko, że po raz kolejny polska branża muzyczna zajmuje się promowaniem bzdur a nie wartościowych zespołów.
A no rynek muzyczny jest ciezki do przebicia.
tymbardziej ze klip sie udal i muza wspaniala :)
http://www.klipon.pl/yachfilm/y,242,mr-pollack-black-hawk.html
Aby oddać ważny głos należy nacisnąć przycisk „GŁOSUJ” i postępować zgodnie z dalszymi instrukcjami. W głosowaniu mogą brać udział wszyscy internauci.
Ważny głos można oddać tylko raz przez dwutygodniowy okres głosowania z jednego komputera.
Final :):):):)
Bardzo prosze o glos :)
szkoda, ze raz na dwa tygodnie :P
glos oddany
Głos oddany
Zrobione finałowo. Daj znać, jak wyniki.
Dziekuje
i oczywiscie ze dam znac :)
Poszło :)