Agusiu, z całym szacunkiem dla fotografa, że podjął się trudnego zadania rywalizacji, ale to nie są najlepsze ujęcia spośród prezentowanych. Jakoś nie przekonuje mnie wykadrowane na środku dziecko z wielką lufą x 3 :) Mimo wielkiej sympatii do Ciebie i Twoich niepokonanych talentów kulinarnych (i nie tylko) protestuję w imieniu własnym i... własnym, bo tak mi sumienie podpowiada :) Chociaż oddaję honor po trosze, bo zdaje się, że udział biorą amatorzy, a nie od lat robiący w zawodzie wymiatacze - ja bym nawet tak nie umiała :)
Ale dzięki, że podałaś linka - pooglądałam wszystkie zdjęcia biorące udział w konkursie z dużą przyjemnością!
Zgadzam się. Kilkanaście lat temu kolega "bawił się" wiatrówką i trafił drugiemu koledze, "na szczęście" tylko w nos - między oczy. Prawie stracił oko. ile brakowało? Centymetr?
Dziękuje serdecznie. To są zdjęcia z Pól chwały organizowanej, co roku w Niepołomicach przez 3 dni. W czasie imprezy są przeprowadzane inscenizacje wojenne z rożnych epok można też pooglądać broń wojenną, ale bez obaw z całą pewnością nikt na tej imprezie nie zrobi sobie krzywdy.
Powiadasz, że każdy w życiu sądzi wg. siebie więc teraz sobie przypomnij, co napisałaś pod zdjęciem chłopca, który Bogu ducha Tobie zawinił. Zastanów sobie co 10 latek mógł poczuć czytając takie słowa.
Wątpię, żebyś to zrozumiała, a na jad Tobie to już nic nie pomoże.
Drogie Żarłoczki, nigdy nie sądziłam, że będę prosić Was o taką pomoc.
Bardzo bliska mojemu sercu osoba, bierze udział w konkursie fotograficznym. Proszę Was o laika na Facebooku
Na Facebooku na stronie Urzędu Miasta i Gminy Niepołomice w konkursie Strzelając Migawką.
Zdjęcia nr 75,76,77
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.662846560400410.1073741854.181413691877035&type=1
Z góry Wam bardzo dziękuje
Agusiu, z całym szacunkiem dla fotografa, że podjął się trudnego zadania rywalizacji, ale to nie są najlepsze ujęcia spośród prezentowanych. Jakoś nie przekonuje mnie wykadrowane na środku dziecko z wielką lufą x 3 :) Mimo wielkiej sympatii do Ciebie i Twoich niepokonanych talentów kulinarnych (i nie tylko) protestuję w imieniu własnym i... własnym, bo tak mi sumienie podpowiada :) Chociaż oddaję honor po trosze, bo zdaje się, że udział biorą amatorzy, a nie od lat robiący w zawodzie wymiatacze - ja bym nawet tak nie umiała :)
Ale dzięki, że podałaś linka - pooglądałam wszystkie zdjęcia biorące udział w konkursie z dużą przyjemnością!
tak Wkn to są amatorzy nie profesjonaliści :)
O, i przy okazji okazało się, że rozruszałam wątek - teraz każdy wlezie sprawdzić, na co to wkn głosować nie chciała i zagłosuje na przekór
Ponieważ jestem bezfejkowa, poproszę o pomoc młodą.
Dzięki serdeczne
Zalajkowałem...z wdzięczności za to Wielickie
Dzieki, ale nie napisałeś Chrobrego ile ?:)
"Zalajkowane"
Proszę uprzejme
NIE ZAGŁOSUJĘ!!!!!!! Pokazywanie fotografii dzieci z bronią powinno być zakazane.
NIE ZAGŁOSUJĘ!!!!!!! Pokazywanie fotografii dzieci z bronią powinno być
Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania można wnioskować że, już samo pokazywanie dzieci na zdjęciach to nakłanianie do pedofilii? Czy tak?zakazane.
jeśli dzieci są rozebrane to tak
Zagłosowałam, lepiej niech tą bronią tak sie bawią niż w niedozwolony sposób.
Broń nie służy do zabawy. 30 lat temu moja koleżanka ,,bawiąc się bronia" zabiła drugą koleżankę
Nie tyle chodzi mi o zabawę, co o zapoznanie sie z bronia pod czujnym okiem fachowców. Zakazane wiadomo najlepiej smakuje.
Przykro mi z powodu twojej kolezanki.
Zgadzam się. Kilkanaście lat temu kolega "bawił się" wiatrówką i trafił drugiemu koledze, "na szczęście" tylko w nos - między oczy. Prawie stracił oko. ile brakowało? Centymetr?
Dziękuje serdecznie. To są zdjęcia z Pól chwały organizowanej, co roku w Niepołomicach przez 3 dni. W czasie imprezy są przeprowadzane inscenizacje wojenne z rożnych epok można też pooglądać broń wojenną, ale bez obaw z całą pewnością nikt na tej imprezie nie zrobi sobie krzywdy.
Głos oddałam, a swoją drogą to fajna impreza musiała być w Niepołomicach:)
Przyznam też, że zlajkowałam i inne zdjęcia, które mi się bardzo spodobały, ale myślę, że temu przystojniakowi ze zdjęcia 75 i tak nie zagrażają;)
Dzięki serdeczne dajanko:) Tak masz rację jest tam dużo wspaniałych zdjęć:)
aggusia jest takie powiedzenie,że każdy sądzi innych według siebie. Żal mi Ciebie (: a na jad dobra melisa.
aggusia jest takie powiedzenie,że każdy sądzi innych według siebie.
Od jutra zaczynam pić napar z melisy...Żal mi Ciebie (: a na jad dobra melisa.
z dodatkiem chmielu
Powiadasz, że każdy w życiu sądzi wg. siebie więc teraz sobie przypomnij, co napisałaś pod zdjęciem chłopca, który Bogu ducha Tobie zawinił. Zastanów sobie co 10 latek mógł poczuć czytając takie słowa.
Wątpię, żebyś to zrozumiała, a na jad Tobie to już nic nie pomoże.
Ja też Cię lubię :)
Konkurs zakończony, na prośbę autorki wątek zamykamy:)