Jestem osobą w bardzo podeszłym wieku (patrz mój profil). Moim największym marzeniem jest otrzymanie na urodziny od każdego z Was (no i od Waszych znajomych) po jednym piwie. Ze względu na ograniczone możliwości składowania proszę o piwo w puszkach. Poniżej podaję adres.
Bahus...Poznań. (to wystarczy, tu mnie wszyscy znają)
A czy przewidziałeś jakichś hmmm wspólników do konsumpcji tych chmielowych ziółek ? Bo ja chętnie pomogę w próbowaniu ,które z nich najlepsze ;D A tymczasem ślę Ci :
Jestem osobą w bardzo podeszłym wieku (patrz mój profil). Moim największym marzeniem jest otrzymanie na urodziny od każdego z Was (no i od Waszych znajomych) po jednym piwie. Ze względu na ograniczone możliwości składowania proszę o piwo w puszkach. Poniżej podaję adres.
Bahus...Poznań. (to wystarczy, tu mnie wszyscy znają)
PS. Będę na bieżąco informował o stanie magazynu.
bahus a marka piwa obojętna????przecież moge Ci wysłać jakieś babskie 2 %??????
Jak do przesyłki dołączysz "małpkę" jakiegoś "wzmacniacza" to będzie ok.
Myśli pan że jest zabawny ?
Ja nie myślę, ja to wiem
Dobre, dobre....!!!
A dobre piwko nigdy nie jest złe.
Tak, jest bardzo zabawny i kocham go za to
A Ty czemu jesteś taka zgorzkniała, na żartach się nie znasz?
MR, czy mąż o tym wie?
No jeszcze nie wie, ale pewnie się dowie , znając życie :)
Ciiiiiiii...
Kolejna dziewczynka marzy o karteczkach...
Pomóż spełnić marzenie
Przytyk, panie bahus, czy jako trzydziestolatka nie znam się na żartach? Żałosne...
W związku z delikatnością poruszonego przez ciebie zagadnienia odpowiedziałem Ci na PW.
O tym samym pomyślałam i sie... No cóż zniesmaczylam :/
No cóż... nie zawsze myślenie przynosi pozytywne rezultaty. Wyślij mi piwko a wypowiedź puszczę w niepamięć...
Bahusku ja i moi znajomi juz wyslalismy
A nie lepiej to zorganizować, żeby szło partiami? Pierwszy miesiąc nicki od A do D, drugi - E-H, itd. Bahusku, miałbyś na bieżąco.
P.S. Czy ty masz ruchomą datę urodzin (jak ja)?
Zerknęłam na profil i nie wiem Bachus czy w tym wieku można jeszcze pić piwo :D Może zdrowiej by było jakieś ziółka ???
No przecież piwo jest robione ze skiełkowanego jęczmienia i chmielu ...a więc jak najbardziej to ziółka
Przecież urodziny masz dopiero w kwietniu.
To dla Ciebie
Wiem, że w kwietniu ale ogłosiłem wcześniej coby mieć więcej czasu na konsumpcję...
PS. A za piwko dziękuję. Z całej tej "baterii" znam tylko Tyskie i Holsten
Lwowskie tez jest ok, piłam
Piwka nie mam, ale nastawiłam 3 baniaki wina, z 2 białych, 1 z czerwonych winogron i naleweczka malinowa się robi. Co wybierasz?
Wybieram piwo...
To wyślę Ci takie jakiego nie piłeś :)
Toś mnie zaskoczyła...faktycznie tego piwa nie piłem. To pewnie jakiś browar lokalny...Bardzo ciekawe
Pod lokalną marką, autorska receptura, ale produkowane gdzieś chyba w Częstochowie :)
" Wino dostarcza człowiekowi mądrości, piwo wolności, a woda bakterii". Beniamin Franklin.
Myślę, że to jedyny prezydent USA, któremu pomnik w pełni się należy
A ja słyszałam, że po wodzie ma się żaby w brzuchu.
wyślę za pobraniem ?? ;)
Już wyjechałam z Jarocina - z piwem oczywiście - włączyłam nawigacje i co .... prosto na BAHUS mnie pokierowało. Zaro byde !!!!
No to czekam z niecierpliwością ...
Bahus !! jak będziesz TYLKO podpuszczał, to licz się z moim przyjazdem a wtedy...... piwo Ci nie pomoże.
Cały Bahus
Podesłać oczywiście mogę, a w razie czego Chrobrego to tylko dwa osiedla dalej więc mogę podrzucić osobiście
A czy przewidziałeś jakichś hmmm wspólników do konsumpcji tych chmielowych ziółek ? Bo ja chętnie pomogę w próbowaniu ,które z nich najlepsze ;D A tymczasem ślę Ci :
Wasza ofiarność przyniosła wręcz kolosalne rezyltaty...ale co będę pisał...zobaczcie sami...
Fragment ściany w moim pokoju. Czekam na dalsze przesyłki...
Zdjęcie Ci nie wyszło. Po powiększeniu jest jeszcze mniejsze.
No trudno coby w takim bezliku degustowanych eksponatów wyszło ...
Powinno być "po pomniejszeniu jest jeszcze mniejsze". :)
Wyśle ale pod warunkiem, ze bede mogła reszte piwa z Toba wypic haha :)))